- 2 Kasım 2021
- 257
- 814
- 53
- 37
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.381
Hosgeldiniz. Ne güzel çok fazla kilonuz yok kısa sürede en sağlıklı şekilde veririz ins geri kalanlaridaBen kimim bende bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum can sıkıntısı ile inanılmaz yemek tüketiyorum
Hemen dolduruyorum. Evet mezun oldum 72.5 la geri döndüm takım falan kalmamış üzüldüm
Çok saol ne sıcak bir grupelhamdülillah sağlığımıza. Ama tabi sagliklida değilim elim kolum sağlam çok şükür diyelim
ADINIZ: ( Eda )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ:77.5
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 tane 8 yaşında
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin im var ama şekerim yok şükür. İnsülin inanılmaz gizli kilo aldırıyor ve aşırı tatlı ihtiyacı gece yemeleri beraberinde getiriyor
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin (basbelasi)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık 2 x 3 xl kıyafet aramak tan sıkıldım hiç bisey olmuyor yüzüm büyük. Kilo alınca daha da büyüyor. Hareket etmek istiyorum. Edemiyorum. Terliyorum ıykkk. Ayrıca insülin yükseldikçe şeker hastası olma ihtimalim. Yüzde yüz. Doktorum öyle söyledi. Ve bana kızıyor gitmeye yüzüm yok. Şeker hapı kullanıyorum. Doktor verdi. Zayflayinca etraftan eskisi gibi ne kadar zayıfladın bravo demelerini istiyorum
Allah kolaylık versin insBen kaçar tarlaya
Çok geçmiş olsun. Ins kolaylıkla sağlığınıza kavuşursunuz.Yarım saat ya uyudum ya uyumadım tüm gece boyunca, bugün sonda çıkacak sondayi 1 saat kapat 15 dk açık tut dediler çekene kadar, değiştirip duruyorum ,ameliyat tutar inşallah onun çektiği eziyetlere benim verdiğim emeklere değer inşallah
Evet aktif olunca daha çok motive olacağıma inanıyorum. Özellikle spor konusundaki puanlama çok iyiTekrar hoşgeldin
İnşallah hedefine ulaşırsın
Fırsat bulursun ya menü için E Elif_Eylul etiket yapman gerek adım ve spor için M MissHayaLet i
Motivasyonunun artması için gruba dahil olmanı tavsiye ederim herşeyden sohbet ediyoruz. Sende dahil olunca farkı görürsün
Hoşgeldiniz
Günaydın
Rabbim kolaylık versin
Günaydın
İnşallah kuzum rabbim birdaha yaşatmasın
Günaydın
İnşallah canım
İnşallah canımAmin inşallah canım iyi düşün Allah’ın izniyle geçti gitti
Sağol canımHosgeldiniz. Ne güzel çok fazla kilonuz yok kısa sürede en sağlıklı şekilde veririz ins geri kalanlarida
Allah kolaylık versin ins
Çok geçmiş olsun. Ins kolaylıkla sağlığınıza kavuşursunuz.
Hoşgeldin aramıza canım ❤Herkese günaydın. Hosgeldin mesajlarınız içinde teşekkür ederim. Dün heyecanla gruba girdim ama çok kosturmacali bir gündü benim için tekrar dönüş yapamadım. Şimdide mesaj yazıyorum ama sonra bir eğitime katılmam gerekecek gün içimde tekrar bakamayabilirim kusura bakmayın şimdiden yazıp kaçmış gibi olmayayımkurallar benim için uygun. Şimdi kendimi tanıtayım. İsmim selin. 34 yaşında, evli ve 2 kız çocuğu annesiyim. Kızlarım 10 ve 7 yaslarindalar. Öğretmenim ve isvicrede yaşıyorum. En can alıcı kısmı 1.62 boy ve 87 kilodayim. Artik bu şekilde kilolu bir sekilde devam etmek istemiyorum hayatıma. Burdaki insanlara baktığımda herkes o kadar fit ve yaşam enerjileri yüksekki birde dönüp kendime bakıyorum. Ne ben nede çocuklarım bu görüntüyü haketmiyor diyorum. Başlarken en büyük mottom " Bugün bu kilodaki son günüm,, Artık her geçen gün birgun öncesinden daha zayıf olacağım inanıyorum. Eksik kalan biryer varsa ekleyebilirim ama ben cuma günü tartı bildiriminde başlamak istiyorum eğer mümkünse çünkü bu birkaç gün sürekli disarda olacağım. Öğünlerimi paylaşmak vs benim için zor olacak.
