Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi biraz daha şükür abla hep yara pipisi
Kv kp bugün gittiler yarında annem gelcek çocuğu görmeye bi kaç gün kalır yoğunum yani
Iyi olucak canim şükür atlattiniz
Kv gitmesi iyi oldu annen yardimci olur bari

Iyi olucak canim şükür atlattiniz
Kv gitmesi iyi oldu annen yardimci olur bari
Evet ablam ya delikte kapanmaz inşallah
Annem gelince bayosunu birlikte yapcaz çünkü doktor çok su değmesin dedi şimdi tek başıma yapsam zapt edemem durmuyor

Evet ablam ya delikte kapanmaz inşallah
Annem gelince bayosunu birlikte yapcaz çünkü doktor çok su değmesin dedi şimdi tek başıma yapsam zapt edemem durmuyor
Sargı bezi falan varmi yoksa biseylemi sarcaniz

İdare eder benim daha yorgunum uykumu alamadım 1 hafta koltukta g harfi gibi duruyordum ayaklarım bacaklarım hep ödem tuttu .
Nereye gittin dinlenseydin biraz
Olsun evine çıktınya canim hastanede ödem yapmistir

Evdeyim ama ev isleri

Eşim sünnet kilotu almış e çocuk bezli hiç olurmu ona o önündeki aparatı söküp öyle kullanıyorum etrafını da sardım batmasın diye o olmazsa sarariz başka biseyle
Aynen canim 2dk hemen hızlica yikayıcerin,intihap falan kapmasin

Olsun evine çıktınya canim hastanede ödem yapmistir

Evdeyim ama ev isleri
Aynen öyle abla ev daha rahat her gece en fazla 1,2 saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır ömür çok hareketli yüz üstü uyumasın diye nöbet tutuyordum.

O ev işleri bitmez benim işlerde daha duruyor çocuk kendine zarar verir diye geldim yanına kalkcam şimdi bende

Krem verdiler sürüyorum içim eriyor sürene kadar sürüp ağrı kesici antibiyotik faydası olur inşallah haftaya çarşamba kontrolü var
Hadi çok gecmis olsun tekrardan olduda bitti masallah

Eşim sünnet kilotu almış e çocuk bezli hiç olurmu ona o önündeki aparatı söküp öyle kullanıyorum etrafını da sardım batmasın diye o olmazsa sarariz başka biseyle
Karton bardak koy bezin altına çok rahat eder canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…