- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.341
Hayırlı yolculuklar iyi eglenceler canımGünaydın ❤ ❤ ❤ ❤
Biz gidiyoruz
Haklısın kaptanım o kadar emek veriyorsun bu kadar işinin içindeDevam etmicekleri listeden cikariyorum buraya gelirken herkes kurallari biliyor nedense şu menu paylasmayi atliyosunuz
Menü kontrolu cuma c.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b @suspushanimcim ️ K Klassklasik ️ @ozlemblc ️ Y Yine_yeni_yeniden ️ @Orjinalanne1 ️ @kittenlove ️ G Gokyuzu_kadar ️ @English_teacherrr ️ Eddaak ️ @Pandora27 ️
Sağolasın kaptanımHayırlı yolculuklar iyi eglenceler canım
Bisey dikkatini çekmiştir,ki kaldıkı herseyi takip ediyor,haklıda bu konuda,katı kural koyamadim benKazen neden sorduki filiz
Soda da iyi gelir derlerSol canım inanır mısın gram düzelme yok işin sinir tarafı yemek yedik e siddetleniyo bende bıraktım yemeyi boyuna su iciyom bı bugün yedim o da bana kalmadı zaten
Üyelik iptali mi@Li_zigi kackere etiket yaptım birkere cevap verseydin keske,gece gelip üyelik iptali yapmışsın,kaldiki kaç senedir tanıyoruz birbirimizi ne özelden yazdin gidiyorum diye neden telden,Allah yolunu açik etsin
Gülü gülüGünaydın ❤ ❤ ❤ ❤
Biz gidiyoruz
Gitmiş bileE Elif_Eylul gidiyomuaun incire
GünaydınGünaydin kizlar
Öneri ile geliyorm. Yoksa basliyamiyacak bizim yaris
Yuzme Dksi 10 puan
Yoga Dksi 5 puan
Her türlü Cardio Dksi 10 puan
Agirlik (mekik ,plank filanda icinde diyelim ) Dksi 8 Puan
Ip atlama Dksi 8 puan
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Günaydın
Filiz abla incirden gelsin
Ayşe bacıda çocukları doyurup yazar
Ya bu cardio olayını anlayamıyorum ben. Sporla pek bir ilişkim olmadı şimdiye kadar ne yazık ki. Mesela tempolu yürüyüş yada bisiklete binmek yada leslie yapmak cardio sayiliyormuGünaydin kizlar
Öneri ile geliyorm. Yoksa basliyamiyacak bizim yaris
Yuzme Dksi 10 puan
Yoga Dksi 5 puan
Her türlü Cardio Dksi 10 puan
Agirlik (mekik ,plank filanda icinde diyelim ) Dksi 8 Puan
Ip atlama Dksi 8 puan
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Kızlar
Açlık oyunları diyet grubu ile spor yarışması olacaktır en az 5 kişi lazım katılmak isteyenler beni etiket yapsin lütfen
Yarın başlayacaktir
@aminebusra
B BitterCikilata
@English_teacherrr
Eddaak
G Gokyuzu_kadar
K Klassklasik
@kittenlove
@Pandora27
@suspushanimcim
@Orjinalanne1
@ozlemblc
Y Yine_yeni_yeniden
Listedeki herkesi etiket yaptım neden beni etiket yapmadın demesin kimse
Spor yarışmasına katılmak isteyenler beni etiketlesin liste yapacağım
Iceriye girdim kız bana bisey almadınmi dedi,abinle sana tişört aldim dedim,begendi giydi neyse,yere kaygan bir kağıt atmışlar ben gormedim,neyse namazimi kılıp kıza tost yapayim dedim arkami döndüm kütt diye ses kız bas kağıda kafasini kapıya,şişti,gerizekali adam ondan daha cok bagardi,bende senmisin bağaran ev inledi sesim kısıldı bogazim ağrıyor,sanki ben düsürmüşum cocugu delirdim resmen,gözlerim olmuş kançanaği 5ten beri ayaktayim,hiç oturmadim ayaklarimi uzatmadim bile,1bucuk saat otobuste o trafikte ayakta gittim,bana ettigi laflara heleeeee Allaha havale ettim
Birden yürüdüğün içindirHerkese iyi geceler arkadaşlar. Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yürüyünce inanılmaz bacak ağrısı yaşıyorum. Sabah olsun tekrar yürüyüşe gideyimde belki hafifler. Bu ağrıyla nasıl yatabileceksem bilmiyorum
Kaptanım beni nie çıkardınDevam etmicekleri listeden cikariyorum buraya gelirken herkes kurallari biliyor nedense şu menu paylasmayi atliyosunuz
Menü kontrolu cuma c.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b @suspushanimcim ️ K Klassklasik ️ @ozlemblc ️ Y Yine_yeni_yeniden ️ @Orjinalanne1 ️ @kittenlove ️ G Gokyuzu_kadar ️ @English_teacherrr ️ Eddaak ️ @Pandora27 ️
Evet sayiliyorHerkese Günaydın. Buraya yazıp hemen spora kaçacağımuyuyunca bacak ağrılarım biraz azalmış çok şükür. Bugünkü hedefim 20 bin adım
Ya bu cardio olayını anlayamıyorum ben. Sporla pek bir ilişkim olmadı şimdiye kadar ne yazık ki. Mesela tempolu yürüyüş yada bisiklete binmek yada leslie yapmak cardio sayiliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?