- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.521
GünaydınGünaydinnn
Günaydın
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydııın
Bilinçaltım bana oyun oynamaya başladı. Gece rüyamda çikolata yedim. Sonra aklıma şekersiz oruçta olduğum geldi :) sabah kalktım etrafa baktım acaba uyanıp yedim mi diyeyememişimm
Ben Huawei saat kullanıyorum memnunum şarjı rahat 10 gün gidiyor. Mesela pazartesi günü 60 gösteriyordu bugün 57Arkadaşlar adimsayar olarak ne kullanıyorsunuz bende kullanmak istiyorum ama telefondaki uygulamalar net oluyormu yada farklı bir saat vs mi kullaniyorsunuz
Günaydın canımGünaydın kızlar
Telefonun ne markaArkadaşlar adimsayar olarak ne kullanıyorsunuz bende kullanmak istiyorum ama telefondaki uygulamalar net oluyormu yada farklı bir saat vs mi kullaniyorsunuz
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bende huawei kullanıyorum band 6Ben Huawei saat kullanıyorum memnunum şarjı rahat 10 gün gidiyor. Mesela pazartesi günü 60 gösteriyordu bugün 57
GünaydınGünaydın kızlar
Bende isvicredeyim 1 sene oldu. Almanca kursuna gidiyorum B1 e geçtim ama şimdi kursum daha başlamadı. Bende Okul oncesi öğretmeniyim denklik almak için c2 olması lazım.Günaydin
Almanyada yasiyorum , calismak istedigim branslar B2 istiyor ondan ziyade ileride üniversite okumak istiyorum o yüzden gidiyorum.
Bende bakayım hemen çok teşekkür ederim.Ben Huawei saat kullanıyorum memnunum şarjı rahat 10 gün gidiyor. Mesela pazartesi günü 60 gösteriyordu bugün 57
Evet saat bana daha mantıklı geldiTelefonun ne marka
Ben saat kullanıyorum saat daha iyi oluyor telefon her an üstünde olmuyor çünki
Mi band kar gayet iyi son çıkamına almanıza gerek yok 2. 3. Sü de gayet iş görüyoArkadaşlar adimsayar olarak ne kullanıyorsunuz bende kullanmak istiyorum ama telefondaki uygulamalar net oluyormu yada farklı bir saat vs mi kullaniyorsunuz
İsviçredeyseniz elektronik konusunda ücretleri daha iyidir belki galaxy watch da alabilirsinizBende isvicredeyim 1 sene oldu. Almanca kursuna gidiyorum B1 e geçtim ama şimdi kursum daha başlamadı. Bende Okul oncesi öğretmeniyim denklik almak için c2 olması lazım.
Bende bakayım hemen çok teşekkür ederim.
Evet saat bana daha mantıklı geldi
Telefonumda samsung ama daha önce birkaç program denemiştim sanki çok doğru değil gibime geldi ama emin olamadım.
Maalesef Isvicre pahali, gida esya hersey . Benim deneyimledigim bu sekilde idi.İsviçredeyseniz elektronik konusunda ücretleri daha iyidir belki galaxy watch da alabilirsiniz
Bir dus alsan yada ayaklarini suya koysan.Günaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu
Bir dus alsan yada ayaklarini suya koysan.
Bide hatirliyorum bas agrisi olunca eskiden patates sarardi annemler , ben de denemistim gercekten ise yariyordu.Günaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu
Meyveyi kesmedim çünkü günde 3 porsiyona kadar tüketimi serbestmiş. Ama mesela pekmez yememem gerekiyormuş. Markete uğramadan eve gittiğim sürece sıkıntı yaşamıyorum:)Günaydın HerkeseAaa bende Almanca kursuna gidiyorum. Siz nerde yaşıyorsunuz neden almanca ogreniyorsunuz
Çok güzel yaBende şekersiz oruca başlayacağım yarın. dün gece baya bir araştırdım. Sen meyveleri kestinmi peki? Bu konuda çok ikilemde kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?