- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.641
Tamam yaa şaka yaptık. Tek altmı aldın. ? Bahalım heleBidaha size bisey söylemicem
Tek alt aldim canim 140tlTamam yaa şaka yaptık. Tek altmı aldın. ? Bahalım hele
Tamam tamamGel bakem sarilam bi sana, bi de öpem
Çamaşırları toplanması için birşey çıkarsa kaç para olursa olsun verip alırımHeryeri derken evi de toparliyor mubenim en buyuk problemim camasirlarin toplanmasi.
Güle güle giyTek alt aldim canim 140tl
Ilerde onun robotunu da yaparlarÇamaşırları toplanması için birşey çıkarsa kaç para olursa olsun verip alırım
Ellerini çabuk tutsunlarIlerde onun robotunu da yaparlar
Teşekkür ederim canımGüle güle giy
Aa geçmiş olsun. Rabbim şifa versinHerkese merhaba dünden beri yazamıyorum çünkü hastanedeyim Bu sefer hasta olarak ,İnşallah yarın çıkabilirsem yazarım tekrardan ama bir süre diyet yapamayacağım zaten kusmaktan hiçbir şey yiyemiyorum
Gecmis olsun canimHerkese merhaba dünden beri yazamıyorum çünkü hastanedeyim Bu sefer hasta olarak ,İnşallah yarın çıkabilirsem yazarım tekrardan ama bir süre diyet yapamayacağım zaten kusmaktan hiçbir şey yiyemiyorum
Gecmis olsun, hayidir neyiniz var tam olarak?Herkese merhaba dünden beri yazamıyorum çünkü hastanedeyim Bu sefer hasta olarak ,İnşallah yarın çıkabilirsem yazarım tekrardan ama bir süre diyet yapamayacağım zaten kusmaktan hiçbir şey yiyemiyorum
Hemen buradaki Alman bilim adamlarina diyorumEllerini çabuk tutsunlar
Aa cok cok gecmiş olsunHerkese merhaba dünden beri yazamıyorum çünkü hastanedeyim Bu sefer hasta olarak ,İnşallah yarın çıkabilirsem yazarım tekrardan ama bir süre diyet yapamayacağım zaten kusmaktan hiçbir şey yiyemiyorum
GenemiBebik altını doldurmusyıkadım giydirdim şimdi uyku vakti
Anasının yemediklerinide o yediği için çok yapıyor benceSürekli yıkıyor musun her yaptıgındayoksa fazla mı yapıyor
Hadi hayırlı olsun inşallah devamı gelirGünaydın kızlarbugün çok güzel bir adım attım ve sigarayı bıraktım bugün bütün herşeyi sıfırladım herşeye yeniden başladım enerjimiz bol haftamız güzel olsun
Ne oldii
Sen kullan faydası olursa bende alamSauna tayt geldi giydim heryeri toparliyor
Çok geçmiş olsunHerkese merhaba dünden beri yazamıyorum çünkü hastanedeyim Bu sefer hasta olarak ,İnşallah yarın çıkabilirsem yazarım tekrardan ama bir süre diyet yapamayacağım zaten kusmaktan hiçbir şey yiyemiyorum
Geçmiş olsun neyin varHerkese merhaba dünden beri yazamıyorum çünkü hastanedeyim Bu sefer hasta olarak ,İnşallah yarın çıkabilirsem yazarım tekrardan ama bir süre diyet yapamayacağım zaten kusmaktan hiçbir şey yiyemiyorum
Bn evetSürekli yıkıyor musun her yaptıgındayoksa fazla mı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?