- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.761
Nebilim en son biseyler yapıyorduNapiyo acep
Yorma kendini cok hey kalcan 2büklüm sonraIvır zıvır kaldı abla şükürherşeyi bitirdim topladımqma bnde bittim
Hafta sonu taşınıyoruz abla oranın daha inşaat temızlıgı duruyormuş onu yapacaklar yarın ama gene bı tozu toprağı kalır bnde cumartesı sıkıp süpürüp perdelerı fıln takacam ertesı günde. Gelecek eşyalarım inşşalhHemenmi taşiniyonuz canim
Merak ettim bak gelsede öğrensekNebilim en son biseyler yapıyordu
Hadi insaAllah hayırlısiyla taşınHafta sonu taşınıyoruz abla oranın daha inşaat temızlıgı duruyormuş onu yapacaklar yarın ama gene bı tozu toprağı kalır bnde cumartesı sıkıp süpürüp perdelerı fıln takacam ertesı günde. Gelecek eşyalarım inşşalh
Ay Allah korusun ya bişey olsa korkusuzSinek ilacini sıktım heryerime serin serin oturup kahve ictim balkonda
Allah'tan sevmiyorumHeee ana sayfada yazdim,dün Mehmet efendi aldim 17tl bugun 24tl olmus bir kahve keyfinin daha sonuna geldik
Lan ofu sıktım ofuAy Allah korusun ya bişey olsa korkusuz
Siz napıyorsunuzHadi insaAllah hayırlısiyla taşın
Hayy sizin kahve sevmemeniziAllah'tan sevmiyorum
Kayfe keyfisiSiz napıyorsunuz
Ayy bıde ben kendıme soguk kahve yapıyım içim açılsınHeee ana sayfada yazdim,dün Mehmet efendi aldim 17tl bugun 24tl olmus bir kahve keyfinin daha sonuna geldik
Bn de yapıp gelecegımKayfe keyfisi
Allah cezani okadar aklim yerindeKorktum
Ayy bıde ben kendıme soguk kahve yapıyım içim açılsın
Sokuk kahvenin icine 1top vanilyali dondurma atBn de yapıp gelecegım
Seviyorum da cappuccino falan Seviyorum o da kalorilidir diye içmiyorum nescafeyi de şekerli Seviyorum şeker katmaktansa icmemeyi tercih ediyorumHayy sizin kahve sevmemenizi
Aman bana kahve olsun sevmem latte matte çino falanSeviyorum da cappuccino falan Seviyorum o da kalorilidir diye içmiyorum nescafeyi de şekerli Seviyorum şeker katmaktansa icmemeyi tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?