- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.321
İyi gecelerIyi geceler
Kuzum geçmiş olsundüzelmedin mi biraz
Iceriye girdim kız bana bisey almadınmi dedi,abinle sana tişört aldim dedim,begendi giydi neyse,yere kaygan bir kağıt atmışlar ben gormedim,neyse namazimi kılıp kıza tost yapayim dedim arkami döndüm kütt diye ses kız bas kağıda kafasini kapıya,şişti,gerizekali adam ondan daha cok bagardi,bende senmisin bağaran ev inledi sesim kısıldı bogazim ağrıyor,sanki ben düsürmüşum cocugu delirdim resmen,gözlerim olmuş kançanaği 5ten beri ayaktayim,hiç oturmadim ayaklarimi uzatmadim bile,1bucuk saat otobuste o trafikte ayakta gittim,bana ettigi laflara heleeeee Allaha havale ettim
İyi gecelerIyi geceler
Cırcır olmak çok kötü valla haklısın. Leblebi varsa ye biraz.belki de pirinç lapası falan da olabilir.tabi belki denemissindir deSol canım inanır mısın gram düzelme yok işin sinir tarafı yemek yedik e siddetleniyo bende bıraktım yemeyi boyuna su iciyom bı bugün yedim o da bana kalmadı zaten
Ya derman birakmiyo vücutta mahvoldum verdiği karın ağrısı hicbiyerde yok zaten denemediğim ne kaldı bilmiyorum kiCırcır olmak çok kötü valla haklısın. Leblebi varsa ye biraz.belki de pirinç lapası falan da olabilir.tabi belki denemissindir deRabbim şifa versin inşallah
Abi bende bıktım artık, işimi gücümü bırakıp onlarin kilosunla uğrasiyorum,sonra bir bakiyorum gelmis yeniden başlıcam diyor,hadi motive olsunlar diye gene listeye ekliyorum,ama bende bıktım artık, bidaha kabul etmicem,kimisi özelden yaziyor abla işim var kimisi cekip gidiyorbir şey soracağım sizin bu gruba takılıp sonra haber vermeden gidenlere geri geldiklerinde nasıl bir tepki veriyorsunuz?
Sagol canimKaptanım bende katılabilir miyim acaba
Çok geçmiş olsun abla. şükür ki bişi yokmuş
Tamam canimKaptanım hasta olmasam katilirdim ama valla daha geçmedi cırcır çok rezilim
Sagol canim
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 1 simit
1 kupa kola (cırcır geçsin diye iç dediler ama geçmedi ictigimle kaldım )
Akşam döner dürüm
Ara maden suyu
Su 3.5 litre
Adım 10000
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Not: yediklerim bende kalmadı kaptanım
Afiyet olsun canimIyi akşamlar kızlar yeni girebildim msjlarin hepsini okuyamadım ama yarış var sanırım bende eklenmisim cok fazla spor yapmamakla birlikte katılırım elimden geldiğince
Menumu yazayım
Sabah omlet 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle 2 kaşık bulgur pilavı patlıcan yemeği salata
Akşam yoğurtlu yarma ve salata
Su 2.5 lt
Adım 9600
20 dk leslie
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Kaptanim leslie yapiyorum sadece olur inşallah
Afiyet olsun canımMenüm
Öğle yemeği 6 kaşık pirinç pilavı
Çok az et fajita
Salata
Akşam fırın sebze 3 4 çatal makarna semiz otu salatası
Ara 1 tane profiterol
E Elif_Eylul
Bence devam et birakma ayak ağrıları gecici bir süre sonra alişçakHerkese iyi geceler arkadaşlar. Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yürüyünce inanılmaz bacak ağrısı yaşıyorum. Sabah olsun tekrar yürüyüşe gideyimde belki hafifler. Bu ağrıyla nasıl yatabileceksem bilmiyorum
Yoğurda kuru çay katıp denesen birdeYa derman birakmiyo vücutta mahvoldum verdiği karın ağrısı hicbiyerde yok zaten denemediğim ne kaldı bilmiyorum ki
-pirinc lapası
-kola içine tuz
-patates haşlama
-churcill
-tane karanfil yutma
-tilifli türk kahvesi
-limontuzlu türk kahvesi
-nisastali yoğurt
-leblebi
Yapılacak başka bişey varsa onu da yaparim
Günaydın kaptanımGünaydın
Menü kontrolu | cuma | c.m.t | Pazar | P.z.t | Salı | Ç.r.b | p.r.b |
| |||||||
K Klassklasik | |||||||
@ozlemblc | |||||||
Y Yine_yeni_yeniden | |||||||
| |||||||
| |||||||
G Gokyuzu_kadar | |||||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
|
Günaydın canımGünaydın kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?