- 27 Şubat 2017
- 813
- 3.462
- 113
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.541
Dün akşamdan sebzeli türlü yaptık. Bugün işyerimde soğuk çorba var. ( favorimdir) fırında soslu piliç var. Öğlen 2 kase soğuk çorba ve karpuz alırım. Hem şekersiz diyetime de uygun. Akşam da sebzeli türlü. Bence soğuk çorba yapın hem pratik hem bu havalarda çok iyi oluyorBakalim bu hafta kac olacam, aksama ne yapcaniz kizlar , bize de fikir olsun?
Kizlar bir arkadasim yeni dogum yapti, evine yemek vs gotureyim diyorum. Sizne ne yapilir ne goturulur.
Hiç aklıma gelmemişti onada bakayım hen teşekkür ederim.Mi band kar gayet iyi son çıkamına almanıza gerek yok 2. 3. Sü de gayet iş görüyo
Onuda inceleyeyim. Şimdiye kadar hiç bakmamıştım ama artık zamanı geldi. Ertelemek istemiyorum.İsviçredeyseniz elektronik konusunda ücretleri daha iyidir belki galaxy watch da alabilirsiniz
Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu
Market benim içinde büyük sıkıntı. Bende bugün başladım ama bir süre meyveyide keseyim diye düşünüyorum. Çünkü bugün tartıda çıkan sonuca inanamadımMeyveyi kesmedim çünkü günde 3 porsiyona kadar tüketimi serbestmiş. Ama mesela pekmez yememem gerekiyormuş. Markete uğramadan eve gittiğim sürece sıkıntı yaşamıyorum:)
Soğuk çorba benimde favorim ama uzun bir süredir yapmamıştım aklıma gelmişken bende yapayımDün akşamdan sebzeli türlü yaptık. Bugün işyerimde soğuk çorba var. ( favorimdir) fırında soslu piliç var. Öğlen 2 kase soğuk çorba ve karpuz alırım. Hem şekersiz diyetime de uygun. Akşam da sebzeli türlü. Bence soğuk çorba yapın hem pratik hem bu havalarda çok iyi oluyor
Bn Apple WatchArkadaşlar adimsayar olarak ne kullanıyorsunuz bende kullanmak istiyorum ama telefondaki uygulamalar net oluyormu yada farklı bir saat vs mi kullaniyorsunuz
Gaz yapmayacak şeyler olabilirBakalim bu hafta kac olacam, aksama ne yapcaniz kizlar , bize de fikir olsun?
Kizlar bir arkadasim yeni dogum yapti, evine yemek vs gotureyim diyorum. Sizne ne yapilir ne goturulur.
Canım poğaça kek tarzi birseyler iyi olur. Hemen bitmez bayatlamazda birkaç gün atıştırmak için falan arkadasinin elinin altında pratik olur benceBakalim bu hafta kac olacam, aksama ne yapcaniz kizlar , bize de fikir olsun?
Ben kısıtlamalı diyetleri hiç bi zaman yapamadım mesela aksine daha çok saldırıyorumDün akşamdan sebzeli türlü yaptık. Bugün işyerimde soğuk çorba var. ( favorimdir) fırında soslu piliç var. Öğlen 2 kase soğuk çorba ve karpuz alırım. Hem şekersiz diyetime de uygun. Akşam da sebzeli türlü. Bence soğuk çorba yapın hem pratik hem bu havalarda çok iyi oluyor
40 kilo veren biri için kilo veremiyorum diyerek kendinize haksızlık etmeyerek başlayın benceGünaydın kızlar canım çok sıkkın kilo veremiyorum sanki 40 kilo veren ben değilmişim gibi takıldım kaldım sinir oluyorum hiç bise yapasım gelmiyor böyle olunca spor a başladım onu bile yapasım gelmiyor içimden napcam böyle bilmiyorum ama çok canım sıkılıyor
Aslinda veriyorum 92 den düştüm ama gerisin geri geliyor o kadar dikkat etmeme rağmen. Doğru diyorsun ama insan motive olmak için de tartıda biseler görmek istiyo olmuyo40 kilo veren biri için kilo veremiyorum diyerek kendinize haksızlık etmeyerek başlayın bencekaç haftadır sabitsiniz
Afiyet olsun canımHiç aklıma gelmemişti onada bakayım hen teşekkür ederim.
