- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.681
Aman napalim bulgurdanda olalimKaptanım toparlasaydi beni toparlardi gülüm her markasini aldım aylarca üstümden çıkmadı sonuç hüsran kız ama doktorum demişti bunlar zayıflatmak para verme diye daha beter kaslarin görevini yerine getirmesine engel oluyomus pirince giderken evdeki bulgurdan olma
Toplan haydeeeee zaten sıcak senlemi uğraşalımD
İ
K
K
A
T
İ
M
D
A
Ğ
I
L
D
I
Toplanmıyooo
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:00 1 dilim ekmek tahin pekmez sade nescafe
14:00 Türk kahvesi küçük lokum
Şuan1 orta boy pattis
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
Günaydın kızlar
Günaydın canım senin adina sevindim
Toplan haydeeeee zaten sıcak senlemi uğraşalım
Yarina uyari veriyor vallahi yağsada hava biraz toparlansayagmadı gitti ucundan gösterip gidiyor zaten toplanmııııoyooyoyoyoo
YarınYarina uyari veriyor vallahi yağsada hava biraz toparlansa
Afad dan mesaj geldi bizeYarıngitceydik
Git leğene su koy ayaklarını koy serinle ders çalışyagmadı gitti ucundan gösterip gidiyor zaten toplanmııııoyooyoyoyoo
Bugün sular gitti gelinceye de olmaz rezil kalırız diye vazgeçtikAfad dan mesaj geldi bize
Hee kac gundur yagmurlu gösteriyor bugun gök gürültülü sağanak guyaaaYarina uyari veriyor vallahi yağsada hava biraz toparlansa
Bize deAfad dan mesaj geldi bize
Vantilatör karsısında oturmaktan boynum büküldüGit leğene su koy ayaklarını koy serinle ders çalış
Kiz oturma onun karşısında ciddi hasta olursun,bak terledim kıçıma kadar ama o ortada sağa sola dönüyorHee kac gundur yagmurlu gösteriyor bugun gök gürültülü sağanak guyaaa
Bize de
Vantilatör karsısında oturmaktan boynum büküldü
Ya ben hic kullanmazdım cok bunalmadıkca da acmıyorum ama bugun ders calısayım da nolursa olsun diye 1 saat falan karsısında oturdum karsısında oturunca ertesi gün midem bulanıyor genellikle yarına saglam cıkacak mıyımKiz oturma onun karşısında ciddi hasta olursun,bak terledim kıçıma kadar ama o ortada sağa sola dönüyor
Malum üşütüyosunYa ben hic kullanmazdım cok bunalmadıkca da acmıyorum ama bugun ders calısayım da nolursa olsun diye 1 saat falan karsısında oturdum karsısında oturunca ertesi gün midem bulanıyor genellikle yarına saglam cıkacak mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?