Geçmiş olsun ablaBaşımın dönmesi geçti bu kezde ağrıyo
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Menü bildirimi
Kahvaltı iki tane haşlanmış yumurta
Peynir
5 tane zeytin
İki dilim tam buğday ekmeği
Söğüş salata
Akşam yemeği bir kase nohut yemeği
3 kaşık pilav
Akşam Yemek erken yedim sonrasında yarım haşlanmış mısır
Geçmiş olsun ablaBaşımın dönmesi geçti bu kezde ağrıyo
Hoşgeldin canımHerkese günaydın. Hosgeldin mesajlarınız içinde teşekkür ederim. Dün heyecanla gruba girdim ama çok kosturmacali bir gündü benim için tekrar dönüş yapamadım. Şimdide mesaj yazıyorum ama sonra bir eğitime katılmam gerekecek gün içimde tekrar bakamayabilirim kusura bakmayın şimdiden yazıp kaçmış gibi olmayayımkurallar benim için uygun. Şimdi kendimi tanıtayım. İsmim selin. 34 yaşında, evli ve 2 kız çocuğu annesiyim. Kızlarım 10 ve 7 yaslarindalar. Öğretmenim ve isvicrede yaşıyorum. En can alıcı kısmı 1.62 boy ve 87 kilodayim. Artik bu şekilde kilolu bir sekilde devam etmek istemiyorum hayatıma. Burdaki insanlara baktığımda herkes o kadar fit ve yaşam enerjileri yüksekki birde dönüp kendime bakıyorum. Ne ben nede çocuklarım bu görüntüyü haketmiyor diyorum. Başlarken en büyük mottom " Bugün bu kilodaki son günüm,, Artık her geçen gün birgun öncesinden daha zayıf olacağım inanıyorum. Eksik kalan biryer varsa ekleyebilirim ama ben cuma günü tartı bildiriminde başlamak istiyorum eğer mümkünse çünkü bu birkaç gün sürekli disarda olacağım. Öğünlerimi paylaşmak vs benim için zor olacak.
TamamdırAfiyet olsun canım
Allaha emanet
Hoşgeldin canım aramıza ben filiz
Takımlar kapanalı çok.oldu bizde buralardayiz iste
Sorun degil verirsin isteyince,boyuna göre fazla kilon yok,biraz sıkı tuttukmu gider merak etme
listeye eklicem bu kiloyu,ama aktif olmani isticem gelen 2günde habersizce gidiyoe oyuzden silmek zorunda kalıyorum
menulerini bugunden itibaren paylasmani istiyorum,eskisi gibi pazartesi cuma tarti günümüz
İnşaAllah hedefine ulasirsiz
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Geçmiş olsun inşallah önemli bisi yokturYarım saat ya uyudum ya uyumadım tüm gece boyunca, bugün sonda çıkacak sondayi 1 saat kapat 15 dk açık tut dediler çekene kadar, değiştirip duruyorum ,ameliyat tutar inşallah onun çektiği eziyetlere benim verdiğim emeklere değer inşallah
Ama bana fazlaHosgeldiniz. Ne güzel çok fazla kilonuz yok kısa sürede en sağlıklı şekilde veririz ins geri kalanlarida
Allah kolaylık versin ins
Çok geçmiş olsun. Ins kolaylıkla sağlığınıza kavuşursunuz.
Sağol canım hipospadias ameliyatı olduTamamdır
Geçmiş olsun inşallah önemli bisi yoktur
Ama bana fazla85 tim sende hoşgeldin Başarıcaz
İyi şükür canım taburcu olduk eve geldik az önceNerdesiniz looooo? Kaptanim simdi incir toplamadan gelmis yemek yapmistir. Kokay gelsin.
Cikileta senin beben nasil oldu? Ciktiniz mi hastaneden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?