- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.541
Hadi zayiflayip gelİşten geldim, yattım dinlendim. Kardeşim de nöbette bu gece. Spora başlıyorum şimdi. Ben bi koşu zayıflayıp geleyim :)
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah
Domates salata
Tahin pekmez
İncir reçeliçok az maa
Öğle kuzu haşlama
Bir kase yoğurt
Ara iki ceviz
Akşam biraz peynir
E Elif_Eylul
Yok ay bizde de var BebeBizimkiler Bebelisizinkiler koca danalı
He bugün gelmişAyseee gelmis spor günlügü
İyi şükür ablam oturmuyor koşturup duruyor 1 haftanın acısını çıkarıyor
Hayy MaşaAllahİyi şükür ablam oturmuyor koşturup duruyor 1 haftanın acısını çıkarıyor
Ortada bisey yok gercekten,ama kendin bilirsin hakkinda hayirlisi olsunIyi akşamlar kızlar aranızdan ayrılıyorum kusuruma bakmayın bi motivem düşünce daha toparliyamiyorum malesef belki ortada hiç bise yok diyebilirsiniz ama ben orda aylarr gecirdim gerçekte kimseyle tanışmıyoruz ama gayet güzeldi hersey ve ben geri kilo aldığım için utandım tekrar oraya giremedim olay bu ama neler düşünülmüş neler söylenmiş çok moralim bozuldu . Size de veda etmeden gitmek istemedim hersey için teşekkürler. Hepiniz en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım
Hayırlısı olsunIyi akşamlar kızlar aranızdan ayrılıyorum kusuruma bakmayın bi motivem düşünce daha toparliyamiyorum malesef belki ortada hiç bise yok diyebilirsiniz ama ben orda aylarr gecirdim gerçekte kimseyle tanışmıyoruz ama gayet güzeldi hersey ve ben geri kilo aldığım için utandım tekrar oraya giremedim olay bu ama neler düşünülmüş neler söylenmiş çok moralim bozuldu . Size de veda etmeden gitmek istemedim hersey için teşekkürler. Hepiniz en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım
Heee kaptı çeyrek altınıHayy MaşaAllahkücük altinida kapmış
O yanlış anladı, sen anlattın kendini. Ben seni bu nikle başka bir grupta gördüm. Açlık oyunlarında değil. Düşürme modunu. Olur öyle yanlış anlamalar.Iyi akşamlar kızlar aranızdan ayrılıyorum kusuruma bakmayın bi motivem düşünce daha toparliyamiyorum malesef belki ortada hiç bise yok diyebilirsiniz ama ben orda aylarr gecirdim gerçekte kimseyle tanışmıyoruz ama gayet güzeldi hersey ve ben geri kilo aldığım için utandım tekrar oraya giremedim olay bu ama neler düşünülmüş neler söylenmiş çok moralim bozuldu . Size de veda etmeden gitmek istemedim hersey için teşekkürler. Hepiniz en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım
Sağol kuzumMaşallah abla nice güzel yıllara
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı çok küçük tereyağı
Bal sahanda yumurta minicik börek
2 dilim beyaz ekmek
🌶
Çeçilezine
Akşam tavuk eti
Beyaz ekmek
Ara abur cubur
Afiyet olsun canımKızlarcım 2 günlük menüyü yazıyım
Dün
Sabah 1/2 simit kaşar çay
Öğle semizotu salatası yoğurt 1 dilim ekmek
Limonlu soda
Akşam 2 küçük biber dolma yoğurt
Şu 4v5 litre
Bugün
Sabah 1 ısırık poğaça 1 haşlama yumurta domates salatalık maydanoz 5v6 zeytin
Öğle yoğurtlu pazı 1 minik patates haşlama
Akşam tarhana çorbası portakallı kereviz zeytinyağlı 1 dilim ekmek
Kahve içerim
E Elif_Eylul
Dikkat dikkat
Bugün başlayacak olan spor yarisina yarışmacılar araniyordur.
@ozlemblc
@M_atruska
@Yine_yeni_yeniden
Listeye eklenmiştir onlar harici katılan varsa lütfen bugün beni etiket yapsın.
Yarışma içeriği,
Leslie dk 10 puan
ewa dk 10 puan
Yoga dk 5 puan
Yüzme dk 10 puan
Cardio dk 10 puan
Bisiklet,koşu bandı dk 8 puan
Ağırlık ( mekik, plank, şınav, tüm dumbella yapılan hareketler) dk 8 puan
İp atlama dk 8 puan
Son kez soruyorum katılmak isteyen var mı
@kittenlove
@Klassklasik
Sem2024
@Eddaak
E English_teacherrr
@suspushanimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?