- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.821
Gizli kim ben görmedim
Cok gizli herhal bende görmedimGizli kim ben görmedim
Şaşırtmaç yaptımHaayyreettlleerr
Buralardayım. Gelene gidene çok sıkıyorsun canını. Deneme süresi versene iki hafta. Kuralları benimseyip kilo vereni al listeye. Listede olup iki hafta kilo veremeyeni çıkar listeden. Sistem yürüsün, sen niye bu kadar üzüyorsun kendiniGeldi gizli
Sonra darılıyorlar hersey şimdi karşılıklı ya kuzenim doğurdu bugün oraya gitcem yarın olursa teyzeme gitcem yurt dışından geldi obursu gün eşimin kuzenin oğlu sünnet olmuş oraya gitcem daha da bisey çıkmaz inşallah
Ben biraz salağımBuralardayım. Gelene gidene çok sıkıyorsun canını. Deneme süresi versene iki hafta. Kuralları benimseyip kilo vereni al listeye. Listede olup iki hafta kilo veremeyeni çıkar listeden. Sistem yürüsün, sen niye bu kadar üzüyorsun kendini
Dikkatli ol bu sıcaklardaSonra darılıyorlar hersey şimdi karşılıklı ya kuzenim doğurdu bugün oraya gitcem yarın olursa teyzeme gitcem yurt dışından geldi obursu gün eşimin kuzenin oğlu sünnet olmuş oraya gitcem daha da bisey çıkmaz inşallah
Onun enerjisi biter miBugün oturduğum yerde başim dönüyor kız uyutmadi uyumadıdahâlaa oynuyor sabahin köründe kalkti
Uyuyan yok sanırsam bugunBugün oturduğum yerde başim dönüyor kız uyutmadi uyumadıdahâlaa oynuyor sabahin köründe kalkti
Keske uyusaydi sende dinlenirdin biraz uykusuzluk çok zor benim tansiyonum oynuyor hep uykusuz kalıncaBugün oturduğum yerde başim dönüyor kız uyutmadi uyumadıdahâlaa oynuyor sabahin köründe kalkti
Onun enerjisi biter mi
Dikkat et
Uyuyan yok sanırsam bugungecmiş olsun abla kıza bir alerji ilacı hoop sende
Uyucam deyip beni dürtmesiKeske uyusaydi sende dinlenirdin biraz uykusuzluk çok zor benim tansiyonum oynuyor hep uykusuz kalınca
Artık akşam erken yatar sende onlar etkenden yat dinlensin vücutUyucam deyip beni dürtmesi
Ama sıcak bugun gene sabah ezaninda gidip agac tepesinde zor bitene kadar nasip artik napalim
Beğene basamadım. Öyle değilsin elbette. Kırılmaz kimse, kurallar belli sonuçta. Kişiye göre esnemezse herkes seni anlar. Her geleni listeye alıyorsun, dene bence bir süre. Uzaktan gözlemim bu yönde, kusura bakma, haddi aşmak istemem. Seni samimi bulduğumdan.Ben biraz salağım
Kimseyi hadi diyorum kırmadan etiket yapayim falan
Sanırim artık listeye eklemicem kimseyi
Yatsiyı kılıp cup yatagaArtık akşam erken yatar sende onlar etkenden yat dinlensin vücut
Allah yardımcınız olsun cidden cok sıcakUyucam deyip beni dürtmesi
Ama sıcak bugun gene sabah ezaninda gidip agac tepesinde zor bitene kadar nasip artik napalim
Rabbim güç kuvvet versin inşallahUyucam deyip beni dürtmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?