- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.601
Var mi bir tarif?Çikolatalı yapma gaz yapabilir eğer havuçlu tarçınlı cevizli yapabilirsen öyle yap
Evet canım işte karton bardak al dedim dün onu unutmuş bugün getir dedimKarton bardak koy bezin altına çok rahat eder canım
İyi şükür canım yolunda sayılır işte. Sen nasılsın nasıl gidiyor başka şehirdeNapıyorsun canıımm hersey yolunda mı
Başına soğuk bişeyler koy iyi geliyorGünaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu
Sıkma canını bende aynı durumdayım 76 görüyom iki gün sonra tekrar 77 oluyom verecez inşallah baktınki vermiyosun daha çok spora yönel ben öyle yapıyorum vücudumda bariz bir şekilde incelme ve sıkılaşma olduGünaydın kızlar canım çok sıkkın kilo veremiyorum sanki 40 kilo veren ben değilmişim gibi takıldım kaldım sinir oluyorum hiç bise yapasım gelmiyor böyle olunca spor a başladım onu bile yapasım gelmiyor içimden napcam böyle bilmiyorum ama çok canım sıkılıyor
Heheee sevdiginden bokSeni sevdigimden
Gene ne sallıyon kafanı
Çikolatalı yapma gaz yapabilir eğer havuçlu tarçınlı cevizli yapabilirsen öyle yap
Yok öyle huyları yoktur istediğimi alır sağolsun ama bişey zararlı derlerse yaklaşmaz kesinlikle eliptik bisiklet aldı evimde yer olsaydı kürek çekme aleti alacakmışBizimki çok sıkmıyor çok gevşek bende ondan memnun değilim
Doktor da kel alaka birsey söylemiş. Acaba senin eşin almak istemediği içinmi uydurdu şahsen benm adam uyduruyor arada bu tarz şeyler istemeyin diyedoktorlar bas bas bağırıyor yürüyün diye. Ha düz yol ha yürüyüş bandı aynı. Ben ikisinde de yürüdüm diz miz hiç agrimadi ilk defa duyuyorum sporcular ne diyor bu duruma acaba
Bugun paylaşayım
tabiki ben başka kim olacak
Cok yorgunum yorguncumGene ne sallıyon kafanı
Lumu tarçınlımıııı
Bu diyetin katili sensin
Yok öyle huyları yoktur istediğimi alır sağolsun ama bişey zararlı derlerse yaklaşmaz kesinlikle eliptik bisiklet aldı evimde yer olsaydı kürek çekme aleti alacakmışyolda yürümekle o aynı değilmiş öyle demiş
Ne kaçırdım benOhoh MaşaAllah
Alıstımi annesizliğe,yoksa alışkınmiydi,
Bebegi görunce ne tepki vericek
Yıkamasan iki gün daha olmazmıEvet ablam ya delikte kapanmaz inşallah
Annem gelince bayosunu birlikte yapcaz çünkü doktor çok su değmesin dedi şimdi tek başıma yapsam zapt edemem durmuyor
Klasik kek tarifiVar mi bir tarif?
Kardesi dogum yaptıda ilki 1 yasinda 2.ci bebek geldi ,ona bakiyorNe kaçırdım ben
Bir kaç gün daha yapma canınızdan ileri değilyaAynen öyle abla ev daha rahat her gece en fazla 1,2 saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır ömür çok hareketli yüz üstü uyumasın diye nöbet tutuyordum.
O ev işleri bitmez benim işlerde daha duruyor çocuk kendine zarar verir diye geldim yanına kalkcam şimdi bende
Kız valla aklımdasın nasıl yetişiyo diye keşke gelebilsekte yardım edebilsekCok yorgunum yorguncum
YaaaAllahım biryerlere düsuyor yıldırım sürekli hava çok kötü
Nasıl da bildinGene ne sallıyon kafanı
Lumu tarçınlımıııı
Bu diyetin katili sensin
Yok öyle huyları yoktur istediğimi alır sağolsun ama bişey zararlı derlerse yaklaşmaz kesinlikle eliptik bisiklet aldı evimde yer olsaydı kürek çekme aleti alacakmışyolda yürümekle o aynı değilmiş öyle demiş
Demen yeter canim hersene ayni ay yorgunluk oluyorBir kaç gün daha yapma canınızdan ileri değilya
Kız valla aklımdasın nasıl yetişiyo diye keşke gelebilsekte yardım edebilsek
Ayyy burasiYaaa
Denizli çooook sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?