Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakalim bu hafta kac olacam, aksama ne yapcaniz kizlar , bize de fikir olsun?

Kizlar bir arkadasim yeni dogum yapti, evine yemek vs gotureyim diyorum. Sizne ne yapilir ne goturulur.
Dün akşamdan sebzeli türlü yaptık. Bugün işyerimde soğuk çorba var. ( favorimdir) fırında soslu piliç var. Öğlen 2 kase soğuk çorba ve karpuz alırım. Hem şekersiz diyetime de uygun. Akşam da sebzeli türlü. Bence soğuk çorba yapın hem pratik hem bu havalarda çok iyi oluyor

Mi band kar gayet iyi son çıkamına almanıza gerek yok 2. 3. Sü de gayet iş görüyo
Hiç aklıma gelmemişti onada bakayım hen teşekkür ederim.
İsviçredeyseniz elektronik konusunda ücretleri daha iyidir belki galaxy watch da alabilirsiniz
Onuda inceleyeyim. Şimdiye kadar hiç bakmamıştım ama artık zamanı geldi. Ertelemek istemiyorum.
Günaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu
Çok geçmiş olsun.
Meyveyi kesmedim çünkü günde 3 porsiyona kadar tüketimi serbestmiş. Ama mesela pekmez yememem gerekiyormuş. Markete uğramadan eve gittiğim sürece sıkıntı yaşamıyorum:)
Market benim içinde büyük sıkıntı. Bende bugün başladım ama bir süre meyveyide keseyim diye düşünüyorum. Çünkü bugün tartıda çıkan sonuca inanamadım
Soğuk çorba benimde favorim ama uzun bir süredir yapmamıştım aklıma gelmişken bende yapayım

Arkadaşlar adimsayar olarak ne kullanıyorsunuz bende kullanmak istiyorum ama telefondaki uygulamalar net oluyormu yada farklı bir saat vs mi kullaniyorsunuz
Bn Apple Watch ️ kullanıyorum memnunum

Kizlar bir arkadasim yeni dogum yapti, evine yemek vs gotureyim diyorum. Sizne ne yapilir ne goturulur.
Gaz yapmayacak şeyler olabilir
Komposto kek tavuk et haşlama güzel olur
Ne güzel düşünüyorsun

Canım poğaça kek tarzi birseyler iyi olur. Hemen bitmez bayatlamazda birkaç gün atıştırmak için falan arkadasinin elinin altında pratik olur bence

30 Ağustos salı menü bildirimi
Dün çok zor bir gün geçirdim menü yazacaktım uyuya kalmışım
Kahvaltı
İki tane sahanda yumurta
Salata
5 tane zeytin
İki dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
Yarım şeftali
İki tane mürdüm eriği
Akşam yemeği bir kase yaklaşık 4 Yemek kaşığı bezelye
3 çatal makarna

Ben kısıtlamalı diyetleri hiç bi zaman yapamadım mesela aksine daha çok saldırıyorum

Günaydın kızlar canım çok sıkkın kilo veremiyorum sanki 40 kilo veren ben değilmişim gibi takıldım kaldım sinir oluyorum hiç bise yapasım gelmiyor böyle olunca spor a başladım onu bile yapasım gelmiyor içimden napcam böyle bilmiyorum ama çok canım sıkılıyor

40 kilo veren biri için kilo veremiyorum diyerek kendinize haksızlık etmeyerek başlayın bence kaç haftadır sabitsiniz

40 kilo veren biri için kilo veremiyorum diyerek kendinize haksızlık etmeyerek başlayın bence kaç haftadır sabitsiniz
Aslinda veriyorum 92 den düştüm ama gerisin geri geliyor o kadar dikkat etmeme rağmen. Doğru diyorsun ama insan motive olmak için de tartıda biseler görmek istiyo olmuyo

Afiyet olsun canım

Ben kısıtlamalı diyetleri hiç bi zaman yapamadım mesela aksine daha çok saldırıyorum
Ketojenik kadar katı kuralları olan diyetleri bende yapamadım. Böyle esnek. Mesela diyorum ki özlemcim hangi meyveyi yemek istersin? Karpuz, elma, nektari yüzlerce seçenek var kısıtlama yok

Günaydııın
Bilinçaltım bana oyun oynamaya başladı. Gece rüyamda çikolata yedim. Sonra aklıma şekersiz oruçta olduğum geldi :) sabah kalktım etrafa baktım acaba uyanıp yedim mi diye yememişimm

Günaydın herkese
Günaydın kızlar
Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu
Günaydın canım gecmis olsun,suya oku sonra ic
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Pesmi ediyosun veremedin diye

Günaydın kızlar

Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar

Günaydın canım gecmis olsun,suya oku sonra ic

Afiyet olsun canım

Günaydın canım
Pesmi ediyosun veremedin diye
Yok pes etmiyorum tabiki ama niye böyle oluyor bilmiyorum

Ya evet buzlukta pismis asurelik bugday var , cok tesekkürler.

Yok pes etmiyorum tabiki ama niye böyle oluyor bilmiyorum
Bir yerde korumaya alıyordur,yedigin az yada fazla geliyordur,bence sporla birlikte incelmeye başlıcaksin,egerki devam etmezsen gene ayni yere geri döneceksin

Bir yerde korumaya alıyordur,yedigin az yada fazla geliyordur,bence sporla birlikte incelmeye başlıcaksin,egerki devam etmezsen gene ayni yere geri döneceksin
Spora devam o zaman canım

Canım poğaça kek tarzi birseyler iyi olur. Hemen bitmez bayatlamazda birkaç gün atıştırmak için falan arkadasinin elinin altında pratik olur bence
Pogaca kek kilo kalori diye yapmak istemiyorum ama sekerli seyler de istiyordue cani ,belki cikolatli kek , soguk corba yada köfteli corba yeter simdili.

Pogaca kek kilo kalori diye yapmak istemiyorum ama sekerli seyler de istiyordue cani ,belki cikolatli kek , soguk corba yada köfteli corba yeter simdili.
Çikolatalı yapma gaz yapabilir eğer havuçlu tarçınlı cevizli yapabilirsen öyle yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…