Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DEsin canim ağzındaki baklayı çıkar de
Bir kere dökülürse devamı gelir sormuyorum bende şimdi söyleyemiyo bana bişey anlatmayın ben artık kaldıramıyorum demiştim onun için anlatamıyo bende takmamaya çalışıyorum ama genede etkiliyo

Bir kere dökülürse devamı gelir sormuyorum bende şimdi söyleyemiyo bana bişey anlatmayın ben artık kaldıramıyorum demiştim onun için anlatamıyo bende takmamaya çalışıyorum ama genede etkiliyo
Sonucta bir bağın var elinde olmuyor insanin

Allah 'tan eşim evde yokta ne oldu diye sormuyo geçirdiğim sıkıntılardan sonra artık o da katlanamıyor gene hasta olcam diye
Bu sana yansıyorsa cidden konuşma,sen hasta olunca sana kim bakçak,etrafinda herkes olucakmi

Kızlar bugünkü menüm

Sabah yok
Ara yok
Öğle 15.00 1 tane sahanda yumurta 1 yesil biber 1 domates 1 dilim ekmek 1 parça peynir

Akşam 1 tabak cacık
Birazdan 1 kahve içerim
Su 4litre
E Elif_Eylul M MissHayaLet B BitterCikilata

Bakalım dayanamayıp söyleyecekmi annem ama artık ne söylerse söylesin ilgilenmiycem en son rahatsızlandığında getirdik bana biraz iyileşince ortalık karıştıran gelinimiz var bi tane onun yüzünden benimle tartışacak duruma geldi ben görmek istemiyorum diyince şimdi ne anlatıyosa ona anlatsın

Tamam iste birak onlara anlatsin

Öyle yani filiz
Anlam veremediğim bir anne gelini yüzünden kızıyla kavga edermi cidden anlam veremiyorum
Hani kadına karışsam huzursuz etsem neyse
Evine bile gitmiyorum görüşmüyorum o bazen dengesizlik yapıyo arıyo aradığında normal konuçuyorum kardeşim üzülmesin diye ama gende durum böyle

Tamam iste ayırmış gelini icin seni,sende bir süre ilgilenme bile acma telefonu gerekirse senin huzurunu bozuyorsa

Tamam iste birak onlara anlatsin
Bende onun için sormuyorum canı sağ olsun bana yeter hasta falan olursa ben elimden geleni yaparım evlat olarak ama artık gerisini düşünmemeye çalışıcam

Tamam iste ayırmış gelini icin seni,sende bir süre ilgilenme bile acma telefonu gerekirse senin huzurunu bozuyorsa
Telefonu açmayınca üzülür onun üzülmesine ben dayanamam bi anne düşün gelini temizlikten anlamıyor benim eve geldiğinde benim evimin her yerine bakar annem bi dağınıklık görsünde eline koz geçsin eğer bişey görürsede bunu gelin yapsa kınarsın der gelini evde ben çalışıyorum düşün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…