- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.401
Yaa geçmiş olsunKanıyor canim parmak derileri inceliyor süt deydikce
Yok canimm mesajlari okumuştum ama yine gözden geçireyim@suspushanimcim donüs yaptimi yapmadi sanirim valla tepem.atiyor kim ne halt yerse yesin
SAgol canimYaa geçmiş olsun
Sporla dahilmi olsun diyosun
HeeeHeeeyorgunluğu atmış üzerinden
Canım ayva yaprağı çayı da çok iyi gelir.Ya derman birakmiyo vücutta mahvoldum verdiği karın ağrısı hicbiyerde yok zaten denemediğim ne kaldı bilmiyorum ki
-pirinc lapası
-kola içine tuz
-patates haşlama
-churcill
-tane karanfil yutma
-tilifli türk kahvesi
-limontuzlu türk kahvesi
-nisastali yoğurt
-leblebi
Yapılacak başka bişey varsa onu da yaparim
Tamam canım bugün mu başlıyoruzYazıyorum canım ama mutlaka gün sonu yaptığın sporları ekle menü ile birlikte çünkü yarış bu
Evet canım şimdi liste yapacağımCanım ayva yaprağı çayı da çok iyi gelir.
Tamam canım bugün mu başlıyoruz
Evet böbüsSporla dahilmi olsun diyosun
Abi haklısin bu konuda,bende sabah baktim uyelik iptali yapmış,neyazikkı insan emegine bile teşekkürler deyip çıkıp gitmiyorlar,
Ama tanidığım birisi nick degistirip geldiyse rica ederim özelden söylede bende bileyim
1000 adımını yaa 100puandan hesap yapıcaz yada 1000 puani 1000denEvet böbüs
Onun puani normalde kac hatirlamiyorum. Uzun zamandir hesap yapmadim
Biz adım sayısı olarak belirtiyoruz canım ya da 1000 adım 1000 puanEvet böbüs
Onun puani normalde kac hatirlamiyorum. Uzun zamandir hesap yapmadim
Aynı zamanda yazmisiz1000 adımını yaa 100puandan hesap yapıcaz yada 1000 puani 1000den
1000 adımını yaa 100puandan hesap yapıcaz yada 1000 puani 1000den
Biz adım sayısı olarak belirtiyoruz canım ya da 1000 adım 1000 puan
3kisiyle devam et ozaman,zaten suanda bisey dicem herkes yok olcak günlükten biliyosun beni
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın ❤ ❤ ❤ ❤
Biz gidiyoruz
Daha birşey demiyorum artık yolu açık olsun@Li_zigi kackere etiket yaptım birkere cevap verseydin keske,gece gelip üyelik iptali yapmışsın,kaldiki kaç senedir tanıyoruz birbirimizi ne özelden yazdin gidiyorum diye neden telden,Allah yolunu açik etsin
GünaydınGunaydinn
GünaydınHerkese Günaydın. Buraya yazıp hemen spora kaçacağımuyuyunca bacak ağrılarım biraz azalmış çok şükür. Bugünkü hedefim 20 bin adım
Ya bu cardio olayını anlayamıyorum ben. Sporla pek bir ilişkim olmadı şimdiye kadar ne yazık ki. Mesela tempolu yürüyüş yada bisiklete binmek yada leslie yapmak cardio sayiliyormu
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydınn iyi hafta sonları herkese
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın kızlar
Boşver orasını karistirmaNe kadar almış olabilirsin ki
GünaydınGünaydın herkese, hastane biraz yoğun. Spor listelerini okumadım ama en kısa zamanda bakacağım
3kisiyle devam et ozaman,zaten suanda bisey dicem herkes yok olcak günlükten biliyosun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?