- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.601
Benimde ayak parmagımı ısırmıslar baska yer kalmamıs gibiKız bizde elden geçirmiş benim bacaklarda kızın belinde kolunda var ş...fsizler en ulaşılmaz yeri seçiyor
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydin
Sineklerden şaşırdıBenimde ayak parmagımı ısırmıslar baska yer kalmamıs gibi
Günaydın canımGünaydın canım
Sineklerden şaşırdı
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Bende kahvesiz ayılamadım bugün
Günaydınlar güzel kadınlar
Sürekli yıkıyor musun her yaptıgındaBebik altını doldurmusyıkadım giydirdim şimdi uyku vakti
Bende kahvesiz ayılamadım bugün
Günaydınlar güzel kadınlar
Günaydın kızlar
Azmin iraden daim olsun, tebrik ederim siziGünaydın kızlarbugün çok güzel bir adım attım ve sigarayı bıraktım bugün bütün herşeyi sıfırladım herşeye yeniden başladım enerjimiz bol haftamız güzel olsun
Günaydın hayırlı sabahlar
Günayydddıınnbir serinlik gelmiş Allah'ım şükürler olsun
Günaydın
Günaydınn
Günaydın hanımlar
Günaydın kızlarkahvaltı modu çocukları doyurdum şimdi bende sıra
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydin
Günaydın canım senin adina sevindimGünaydın kızlarbugün çok güzel bir adım attım ve sigarayı bıraktım bugün bütün herşeyi sıfırladım herşeye yeniden başladım enerjimiz bol haftamız güzel olsun
Ciddi misinTünaydın kızlar .. YA şöyle hem çocuklu hemde öğlene kadar yatan anneler varya korkunç özeniyorum. Benim alt kat hala uyuyor 2 çocuklu. Benimkiler sabah 6 da uyanıyor. Benim cimcime yatağından cöö diye bağırıyor uyanıyim diye. Dün annem dediki.. o bağırsın sen gözlerini yum o da baktı sen uyanmıyorsun tekrar yatar dedi. Bu sabah yine kurulmuş saat gibi 6 da cööö dedi. Ben hiç açmadım gözlerimi. 3.cööö den sonra kafama emziğini fırlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?