- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #100.281
H sini silmişler bağıyım yanıLan manyak kızan
Hasanin selami var hangi hasan filerosan eeeee h nerde lan
Heee bok Allah aşkına espri yapma bak bugun persembe yarin yogun birgunH sini silmişler bağıyım yanı
Ne var yarın bnmm haberim yok haaa yarın bnm kocam gelecekHeee bok Allah aşkına espri yapma bak bugun persembe yarin yogun birgun
Aman git spora gözünü seveyimVlla bugun dınleneyım dedım hemen dınlendım kalkıp spor yapıyım barı
Ahh canım ya geçmiş olsun ıyımısın peki sımdı
Neyden haberin yok neyden heeeeNe var yarın bnmm haberim yok haaa yarın bnm kocam gelecek
Cok cok gecmiş olsunCanım çok şiddetli başım ağrıyordu omirilikte sezaryen yerim açılmış BOS sıvısı (beyin omurilik sıvısı) boşalmış ameliyatla yama yapıldı sırttan. 2 operasyonda 30 40 kere giriş çıkış yapıldı ayaklarda sinirlerde yıpranma oldu Yeni yeni açılıyor bacaklarım
Kovuyormusun beniAman git spora gözünü seveyim
Espri yapmıcaksan takılKovuyormusun beni
Dikkat etcem artık yerim ama dozundaSeversin kek üstüne cikolata×2 kazandın daha nolsun
Espri yapmıcaksan takıl
Vlla ne var yarın be bilmiyom benNeyden haberin yok neyden heeee
Ayyy gecmis olsun canim nasil oluyor ya
Spora git tamamVlla ne var yarın be bilmiyom ben
Cok cok gecmiş olsunAllah korumus olabilecek en tehlikeli sey olmus
Ha cuma ondan mı diyorsun tartı günü bn eksideyim merak etmeSpora git tamam
Öyle tabiiAynen canım hayatin tadını çıkartmak lazım 1 dakikada değişebiliyor yaşantımız.
Dikkat et kuzum herseyden önce sağlık cok üzüldüm şimdi iyiysen cok şükürAynen canım hayatin tadını çıkartmak lazım 1 dakikada değişebiliyor yaşantımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?