Onuda inceleyeyim. Şimdiye kadar hiç bakmamıştım ama artık zamanı geldi. Ertelemek istemiyorum.
Çok geçmiş olsun.
Market benim içinde büyük sıkıntı. Bende bugün başladım ama bir süre meyveyide keseyim diye düşünüyorum. Çünkü bugün tartıda çıkan sonuca inanamadım
Soğuk çorba benimde favorim ama uzun bir süredir yapmamıştım aklıma gelmişken bende yapayım
Ketojenik kadar katı kuralları olan diyetleri bende yapamadım. Böyle esnek. Mesela diyorum ki özlemcim hangi meyveyi yemek istersin? Karpuz, elma, nektari yüzlerce seçenek var kısıtlama yokBen kısıtlamalı diyetleri hiç bi zaman yapamadım mesela aksine daha çok saldırıyorum
Günaydın
Günaydııın
Bilinçaltım bana oyun oynamaya başladı. Gece rüyamda çikolata yedim. Sonra aklıma şekersiz oruçta olduğum geldi :) sabah kalktım etrafa baktım acaba uyanıp yedim mi diyeyememişimm
Günaydın kızlarGünaydın herkese
Afiyet olsun canım30 ağutos menümğ yazayımm
Kahvaltı : sahanda yumurta, 2 dilim peynir ,yeşillik ,çeyrek simit , 1 tane fırında patates
Ara : sütlü kahve
Akşam ; et dürüm lavaş , ayran
Hastalıktan dolayı kas kaybım oldu proteini arttırmaya çalışıcam bu hafta
Günaydinnn
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Günaydın canım gecmis olsun,suya oku sonra icGünaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu
Afiyet olsun canım30 Ağustos salı menü bildirimi
Dün çok zor bir gün geçirdim menü yazacaktım uyuya kalmışım
Kahvaltı
İki tane sahanda yumurta
Salata
5 tane zeytin
İki dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
Yarım şeftali
İki tane mürdüm eriği
Akşam yemeği bir kase yaklaşık 4 Yemek kaşığı bezelye
3 çatal makarna
Günaydın canımGünaydın kızlar canım çok sıkkın kilo veremiyorum sanki 40 kilo veren ben değilmişim gibi takıldım kaldım sinir oluyorum hiç bise yapasım gelmiyor böyle olunca spor a başladım onu bile yapasım gelmiyor içimden napcam böyle bilmiyorum ama çok canım sıkılıyor
Yok pes etmiyorum tabiki ama niye böyle oluyor bilmiyorumGünaydın kızlar
Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım gecmis olsun,suya oku sonra ic
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Pesmi ediyosun veremedin diye
Ya evet buzlukta pismis asurelik bugday var , cok tesekkürler.Dün akşamdan sebzeli türlü yaptık. Bugün işyerimde soğuk çorba var. ( favorimdir) fırında soslu piliç var. Öğlen 2 kase soğuk çorba ve karpuz alırım. Hem şekersiz diyetime de uygun. Akşam da sebzeli türlü. Bence soğuk çorba yapın hem pratik hem bu havalarda çok iyi oluyor
Bir yerde korumaya alıyordur,yedigin az yada fazla geliyordur,bence sporla birlikte incelmeye başlıcaksin,egerki devam etmezsen gene ayni yere geri döneceksinYok pes etmiyorum tabiki ama niye böyle oluyor bilmiyorum
Spora devam o zaman canımBir yerde korumaya alıyordur,yedigin az yada fazla geliyordur,bence sporla birlikte incelmeye başlıcaksin,egerki devam etmezsen gene ayni yere geri döneceksin
Pogaca kek kilo kalori diye yapmak istemiyorum ama sekerli seyler de istiyordue cani ,belki cikolatli kek , soguk corba yada köfteli corba yeter simdili.Canım poğaça kek tarzi birseyler iyi olur. Hemen bitmez bayatlamazda birkaç gün atıştırmak için falan arkadasinin elinin altında pratik olur bence
Çikolatalı yapma gaz yapabilir eğer havuçlu tarçınlı cevizli yapabilirsen öyle yapPogaca kek kilo kalori diye yapmak istemiyorum ama sekerli seyler de istiyordue cani ,belki cikolatli kek , soguk corba yada köfteli corba yeter simdili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?