Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi akşamlar kızlar yeni girebildim msjlarin hepsini okuyamadım ama yarış var sanırım bende eklenmisim cok fazla spor yapmamakla birlikte katılırım elimden geldiğince
Menumu yazayım
Sabah omlet 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle 2 kaşık bulgur pilavı patlıcan yemeği salata
Akşam yoğurtlu yarma ve salata
Su 2.5 lt
Adım 9600
20 dk leslie
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Kaptanim leslie yapiyorum sadece olur inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20220902-222659_FitPro.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 26

Sol canım inanır mısın gram düzelme yok işin sinir tarafı yemek yedik e siddetleniyo bende bıraktım yemeyi boyuna su iciyom bı bugün yedim o da bana kalmadı zaten
Cırcır olmak çok kötü valla haklısın. Leblebi varsa ye biraz.belki de pirinç lapası falan da olabilir.tabi belki denemissindir de Rabbim şifa versin inşallah

Cırcır olmak çok kötü valla haklısın. Leblebi varsa ye biraz.belki de pirinç lapası falan da olabilir.tabi belki denemissindir de Rabbim şifa versin inşallah
Ya derman birakmiyo vücutta mahvoldum verdiği karın ağrısı hicbiyerde yok zaten denemediğim ne kaldı bilmiyorum ki
-pirinc lapası
-kola içine tuz
-patates haşlama
-churcill
-tane karanfil yutma
-tilifli türk kahvesi
-limontuzlu türk kahvesi
-nisastali yoğurt
-leblebi
Yapılacak başka bişey varsa onu da yaparim

bir şey soracağım sizin bu gruba takılıp sonra haber vermeden gidenlere geri geldiklerinde nasıl bir tepki veriyorsunuz?
Abi bende bıktım artık, işimi gücümü bırakıp onlarin kilosunla uğrasiyorum,sonra bir bakiyorum gelmis yeniden başlıcam diyor,hadi motive olsunlar diye gene listeye ekliyorum,ama bende bıktım artık, bidaha kabul etmicem,kimisi özelden yaziyor abla işim var kimisi cekip gidiyor

Kaptanım bende katılabilir miyim acaba

Çok geçmiş olsun abla. şükür ki bişi yokmuş
Sagol canim
Kaptanım hasta olmasam katilirdim ama valla daha geçmedi cırcır çok rezilim
Tamam canim
Sagol canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Menüm
Öğle yemeği 6 kaşık pirinç pilavı
Çok az et fajita
Salata
Akşam fırın sebze 3 4 çatal makarna semiz otu salatası
Ara 1 tane profiterol
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Bence devam et birakma ayak ağrıları gecici bir süre sonra alişçak

Yoğurda kuru çay katıp denesen birde
Ayva yaprağı çayıda iyi geliyor biz kolaya tuz değilde aspirin katıp içiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…