- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.561
Bizimki çok sıkmıyor çok gevşek bende ondan memnun değilimDaha akademik bir yıl olacak diyor öğretmenimiz
Doktor da kel alaka birsey söylemiş. Acaba senin eşin almak istemediği içinmi uydurdu şahsen benm adam uyduruyor arada bu tarz şeyler istemeyin diyeNe anamla ne anamsız
Bende almak istiyorum ama eşimin doktor bi arkadaşı dizlere çok zararlı deyince eşim vazgeçti almıyor
Bugun paylaşayım
Kek profesöruÇikolatalı yapma gaz yapabilir eğer havuçlu tarçınlı cevizli yapabilirsen öyle yap
Kesin ben
Lohusayken canım istemişti kimse yapamamıştı eşim fırından almıştı kafana at yarsın cinstenKek profesöru
Dün yedinmi yoksaBizimki çok sıkmıyor çok gevşek bende ondan memnun değilim
Doktor da kel alaka birsey söylemiş. Acaba senin eşin almak istemediği içinmi uydurdu şahsen benm adam uyduruyor arada bu tarz şeyler istemeyin diyedoktorlar bas bas bağırıyor yürüyün diye. Ha düz yol ha yürüyüş bandı aynı. Ben ikisinde de yürüdüm diz miz hiç agrimadi ilk defa duyuyorum sporcular ne diyor bu duruma acaba
Bugun paylaşayım
Asayiş berkemal
Ohoh MaşaAllahAsayiş berkemalidare ediyoruz birbirimizi bugün gidecek evine
Evet sevinirim eklerseniz. Bugün tartildim 88.5 geldim hedefim 65. Bugün başladım ins akşama yazacağım menümüdeY Yine_yeni_yeniden listeye ekliyorum egerki aktif olup menu paylasıcaksan canim,hedefin ne
Tamamdir teşekkür ederimEvet sevinirim eklerseniz. Bugün tartildim 88.5 geldim hedefim 65. Bugün başladım ins akşama yazacağım menümüde
Yok alışkın değil. Annesine bağımlıOhoh MaşaAllah
Alıstımi annesizliğe,yoksa alışkınmiydi,
Bebegi görunce ne tepki vericek
Bebenin bacağindan çekip oyna benle derseYok alışkın değil. Annesine bağımlıbana alıştı mecburen napsın yavrucak
Bende merak ediyorum napcak diye
İyi biraz daha şükür abla hep yara pipisiGurbettt42 oğlun nasil oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?