Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla canım eğer sezaryenle doğum yaptıysan kendini 5 sene koruman lazım benim gibi yatak baza taşıyınca oluyor öyle. Birde olacağı olunca yaşadık beterinden korusun
Aman oldum canim 2sindede agir geldi bana epidural anestezi,birinde bayildim cocugu goremeden,öbüründe inledim,ama hic dikkat etmedim kendime,soba yakıyorum ben hep alt kattan ust kata kömur taşıdım,diger işler cabasi
Büyük kızım normal oldu kalçasinı cikartttilar 3kere amelyat oldu falan filan bende anlatsam burasi yetmez

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah

Allhım Rabbım kimseyi koymasın o yolda en zor şey hayatta sobamı yakıyon sen

Hadi iyisin bitmis
Ben bugünde var sanıyodumyaa
Günaydınn bugün dönüş yolculuğum var inşallah eve geçicez

Spora falan da başlayabilirim yarın
Hayırlı yolculuklar
Kaptanım eline sağlım @Mavi_Karanfil tebrik ederim kuzum

Aman dikkat et valla düştüğünde etrafjn bomboş kalıyor kendin çekiyorsun birde evlatların. Banada doktor başağrılarima psikolojik diyordu sürekli antidepresan veriyordu meğer beynim patlayacakmiş neredeyse

Aman dikkat et valla düştüğünde etrafjn bomboş kalıyor kendin çekiyorsun birde evlatların. Banada doktor başağrılarima psikolojik diyordu sürekli antidepresan veriyordu meğer beynim patlayacakmiş neredeyse
Ayy Allah korumuş doktor da cok önemli ya

Allhım Rabbım kimseyi koymasın o yolda en zor şey hayatta sobamı yakıyon sen
Amin canim

Ben anamın evindede sobayla büyüdum,geldim buraya halaa soba
Köy yeni ilce oldu çogu kiside dogalgaz var ama benim ev eski evlerden taş,sobayla daha iyi isiniyoruz dogalgazla ısinamam gibimi geliyor almadik yani alsak belki ısinırız hayirlısi

Biz neden yokuk kaptanım

Ayenn ablam hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…