- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.581
Hayırli gunler canimHayırlı günler kızlar
Nasılsın ablamHayırli gunler canim
Iyi olucak canim şükür atlattinizİyi biraz daha şükür abla hep yara pipisi
Kv kp bugün gittiler yarında annem gelcek çocuğu görmeye bi kaç gün kalır yoğunum yani
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın ablam
Evet ablam ya delikte kapanmaz inşallahIyi olucak canim şükür atlattiniz
Kv gitmesi iyi oldu annen yardimci olur bari
Sargı bezi falan varmi yoksa biseylemi sarcanizEvet ablam ya delikte kapanmaz inşallah
Annem gelince bayosunu birlikte yapcaz çünkü doktor çok su değmesin dedi şimdi tek başıma yapsam zapt edemem durmuyor
İdare eder benim daha yorgunum uykumu alamadım 1 hafta koltukta g harfi gibi duruyordum ayaklarım bacaklarım hep ödem tuttu .Iyiyim canim sen nasilsin
11de bitti bugün tarla,ama evde dururmuyum
Eşim sünnet kilotu almış e çocuk bezli hiç olurmu ona o önündeki aparatı söküp öyle kullanıyorum etrafını da sardım batmasın diye o olmazsa sarariz başka biseyleSargı bezi falan varmi yoksa biseylemi sarcaniz
Olsun evine çıktınya canim hastanede ödem yapmistirİdare eder benim daha yorgunum uykumu alamadım 1 hafta koltukta g harfi gibi duruyordum ayaklarım bacaklarım hep ödem tuttu .
Nereye gittin dinlenseydin biraz
Aynen canim 2dk hemen hızlica yikayıcerin,intihap falan kapmasinEşim sünnet kilotu almış e çocuk bezli hiç olurmu ona o önündeki aparatı söküp öyle kullanıyorum etrafını da sardım batmasın diye o olmazsa sarariz başka biseyle
Aaa bana neden dil
Aynen öyle abla ev daha rahat her gece en fazla 1,2 saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır ömür çok hareketli yüz üstü uyumasın diye nöbet tutuyordum.Olsun evine çıktınya canim hastanede ödem yapmistir
Evdeyim ama ev isleri
Krem verdiler sürüyorum içim eriyor sürene kadar sürüp ağrı kesici antibiyotik faydası olur inşallah haftaya çarşamba kontrolü varAynen canim 2dk hemen hızlica yikayıcerin,intihap falan kapmasin
Hadi çok gecmis olsun tekrardan olduda bitti masallahKrem verdiler sürüyorum içim eriyor sürene kadar sürüp ağrı kesici antibiyotik faydası olur inşallah haftaya çarşamba kontrolü var
Sağol ablacımHadi çok gecmis olsun tekrardan olduda bitti masallah
Karton bardak koy bezin altına çok rahat eder canımEşim sünnet kilotu almış e çocuk bezli hiç olurmu ona o önündeki aparatı söküp öyle kullanıyorum etrafını da sardım batmasın diye o olmazsa sarariz başka biseyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?