Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldiniz
Günaydın kızlar
Günaydın
Ben kaçar tarlaya
Rabbim kolaylık versin
Günaydın
İnşallah kuzum rabbim birdaha yaşatmasın
Günaydın

İnşallah canım

Aramıza hoşgeldin

Amin inşallah canım iyi düşün Allah’ın izniyle geçti gitti

İlk sayfada kurallar var eğer uyarsa bi de seni tanımamız için form var onu da doldurman gerek
Herkese günaydın. Hosgeldin mesajlarınız içinde teşekkür ederim. Dün heyecanla gruba girdim ama çok kosturmacali bir gündü benim için tekrar dönüş yapamadım. Şimdide mesaj yazıyorum ama sonra bir eğitime katılmam gerekecek gün içimde tekrar bakamayabilirim kusura bakmayın şimdiden yazıp kaçmış gibi olmayayım kurallar benim için uygun. Şimdi kendimi tanıtayım. İsmim selin. 34 yaşında, evli ve 2 kız çocuğu annesiyim. Kızlarım 10 ve 7 yaslarindalar. Öğretmenim ve isvicrede yaşıyorum. En can alıcı kısmı 1.62 boy ve 87 kilodayim. Artik bu şekilde kilolu bir sekilde devam etmek istemiyorum hayatıma. Burdaki insanlara baktığımda herkes o kadar fit ve yaşam enerjileri yüksekki birde dönüp kendime bakıyorum. Ne ben nede çocuklarım bu görüntüyü haketmiyor diyorum. Başlarken en büyük mottom " Bugün bu kilodaki son günüm,, Artık her geçen gün birgun öncesinden daha zayıf olacağım inanıyorum. Eksik kalan biryer varsa ekleyebilirim ama ben cuma günü tartı bildiriminde başlamak istiyorum eğer mümkünse çünkü bu birkaç gün sürekli disarda olacağım. Öğünlerimi paylaşmak vs benim için zor olacak.

Tekrar hoşgeldin
İnşallah hedefine ulaşırsın
Fırsat bulursun ya menü için E Elif_Eylul etiket yapman gerek adım ve spor için M MissHayaLet i
Motivasyonunun artması için gruba dahil olmanı tavsiye ederim herşeyden sohbet ediyoruz. Sende dahil olunca farkı görürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…