- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.701
Afiyet olsun canım tek öğün gibi olmuş acikmiyormusunİyi akşamlar kızlar malum akşam yemeklerini bıraktım saat 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum menüm şöyle efenim
Sabah 1 kupa kahve
Öğle 4 YK patlıcan sogurme
1 kupa ayran
2 dilim ekmek
Ara 2 kare bitter
Akşam yok
Ara 1 kupa çay
1 bardak süt
Su 2.5 litre
Adım 11812
Spor 20 dk dans
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Sagol canımBaşına soğuk bişeyler koy iyi geliyor
Sıkma canını bende aynı durumdayım 76 görüyom iki gün sonra tekrar 77 oluyom verecez inşallah baktınki vermiyosun daha çok spora yönel ben öyle yapıyorum vücudumda bariz bir şekilde incelme ve sıkılaşma oldu
Esenyurttayım ben. Aşırı nem var. Yine sıcaktan dönüp duracağım belli kiEminönünde yagdı kız baya hatta bekledik en son semsiye aldık
Dün gece ben hiç uyumadım diyebilirim havadan inşallah sen uyursunEsenyurttayım ben. Aşırı nem var. Yine sıcaktan dönüp duracağım belli ki
Yagmur yagsa bir rahatlicak da %98 e ulasmıs nem İstanbul'daEsenyurttayım ben. Aşırı nem var. Yine sıcaktan dönüp duracağım belli ki
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar malum akşam yemeklerini bıraktım saat 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum menüm şöyle efenim
Sabah 1 kupa kahve
Öğle 4 YK patlıcan sogurme
1 kupa ayran
2 dilim ekmek
Ara 2 kare bitter
Akşam yok
Ara 1 kupa çay
1 bardak süt
Su 2.5 litre
Adım 11812
Spor 20 dk dans
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Afiyet olsun canımAfiyet olsun canım tek öğün gibi olmuş acikmiyormusun
E Elif_Eylul
Benimde bugün şekersiz ilk günümdü
Kahvaltı
6 zeytin
2 tatli kasigi labne peyniri
2 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
Birkaç dilim turp
Akşam yemeği ton balıklı salata
Şu icmekte çok zorlanıyorum normalde ama bugün 1.5 lt ictim yetmez tabi ama başlangıç için iyi gibi. Az sonra 1 kupa yesilcay içip günü kapatacağım.
Yağmuruda kendi haline bırakmıyorlar yağmur bombası atıp dağıtıyorlar niye müsade edilirki buna anlamıyorumYagmur yagsa bir rahatlicak da %98 e ulasmıs nem İstanbul'da
Aaa o ne kız ilk defa duydumYağmuruda kendi haline bırakmıyorlar yağmur bombası atıp dağıtıyorlar niye müsade edilirki buna anlamıyorum
Neeee kimYağmuruda kendi haline bırakmıyorlar yağmur bombası atıp dağıtıyorlar niye müsade edilirki buna anlamıyorum
Bn yokum ya dayanamadı yokluğumaMenü tablosu gitmis
Cumadan itibaren tekrar yapayim
Hallederim kaptanım hatirlamiyomusun bir haftada 5 kilo vermiştim ne aldıysan veririm inşallah gene tartiliyorum şuanda cuma hepimize sürpriz olacakAfiyet olsun canım
Ciddimisin sen gene artımı gelceksin cumaya
Yaaa negüzel giderken bunu yapma kendine
Aaa o ne kız ilk defa duydum
Doğuş otomotiv arabalarına zarar vermesin diye yapıyorlarmış şeref yoksunlarıNeeee kim
Yazık ee korusun bakalım yağmuru veren rabbim başka bişey vermez mi başka türlü zarar gelmez ml sanıyorDoğuş otomotiv arabalarına zarar vermesin diye yapıyorlarmış şeref yoksunları
Allah cezalarını versin yağmura da karışıyorlar yaBenim çalıştığım yer yakın hava karışınca davul sesi gibi güm güm hemen başlıyorlar
İnanç olmayınca ne olcakYazık ee korusun bakalım yağmuru veren rabbim başka bişey vermez mi başka türlü zarar gelmez ml sanıyor
İnşallah tez zamandaAllah cezalarını versin yağmura da karışıyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?