- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.781
Nerde göremedim
Nerde göremedim
Görmen için temsilen benBu nebeee
İyi şükür abla bugünde sondayla serum fişlerini merak ediyor çekiyorGurbettt42 oğlun nasil oldu canim
Yaramaz bıdıkİyi şükür abla bugünde sondayla serum fişlerini merak ediyor çekiyor
Nezaman çıkcakmiş canim durumu ne sordunmuİyi şükür abla bugünde sondayla serum fişlerini merak ediyor çekiyor
He vallah bide tam uzandığında biri geliyor ne kadar uslu uslu uzanmış diyorlar hiç bilmiyorlar onlardan sonra neler yapıyorYaramaz bıdık
Bugün iyi dedi 5 güne çekeriz sondayi dedi çıkmaktan bahsetmedi dün sordu çıkmak istersen çıkabilirsiniz dedi ben sondayla eve gitmeye cesaret edemem dedimNezaman çıkcakmiş canim durumu ne sordunmu
Aynen canim kal orda doktor kontrolundeBugün iyi dedi 5 güne çekeriz sondayi dedi çıkmaktan bahsetmedi dün sordu çıkmak istersen çıkabilirsiniz dedi ben sondayla eve gitmeye cesaret edemem dedim
Benimde toplamam lazimBenim evi toplamam lazım yarın nöbetim var ama yine sabahtan beri oturuyorum
Evet abla hep kontrol ediyorlar serum veriyorlar ağrı kesiciler filanAynen canim kal orda doktor kontrolunde
Allahim yardımcin olsun insaAllahEvet abla hep kontrol ediyorlar serum veriyorlar ağrı kesiciler filan
İyiden iyi olana kadar kal canım gözetim altında olur az kaldı inşallahEvet abla hep kontrol ediyorlar serum veriyorlar ağrı kesiciler filan
Neler hazırlıyorsun
BilmiremKolay gelsin ne pisiricen misafire ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?