- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.781
Hadi yaaGaranti kapsamına girmiyormus Allah kahretsin
500tl hiç yoktan masraf çıkti
Suşi planlı değildi :):) diğerleri tasarlanarak yendi :):)Ne degisik bir menü olmus, afiyet olsun.
Sağol canım. Oğlum ameliyat olacak hipospadiasli doğduGecmis olsun ,kim ameliyat olacak?
Çağır sen boşver bak işine o da kırk yilds bir gelecek nasıl olsaKız gelcek göya bugün ama hastaneden çıkamıyor vaka var amelyat var diyor
Haftaya annemi çagrırım artık
Artık öyle yapcam çogaldı suanda incirlerÇağır sen boşver bak işine o da kırk yilds bir gelecek nasıl olsa
Maşallah boşver işinize bakınArtık öyle yapcam çogaldı suanda incirler
İnşallah saglikla evinize dönün canımSağol canım. Oğlum ameliyat olacak hipospadiasli doğdu
Cok bunaltıcı bir kac gündür cidden,bugun su oldum ben bile tarladan gel,evin isi derken heryerimden su damladiAy valla sıcak bir taraftan çocuklar diğer taraftan yıldım
Normal canım hava çok sıcak dün 3 kere üst değiştim en son çıplak gezdimCok bunaltıcı bir kac gündür cidden,bugun su oldum ben bile tarladan gel,evin isi derken heryerimden su damladi
Olsun canım 15,000 olmak zorunda değil güzel adim atıyorsun zaten.Bugün 15bin olamadı ne yazıkki
Afiyet olsun canım23 Ağustos menü
Sabah iki dilim ekmek 5 kaşık menemen bir dilim peynir bir bardak çay.
Öğlen bir küçük kase kabak yemeği bir küçük kase taze fasulye 6 kasık bulgur pilavı.
Akşam 3 parça ızgara tavuk bir köfte bir dilim pirzola iki bardak ayran bir dilim ekmek. Su 3 litre olmuştur. E Elif_Eylul
22 Ağustos menü
Sabah iki dilim ekmek bir haşlanmış yumurta 3 dilim sucuk 5 zeytin bir dilim peynir 2 bardak çay.
Akşam bir durum bir bardak ayran.
Su 2,5 E Elif_Eylul
İyi geceler canım bende bebemi uyuttum telefonu şarja takacağımKimseler yok yine eniyisi yatmak
Iyi geceler kizlar
İyi gecelerKimseler yok yine eniyisi yatmak
Iyi geceler kizlar
İnşallah ablacımİnşallah saglikla evinize dönün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?