- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.361
Eline sağlık afiyetle tüketin inşallah
HoşgeldinizBen kimim bende bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum can sıkıntısı ile inanılmaz yemek tüketiyorum
Hemen dolduruyorum. Evet mezun oldum 72.5 la geri döndüm takım falan kalmamış üzüldüm
Çok saol ne sıcak bir grupelhamdülillah sağlığımıza. Ama tabi sagliklida değilim elim kolum sağlam çok şükür diyelim
ADINIZ: ( Eda )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ:77.5
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 tane 8 yaşında
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin im var ama şekerim yok şükür. İnsülin inanılmaz gizli kilo aldırıyor ve aşırı tatlı ihtiyacı gece yemeleri beraberinde getiriyor
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin (basbelasi)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık 2 x 3 xl kıyafet aramak tan sıkıldım hiç bisey olmuyor yüzüm büyük. Kilo alınca daha da büyüyor. Hareket etmek istiyorum. Edemiyorum. Terliyorum ıykkk. Ayrıca insülin yükseldikçe şeker hastası olma ihtimalim. Yüzde yüz. Doktorum öyle söyledi. Ve bana kızıyor gitmeye yüzüm yok. Şeker hapı kullanıyorum. Doktor verdi. Zayflayinca etraftan eskisi gibi ne kadar zayıfladın bravo demelerini istiyorum
GünaydınGünaydın kızlar
Rabbim kolaylık versinBen kaçar tarlaya
GünaydınGünaydın
İnşallah kuzum rabbim birdaha yaşatmasınYarım saat ya uyudum ya uyumadım tüm gece boyunca, bugün sonda çıkacak sondayi 1 saat kapat 15 dk açık tut dediler çekene kadar, değiştirip duruyorum ,ameliyat tutar inşallah onun çektiği eziyetlere benim verdiğim emeklere değer inşallah
GünaydınGünaydın
Kolay gelsinBen kaçar tarlaya
Hoşgeldiniz
Günaydın
Rabbim kolaylık versin
Günaydın
İnşallah kuzum rabbim birdaha yaşatmasın
Günaydın
İnşallah canımYarım saat ya uyudum ya uyumadım tüm gece boyunca, bugün sonda çıkacak sondayi 1 saat kapat 15 dk açık tut dediler çekene kadar, değiştirip duruyorum ,ameliyat tutar inşallah onun çektiği eziyetlere benim verdiğim emeklere değer inşallah
Aramıza hoşgeldinBen kimim bende bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum can sıkıntısı ile inanılmaz yemek tüketiyorum
Hemen dolduruyorum. Evet mezun oldum 72.5 la geri döndüm takım falan kalmamış üzüldüm
Çok saol ne sıcak bir grupelhamdülillah sağlığımıza. Ama tabi sagliklida değilim elim kolum sağlam çok şükür diyelim
ADINIZ: ( Eda )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ:77.5
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 tane 8 yaşında
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin im var ama şekerim yok şükür. İnsülin inanılmaz gizli kilo aldırıyor ve aşırı tatlı ihtiyacı gece yemeleri beraberinde getiriyor
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin (basbelasi)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık 2 x 3 xl kıyafet aramak tan sıkıldım hiç bisey olmuyor yüzüm büyük. Kilo alınca daha da büyüyor. Hareket etmek istiyorum. Edemiyorum. Terliyorum ıykkk. Ayrıca insülin yükseldikçe şeker hastası olma ihtimalim. Yüzde yüz. Doktorum öyle söyledi. Ve bana kızıyor gitmeye yüzüm yok. Şeker hapı kullanıyorum. Doktor verdi. Zayflayinca etraftan eskisi gibi ne kadar zayıfladın bravo demelerini istiyorum
Nasıl oldun abla?Ben yatar kızlar sanırım tansiyonumda sıkıntı var başım dönüyor dinleneyim ben iyi geceler kızlar
Amin inşallah canım iyi düşün Allah’ın izniyle geçti gittiYarım saat ya uyudum ya uyumadım tüm gece boyunca, bugün sonda çıkacak sondayi 1 saat kapat 15 dk açık tut dediler çekene kadar, değiştirip duruyorum ,ameliyat tutar inşallah onun çektiği eziyetlere benim verdiğim emeklere değer inşallah
Bereketli olsunBen kaçar tarlaya
Başımın dönmesi geçti bu kezde ağrıyoNasıl oldun abla?
Geçmiş olsunBaşımın dönmesi geçti bu kezde ağrıyo
Sağol kuzumGeçmiş olsun
Herkese günaydın. Hosgeldin mesajlarınız içinde teşekkür ederim. Dün heyecanla gruba girdim ama çok kosturmacali bir gündü benim için tekrar dönüş yapamadım. Şimdide mesaj yazıyorum ama sonra bir eğitime katılmam gerekecek gün içimde tekrar bakamayabilirim kusura bakmayın şimdiden yazıp kaçmış gibi olmayayımİlk sayfada kurallar var eğer uyarsa bi de seni tanımamız için form var onu da doldurman gerek
Tekrar hoşgeldinHerkese günaydın. Hosgeldin mesajlarınız içinde teşekkür ederim. Dün heyecanla gruba girdim ama çok kosturmacali bir gündü benim için tekrar dönüş yapamadım. Şimdide mesaj yazıyorum ama sonra bir eğitime katılmam gerekecek gün içimde tekrar bakamayabilirim kusura bakmayın şimdiden yazıp kaçmış gibi olmayayımkurallar benim için uygun. Şimdi kendimi tanıtayım. İsmim selin. 34 yaşında, evli ve 2 kız çocuğu annesiyim. Kızlarım 10 ve 7 yaslarindalar. Öğretmenim ve isvicrede yaşıyorum. En can alıcı kısmı 1.62 boy ve 87 kilodayim. Artik bu şekilde kilolu bir sekilde devam etmek istemiyorum hayatıma. Burdaki insanlara baktığımda herkes o kadar fit ve yaşam enerjileri yüksekki birde dönüp kendime bakıyorum. Ne ben nede çocuklarım bu görüntüyü haketmiyor diyorum. Başlarken en büyük mottom " Bugün bu kilodaki son günüm,, Artık her geçen gün birgun öncesinden daha zayıf olacağım inanıyorum. Eksik kalan biryer varsa ekleyebilirim ama ben cuma günü tartı bildiriminde başlamak istiyorum eğer mümkünse çünkü bu birkaç gün sürekli disarda olacağım. Öğünlerimi paylaşmak vs benim için zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?