- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.401
Herkese günaydın
Dünkü menümü yazamamışım ben
Öğlen : beyaz peynir domatesli sandviç
Akşam : 2 tabak yeşil mercimek yemeği ve kabaklı yoğurt
Ara : 2 top sade dondurma
Afiyet olsun kızlarGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Dünkü menüm
Sabah yayla çorbası 1 delik ekmek
Öğle kıymalı yumurta 1.5 dilim ekmek ayran
Kahve
Akşam türlü ,3 kaşık bulgur pilavı, ufak tas cacık
E Elif_Eylul
Tamam canim iyi tatiller
2de geldik canim,başım çatlıyor,duş aldim anca kahvaltı yapiyoruz,yemegimi aksamdan yaptim,2makina camasir attim,daha islerim varNerdesiniz looooo? Kaptanim simdi incir toplamadan gelmis yemek yapmistir. Kokay gelsin.
Cikileta senin beben nasil oldu? Ciktiniz mi hastaneden?
Ahaaa aynisi
BendeAhaaa aynisi
Tam yoğun günde annem gitti arabasına kalmaya,denize sokmus ayaklarini bana video atiyor,ben maf olmuşum saat 2de gelmisim tarladan
Rabbım dermansiz dert vermesin. Bi tedaviniz varmış ki ameliyat olmuşsunuz. Küçük minisler daha kolay atlatiyorlar merak etmeyinSağol canım hipospadias ameliyatı oldu
2 kere mezuniyetim var geleceğini sanmıyorumTakımlardan mezun olanlara rozet veriliyormus bizim daha gelmedi
Amannn benimde 2kere mezuniyetim var2 kere mezuniyetim var geleceğini sanmıyorumbize vermezler
Sağol canim benimEllerine sağlık afiyetle yiyin
Bicim yooookneden bicim takım yook
Tamam işte boşverAmannn benimde 2kere mezuniyetim var
Sende benim gibi gecmişmi yapiyosun kardesimSağol canim benim
Aramıza hoşgeldin canım spor ya da adım varsa beni etiketleyebilirsin listeye eklerim.Ben kimim bende bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum can sıkıntısı ile inanılmaz yemek tüketiyorum
Hemen dolduruyorum. Evet mezun oldum 72.5 la geri döndüm takım falan kalmamış üzüldüm
Çok saol ne sıcak bir grupelhamdülillah sağlığımıza. Ama tabi sagliklida değilim elim kolum sağlam çok şükür diyelim
ADINIZ: ( Eda )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ:77.5
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 tane 8 yaşında
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin im var ama şekerim yok şükür. İnsülin inanılmaz gizli kilo aldırıyor ve aşırı tatlı ihtiyacı gece yemeleri beraberinde getiriyor
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin (basbelasi)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık 2 x 3 xl kıyafet aramak tan sıkıldım hiç bisey olmuyor yüzüm büyük. Kilo alınca daha da büyüyor. Hareket etmek istiyorum. Edemiyorum. Terliyorum ıykkk. Ayrıca insülin yükseldikçe şeker hastası olma ihtimalim. Yüzde yüz. Doktorum öyle söyledi. Ve bana kızıyor gitmeye yüzüm yok. Şeker hapı kullanıyorum. Doktor verdi. Zayflayinca etraftan eskisi gibi ne kadar zayıfladın bravo demelerini istiyorum
Evet akşam yorgunlukta erken yattim bugün de görümcem geldi çocukları banyo yaptir falan filan anca girdimSende benim gibi gecmişmi yapiyosun kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?