Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet inşallah eksiyi muhafaza ederim cumaya ben genelde perşembe bı hallere giriyorum ya ama o cumanın gerginliği bence onuda bir atlatabilsem inşallah
Yarin çarsamba persembeyide atlatırsan bende 66 gelir net

Yarin çarsamba persembeyide atlatırsan bende 66 gelir net
Ağzın ne soylir kaptanım gelsem keşke de nerde o günler ben hesap yaptığım hafta hesabım hiç tutmuyor bende totem yapıyorum artık yok inmem o kiloya diyorum ya tutarsa diye Nasrettin hoca misali

Ağzın ne soylir kaptanım gelsem keşke de nerde o günler ben hesap yaptığım hafta hesabım hiç tutmuyor bende totem yapıyorum artık yok inmem o kiloya diyorum ya tutarsa diye Nasrettin hoca misali
Cozutmazsan olur bence

Cozutmazsan olur bence
Cozutmicam kaptanım artık şu 65 i göreyim ammaa sonra 63 hedefim gene başından gitmiyom yani burası sen olmasan ben zaten bu kadarda veremezdim Allah razı olsun nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum yeminle

Yaniyorum bacilar
Cocuklarla markete gittik yandim resmen.

Girmisken ne yedigimi yazayim. Tadim tuzum yok neden bilmiyorum. Yiyecek görmesem aklima yemek yemek gelmez. Ama cocuklara hazirlarken yedim biraz .

Sabah 9.20
Bir elma
El ayasi kadar lavas
Biraz köfte

Ögle 13.00
6 7 sikim cig köfte ayran

17.00
Bir armut

Su 2
Spor saati takmayi unutmusum ama bundan sonrakini atarim

E Elif_Eylul

M MissHayaLet

Afiyet olsun canım
Dün menu paylastinmi

Ben de kendime cok kiziyorum bazen. Vermem gereken 5 6 kilo var. Diyorum ki 3 gün kabak elma detoks vs bisey yap ver diyorum. Bir bakiyorum yemisim biseyler . Kacamak vs yok ama istedigim sekilde spor yapamiyorum. Saatlerce yürüyemiyorum. Tatil olunca devamli cocuklarlayim.

Afiyet olsun canım
Dün menu paylastinmi
Dünkünü de yazayim abla

Dün mangal yapmaya gidecegiz diye bisey hazirlamadim yemedim güya gittik ki mangal yeri kapatmislar. Havalar sicak yangin olabilir diye. Neyse döner aldik bu ince lavaslardan ondan yedik parkta cocuklar da oyun oynadi.

Dünün menusu
Sabah 10
Bir has yumurta
Biraz salata
Bir elma

Ögle
Bir kase kadar baharatli misir

Aksam 20
Ince lavasa döner
Salata

Adimi da saati bulup görselini atayim.

E Elif_Eylul
M MissHayaLet

Afiyet olsun canım

Kizlarcim menüyü yazayım

Sabah 1 sahanda yumurta domates salatalık maydanoz peynir 1 dilim ekmek çay
Ara 1 salatalık
Öğle tavuk suyu çorba
Ara kahve 1 ceviz
Akşam tavuk suyu çorba zeytinyağlı kabak yemeği limonata
Su şuan 4 litre yatana kadar 5 olur
E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım
Sabah ekmegi 2dilim yap,aradada salatalik yanına 2galeta,1paket form,1bardak ayran gibi seyler ekle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…