Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 Eylül menü
12.30 1 tabak taze yeşil fasulye yemeği, yarım tabak karpuz

14.00 1 avuç kavrulmuş mısır

19.00 yoğurtlu kabak çiçeği dolması, yarım tabak karpuz

Su 2,5 lt

E Elif_Eylul
Kabak çiçeğini sen mi yaptın

suspushanimcim donüs yaptimi yapmadi sanirim valla tepem.atiyor kim ne halt yerse yesin
Abla bugun 10 a dogru uyandik sonra esimle temizlige giristik , sonra kahvalti market derken anca oturdum.
Kizlar ,kaptanim ögleden önce kursa gidiyorum, kizi alip eve gelmem 14.30u buluyor eve gelip yemek temizlik derken bilmiyorum yapabilir miyim. Yoksa gunluk 7.000 kesin yaparim.
Kaptanim yukarda acikladim ama kimse yoksa yine de yazin beni elimden geleni yaparim.

Herkese iyi akşamlar. Bugün çok güzel bir piknik alanına gittik ormanda göl kenarı. Sabah kahvaltıyı orada yaptık. Ben evde kendim hazırlamıştım. Şimdiye kadar diyete başlayınca ya bu tarz aktivileri yapmıyordum yada yaparsamda hemen diyeti bozuyordum. Bozuncada devamı geliyordu tabi. Bugün çok güzel kahvaltı yaptım sonra çocuklar oynarken ben baya yürüdüm. Sanırım bu defa gerçekten kararlıyım şimdi hemen menülerimi paylaşayım.
Şekersiz ve ekmeksiz 4. Günümü kacamaksız tamamladım.
E Elif_Eylul
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 tk labne
2 dilim peynir
Salatalık domates roka kıvırcık
Arada 1 kupa yeşil çay
Akşam
3 kaşık Bulgur pilavı
1 dilim et izgara
Salata yoğurt
İstediğim adım sayısını yakalayamadım. Şimdi tekrar yürüyüşe çıkıyorum. Hedefim Bugün 20 bindi ama çok zorlanirim fazla kiloda olduğu için dizlerim agiriyor sanırım 15 binde bırakırım ama netleşsin onu ayrıca yazarım

Sağol kaptanım çok kontürollü gitmiyor ama 3 gün diyet deme diyor eşim
Diyet yapma ozaman
Önemli değil islerin varmış kalan kisiler yarışır

Afiyet olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…