Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir şey soracağım sizin bu gruba takılıp sonra haber vermeden gidenlere geri geldiklerinde nasıl bir tepki veriyorsunuz?
Takimlarda ki kaptanlarida cileden cikaran durumlardan birisiydi. Diskalifiye olayi vardi,onda bile kiyamayip izinde diyen oluyordu

Günaydın
Bnm. Kız tatilde diş çıkarıyor
Günaydın canım
Kolay gelsin yeni nickin hayırlı olsun canım
@Li_zigi kackere etiket yaptım birkere cevap verseydin keske,gece gelip üyelik iptali yapmışsın,kaldiki kaç senedir tanıyoruz birbirimizi ne özelden yazdin gidiyorum diye neden telden,Allah yolunu açik etsin

Yoğurda kuru çay katıp denesen birde
Ayva yaprağı çayıda iyi geliyor biz kolaya tuz değilde aspirin katıp içiyoruz
Yoğurt ve kuru çay denemedim bak kolaya aspirin atıp içtim kar etmedi ayva yaprağı aktarda olur heralde kız dur bulursam yaparim

Yagmur basladı,simdilik 2bahce bitti,yagmazsa gidicez,tekrar
Birden yürüdüğün içindir

Kaptanım beni nie çıkardın ben hergun burdayım
Dün menü yazdinmi görmedim,menu listesi o
Eki Görüntüle 3124018 abla beni tekrar listeye eklermisin 1 hafta da aldığım kiloya bakmisafirim de var ama yapacak bisey yok başa saricam yoksa

E Elif_Eylul
Tamam canim

M MissHayaLet kaptanım hangi sporlar olcak anlatırmısın yürümede sıkıntım olmuycak hafta sonu kampa gidiyorum ama sporlar neler olcakama salıdan itibaren kabul edersen ful time
Canım bugün başlayacak artık diğer hafta yürüyüş yarışı yaparız ona katılırsın

Abi haklısin bu konuda,bende sabah baktim uyelik iptali yapmış,neyazikkı insan emegine bile teşekkürler deyip çıkıp gitmiyorlar,
Ama tanidığım birisi nick degistirip geldiyse rica ederim özelden söylede bende bileyim

Takimlarda ki kaptanlarida cileden cikaran durumlardan birisiydi. Diskalifiye olayi vardi,onda bile kiyamayip izinde diyen oluyordu
Iste sorun bizde aslinda katı kurali devam ettirmek lazim

Kaptanım bende katılabilir miyim acaba

Çok geçmiş olsun abla. şükür ki bişi yokmuş
Yazıyorum canım ama mutlaka gün sonu yaptığın sporları ekle menü ile birlikte çünkü yarış bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…