- 4 Kasım 2018
- 26.780
- 110.309
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.381
bir şey soracağım sizin bu gruba takılıp sonra haber vermeden gidenlere geri geldiklerinde nasıl bir tepki veriyorsunuz?
Takimlarda ki kaptanlarida cileden cikaran durumlardan birisiydi. Diskalifiye olayi vardi,onda bile kiyamayip izinde diyen oluyorduAbi bende bıktım artık, işimi gücümü bırakıp onlarin kilosunla uğrasiyorum,sonra bir bakiyorum gelmis yeniden başlıcam diyor,hadi motive olsunlar diye gene listeye ekliyorum,ama bende bıktım artık, bidaha kabul etmicem,kimisi özelden yaziyor abla işim var kimisi cekip gidiyor
Günaydın canımGünaydın
Bnm. Kız tatilde diş çıkarıyor
Kolay gelsin yeni nickin hayırlı olsun canımE Elif_Eylul gidiyomuaun incire
@Li_zigi kackere etiket yaptım birkere cevap verseydin keske,gece gelip üyelik iptali yapmışsın,kaldiki kaç senedir tanıyoruz birbirimizi ne özelden yazdin gidiyorum diye neden telden,Allah yolunu açik etsin
Yoğurt ve kuru çay denemedim bak kolaya aspirin atıp içtim kar etmedi ayva yaprağı aktarda olur heralde kız dur bulursam yaparimYoğurda kuru çay katıp denesen birde
Ayva yaprağı çayıda iyi geliyor biz kolaya tuz değilde aspirin katıp içiyoruz
Kız bişey yiyemiyom ki şifayı da eşimin doktor arkadaşı söyledi elektrolit kaybı falan olmasın diye iciyom onu daSoda da iyi gelir derlerpatates yağlı bişi yeme daha kötü yapar
TamammYok almayım ben sen benim yerimede ye gitsin
Kız bu gökyüzü kim kız@Gokyuzu_kadar hayırlı yolculuklar
Yagmur basladı,simdilik 2bahce bitti,yagmazsa gidicez,tekrarE Elif_Eylul gidiyomuaun incire
Dün menü yazdinmi görmedim,menu listesi oBirden yürüdüğün içindir
Kaptanım beni nie çıkardınben hergun burdayım
Tamam canimEki Görüntüle 3124018 abla beni tekrar listeye eklermisin 1 hafta da aldığım kiloya bakmisafirim de var ama yapacak bisey yok başa saricam yoksa
E Elif_Eylul
Eline sağlık
Canım bugün başlayacak artık diğer hafta yürüyüş yarışı yaparız ona katılırsınM MissHayaLet kaptanım hangi sporlar olcak anlatırmısın yürümede sıkıntım olmuycak hafta sonu kampa gidiyorum ama sporlar neler olcakama salıdan itibaren kabul edersen ful time
Abi haklısin bu konuda,bende sabah baktim uyelik iptali yapmış,neyazikkı insan emegine bile teşekkürler deyip çıkıp gitmiyorlar,biri dün üyelik iptali istedi zaten geçen ay başında en son burada menü paylaşmış hiç bir veda yok şu yok bu yok çekip gitmiş. Öyle 3-5 mesajı olan biri de değil ha .... Ben olsa arkadaşlar ben ara veriyorum veya ayrılıyorum bugüne kadar ki emekleriniz için teşekkür ederim diyip ayrılırım. İlginçtir ki bu olay sıklıkla diyet başlığında yaşanıyor. Yani teşekkür etmeden gidiyor sonra mahmut diye geri geliyor her şey baştan kendini başka biri olarak anlatıyor onla da yapamayınca gidiyor hatice diye geliyor.
Bunlar katılıyor mu yazayım
Iste sorun bizde aslinda katı kurali devam ettirmek lazimTakimlarda ki kaptanlarida cileden cikaran durumlardan birisiydi. Diskalifiye olayi vardi,onda bile kiyamayip izinde diyen oluyordu
Bunlar katılıyor mu yazayım
Yazıyorum canım ama mutlaka gün sonu yaptığın sporları ekle menü ile birlikte çünkü yarış buKaptanım bende katılabilir miyim acaba
Çok geçmiş olsun abla. şükür ki bişi yokmuş
Yorgun ablaKız bu gökyüzü kim kız
Açılma derkenEldivenler delinmiş icine gecmis incir sütü,açılmış ellerim
Kanıyor canim parmak derileri inceliyor süt deydikceAçılma derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?