- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.781
O durmaz eylül gibiAkşam 10 da aradı Meryem ela ağlıyordu ve gitcem diyesonra konuştum telefonu kapayinca uyumuş
Ay vallaO durmaz eylül gibi
Benimki 2gündür anne meryemelayi azcık özledim gidelimmi diyor,Akşam 10 da aradı Meryem ela ağlıyordu ve gitcem diyesonra konuştum telefonu kapayinca uyumuş
Zeynep alıştı senin,ama benimki mesela hic kalmadi annemde istemezde kalsinAy valla
Bn yrmiştimKahvenin yanına 2tane çikolata koydum yok olmus
SEnmiBn yrmiştim
Malesef yarısma vardi kilo bildirimi yapmayan sen ve diger 2kisi birdaha yarisma yapmicam kimse uymadi bazılari disinda
Kız hacişkooo seninle cay bardaklarımızda aynıydı sanki vaayy bee zevkimiz aynıymıs demekYani bu kadar olureger bardaklarımı kaldırmasaydım cekıp atardım sana aynısının tıpkısı bncede var öznuşum
KimkiBizim gizli hayran gitti yok oldu
Azıcık ozlediyse gelmeyelim çok ozleyince gelirizBenimki 2gündür anne meryemelayi azcık özledim gidelimmi diyor,
Annecim az işlerimiz yogun sonra gideriz dedim
Ben çok faydasını gördüm tabi yapan kişi ehil olması lazım elimin aşrısından uyuyamıyordum bile benim kolumda dahi iz kalmadıHacemat bana yaramadi faydasi olmadi,kıstan beri ayaklarımdaki cizikler gecmedi ama sülük yaptirmadim ben
Senin göz tansiyonun var dikkat etmiyosun öylemiGit dahiliyeye bir kanını ver
Git göz doktoruna yeter yani artık iyice kendine bakmaz oldun,göz tansiyonunda çikiyordur başın agriyor
Eşini göndersenya başım ağrıyo diyosun bideAdam yarın pazara giderse gidemem kalır
Gizli iste
Sensiz duramaz canım oZeynep alıştı senin,ama benimki mesela hic kalmadi annemde istemezde kalsin
Aysenin gözleri bozukmus benim degilBen çok faydasını gördüm tabi yapan kişi ehil olması lazım elimin aşrısından uyuyamıyordum bile benim kolumda dahi iz kalmadı
Senin göz tansiyonun var dikkat etmiyosun öylemi
Eşini göndersenya başım ağrıyo diyosun bide
O beceremez ki canımBen çok faydasını gördüm tabi yapan kişi ehil olması lazım elimin aşrısından uyuyamıyordum bile benim kolumda dahi iz kalmadı
Senin göz tansiyonun var dikkat etmiyosun öylemi
Eşini göndersenya başım ağrıyo diyosun bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?