Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar adimsayar olarak ne kullanıyorsunuz bende kullanmak istiyorum ama telefondaki uygulamalar net oluyormu yada farklı bir saat vs mi kullaniyorsunuz
Ben Huawei saat kullanıyorum memnunum şarjı rahat 10 gün gidiyor. Mesela pazartesi günü 60 gösteriyordu bugün 57

Arkadaşlar adimsayar olarak ne kullanıyorsunuz bende kullanmak istiyorum ama telefondaki uygulamalar net oluyormu yada farklı bir saat vs mi kullaniyorsunuz
Telefonun ne marka
Ben saat kullanıyorum saat daha iyi oluyor telefon her an üstünde olmuyor çünki

Günaydin

Almanyada yasiyorum , calismak istedigim branslar B2 istiyor ondan ziyade ileride üniversite okumak istiyorum o yüzden gidiyorum.
Bende isvicredeyim 1 sene oldu. Almanca kursuna gidiyorum B1 e geçtim ama şimdi kursum daha başlamadı. Bende Okul oncesi öğretmeniyim denklik almak için c2 olması lazım.
Ben Huawei saat kullanıyorum memnunum şarjı rahat 10 gün gidiyor. Mesela pazartesi günü 60 gösteriyordu bugün 57
Bende bakayım hemen çok teşekkür ederim.
Telefonun ne marka
Ben saat kullanıyorum saat daha iyi oluyor telefon her an üstünde olmuyor çünki
Evet saat bana daha mantıklı geldi
Telefonumda samsung ama daha önce birkaç program denemiştim sanki çok doğru değil gibime geldi ama emin olamadım.

Mi band kar gayet iyi son çıkamına almanıza gerek yok 2. 3. Sü de gayet iş görüyo

İsviçredeyseniz elektronik konusunda ücretleri daha iyidir belki galaxy watch da alabilirsiniz

Günaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu
Bide hatirliyorum bas agrisi olunca eskiden patates sarardi annemler , ben de denemistim gercekten ise yariyordu.

Meyveyi kesmedim çünkü günde 3 porsiyona kadar tüketimi serbestmiş. Ama mesela pekmez yememem gerekiyormuş. Markete uğramadan eve gittiğim sürece sıkıntı yaşamıyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…