- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.621
E Elif_Eylul el atarmısın durumaaKlasik kek tarifi
3
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağından 2-3 parmak eksik yağ
Kabartma tozu vanilya
Un göz kararı
1 tatlı kaşığı tarçın 2 havuç ince yeriyle büyükse 1 tane rendele
istediğin kadar fındık veya ceviz Bn onu göz kararı koyuyorum
Rabbim hayırlı yağışlar versinAllahım biryerlere düsuyor yıldırım sürekli hava çok kötü
Ayy rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesinKardesi dogum yaptıda ilki 1 yasinda 2.ci bebek geldi ,ona bakiyor
Oooo krema ne kadar ne yapıyor oE Elif_Eylul el atarmısın durumaa
Ben birazda krema koyuyom
Rabbim hayırlı yağışlar versin
Ayy rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin
İyii kuzumİyi şükür canım yolunda sayılır işte. Sen nasılsın nasıl gidiyor başka şehirde
Neden inanmadınHeheee sevdiginden bok
Biz gezmeye çıktık yagmur yagdıÇok degisik bir hava var nasıl gökgürültüsü şimsek biryere düstü sanirim sesle
Rabbim hayırlı bereketli yagmur versin
Canım cok degisik bir hava var suandaİyii kuzumsize de sevindim iyi olmus
Neden inanmadın
Biz gezmeye çıktık yagmur yagdıyagıyor da hala ıslana ıslana yürüdük
Lohusanınki canda benimki neduurNasıl da bildin
Lohusaya yardım benimki sen niye üstüne alıyon yorgun aplaaaaa
Ben yağını biraz azaltıp bir kutu 200 ml krema koyuyorum hem çok yumuşak oluyor hemde bayatlamıyor şimdi dene diycemde filiz beni keserOooo krema ne kadar ne yapıyor o
Zaten buhafta menu yazmıcak,ne yedigi belirsiz tatilde,birde keke krema ohhh neguzelLohusanınki canda benimki neduurçok severim havuçlu keki
Ben yağını biraz azaltıp bir kutu 200 ml krema koyuyorum hem çok yumuşak oluyor hemde bayatlamıyor şimdi dene diycemde filiz beni keserözelliklede kakaolu kekte fena oluyor
Bende çok severim en sevdiğim kektir kendisiLohusanınki canda benimki neduurçok severim havuçlu keki
Ben yağını biraz azaltıp bir kutu 200 ml krema koyuyorum hem çok yumuşak oluyor hemde bayatlamıyor şimdi dene diycemde filiz beni keserözelliklede kakaolu kekte fena oluyor
Agzim yüzüm kaydı
Nedenki taş gibiBugün midem taş gibi su içemiyorum
BilmiyomkiNedenki taş gibi
Dikkat edin abla ,elektrikli cihazlar yildirim atinca bozulabiliyor. Bizim orada oyle oluyordu.Elektrikler gitti
yat dinlenElektrikler gitti
Makarna bugün yemek yapasım yokNe yapcaniz kizlar aksamaaklima yemek gekmiyor yaaa
Taze fasulye hâlaa dolapta duruyorNe yapcaniz kizlar aksamaaklima yemek gekmiyor yaaa
Elektriklerler yok halaaa işimde varDikkat edin abla ,elektrikli cihazlar yildirim atinca bozulabiliyor. Bizim orada oyle oluyordu.
2saat uyumuşumyat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?