- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.341
Sağol ablacımAfiyet olsun canım
Bir kere dökülürse devamı gelir sormuyorum bende şimdi söyleyemiyo bana bişey anlatmayın ben artık kaldıramıyorum demiştim onun için anlatamıyo bende takmamaya çalışıyorum ama genede etkiliyoDEsin canim ağzındaki baklayı çıkar de
Sonucta bir bağın var elinde olmuyor insaninBir kere dökülürse devamı gelir sormuyorum bende şimdi söyleyemiyo bana bişey anlatmayın ben artık kaldıramıyorum demiştim onun için anlatamıyo bende takmamaya çalışıyorum ama genede etkiliyo
Evet kaptan illaki takılıyosun tam kendimi toparlıyorum hoop bişey çıkartıyolarSonucta bir bağın var elinde olmuyor insanin
Ama olan sana oluyor,evdede huzurun olmuyorkiEvet kaptan illaki takılıyosun tam kendimi toparlıyorum hoop bişey çıkartıyolar
Allah 'tan eşim evde yokta ne oldu diye sormuyo geçirdiğim sıkıntılardan sonra artık o da katlanamıyor gene hasta olcam diyeAma olan sana oluyor,evdede huzurun olmuyorki
Bu sana yansıyorsa cidden konuşma,sen hasta olunca sana kim bakçak,etrafinda herkes olucakmiAllah 'tan eşim evde yokta ne oldu diye sormuyo geçirdiğim sıkıntılardan sonra artık o da katlanamıyor gene hasta olcam diye
Yok canım kardeşim ardı bi kere hastaymışsın diye daha kimseden ses yokBu sana yansıyorsa cidden konuşma,sen hasta olunca sana kim bakçak,etrafinda herkes olucakmi
Afiyet olsun canımKızlar bugünkü menüm
Sabah yok
Ara yok
Öğle 15.00 1 tane sahanda yumurta 1 yesil biber 1 domates 1 dilim ekmek 1 parça peynir
Akşam 1 tabak cacık
Birazdan 1 kahve içerim
Su 4litre
E Elif_Eylul M MissHayaLet B BitterCikilata
EeeeeYok canım kardeşim ardı bi kere hastaymışsın diye daha kimseden ses yok
Tamam iste birak onlara anlatsinBakalım dayanamayıp söyleyecekmi annem ama artık ne söylerse söylesin ilgilenmiycem en son rahatsızlandığında getirdik bana biraz iyileşince ortalık karıştıran gelinimiz var bi tane onun yüzünden benimle tartışacak duruma geldi ben görmek istemiyorum diyince şimdi ne anlatıyosa ona anlatsın
Öyle yani filiz
Tamam iste ayırmış gelini icin seni,sende bir süre ilgilenme bile acma telefonu gerekirse senin huzurunu bozuyorsaÖyle yani filiz
Anlam veremediğim bir anne gelini yüzünden kızıyla kavga edermi cidden anlam veremiyorum
Hani kadına karışsam huzursuz etsem neyse
Evine bile gitmiyorum görüşmüyorum o bazen dengesizlik yapıyo arıyo aradığında normal konuçuyorum kardeşim üzülmesin diye ama gende durum böyle
Bende onun için sormuyorum canı sağ olsun bana yeter hasta falan olursa ben elimden geleni yaparım evlat olarak ama artık gerisini düşünmemeye çalışıcamTamam iste birak onlara anlatsin
Afiyet olsun canım
Yarin öbürgün kilo verimin durabilir az yeme
Telefonu açmayınca üzülür onun üzülmesine ben dayanamam bi anne düşün gelini temizlikten anlamıyor benim eve geldiğinde benim evimin her yerine bakar annem bi dağınıklık görsünde eline koz geçsin eğer bişey görürsede bunu gelin yapsa kınarsın der gelini evde ben çalışıyorum düşünTamam iste ayırmış gelini icin seni,sende bir süre ilgilenme bile acma telefonu gerekirse senin huzurunu bozuyorsa
Rabbim içine ferahlık versin canim,hersey yoluna girsin insaAllah sende arada kalmaktan kurtulYani durum böyle filiz içim acıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?