- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.761
Amann yat gitsinTembellik yaptımya
Hadi ya ,alali ne kadar olmustu ki?Garanti kapsamına girmiyormus Allah kahretsin
500tl hiç yoktan masraf çıkti
2senelik makinaHadi ya ,alali ne kadar olmustu ki?
Geçmiş olsunİyi akşamlar biraz daha kendime geldim yazıyorum dün başlayan bulantı kusma ve ishal var ,kendi sayabildiğim 30 kere kustum ,bayılınca hastaneye götürdüler
Ama elimin bacağımıj bile gücü yok serum aldım ama yetmiyo şu su kaybetmiş vücudum hala devam ediyoruz
Kusmam azaldı ama yemek yiyemiyorum hemnüz
İyi akşamlar biraz daha kendime geldim yazıyorum dün başlayan bulantı kusma ve ishal var ,kendi sayabildiğim 30 kere kustum ,bayılınca hastaneye götürdüler
Ama elimin bacağımıj bile gücü yok serum aldım ama yetmiyo şu su kaybetmiş vücudum hala devam ediyoruz
Kusmam azaldı ama yemek yiyemiyorum hemnüz
Çok gecmis olsun canim,sen genede dikkat et kendine takviye alda daha kötü olma3 kilo sıvı kaybetmişim vücuttan 12 saatte
Hic bir halt yapmiyomNörüyonuz
NedenHic bir halt yapmiyom
Yorgunluktan 5bucuktan beri ayaktayim
Kötü olmuş deseneGaranti kapsamına girmiyormus Allah kahretsin
500tl hiç yoktan masraf çıkti
Trendyolda 30tl mentesesi makinaninKötü olmuş desene
Alıp sen takamıykrsun demi yada bi tamirciye yazık yaTrendyolda 30tl mentesesi makinanin
Menteşe nasıl.düser bende soktayım ben ağir kullanmam falanAlıp sen takamıykrsun demi yada bi tamirciye yazık ya
Menteşe nasıl düştü ya
Olacağı varmış hayırlısıMenteşe nasıl.düser bende soktayım ben ağir kullanmam falan
Simdi aradim iptal edin biz alıp takariz dedim tamam dediler.
Gidip gelme parasi 175tl verdik birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?