- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.841
MasallahAz önce uyukladim geldim napayimne anlatayım diyetimimi
Park park geziyorum çocuğum için napayim tek çocukta zor ya nasıl memnun etcek sin şaşırıyorsun. Sürekli sıkılıyorum anne sıkılıyorum anne. Sürekli işim ev canım ne yapayım. Yemek temizlik derle topla. İş arıyorum rabbm güzel Bi nasip eder inşallah. Nede olsa maddi durumdan ikinciyide yapamıyorum bari gideyim çalışayım diyorumMasallah
Diyeti bosver hayattan bahset,neler yapıyorsun
Hoş buldum ablamHosgeldin canim
Benimkide tek cocuk sayılir 3buçuk yaşında ayni seyler bizdede var artık yetemiyosun yeri geliyorPark park geziyorum çocuğum için napayim tek çocukta zor ya nasıl memnun etcek sin şaşırıyorsun. Sürekli sıkılıyorum anne sıkılıyorum anne. Sürekli işim ev canım ne yapayım. Yemek temizlik derle topla. İş arıyorum rabbm güzel Bi nasip eder inşallah. Nede olsa maddi durumdan ikinciyide yapamıyorum bari gideyim çalışayım diyorum
YedinyaniHoş buldum ablam
Misafirim vardı, arkadaşım geldi ,yemiyor bisey arkadaşlık yapayım yesin derken ondan daha çok yedim
O kalktı annem geliyor geldiği günden beri burda kalmadı bugünde burda yatıp yarın gitcekmis evine .
Hadi at bekliyoruzAlışverişe çıktım 17 Eylül’de yeğenimin sünneti için elbise aldım ve aşırı motive oldum. Sünnet kınasını ben yakacağım o yüzden afilli olmaya çalıştım. Birazdan elbisem ve ayakkabılarımla fotoğraf atıcam:) 17 eylülde 65 kilonun altına düşmeyi hedefliyorum
Göbek güzel kapanmış çokgüzelsin Rabbim nazardan korusunSünnet kombinin ve minik göbeğim hazııır
Bugünlük sayıyla yazılsin yaptıgından eminizM MissHayaLet ben oğlumun saatini taktım bugün ama oda bı 10000 kusurde kapandı neyse açtım gene sonra hepten şarjı bitmiş kapandı şimdi kesin 20000 var da adım sayısı 15 bini net şimdi foto da cekmemistim napacaz foto sartmi adım sayısı için 30 dk Leslie yaptım
B BitterCikilata tatil nasil gidiyor hiç kıskanmadim
Sen nerene diyet yapiyom bacımSünnet kombinin ve minik göbeğim hazııır
Sünnet kombinin ve minik göbeğim hazııır
Tamamm yarın telefonuma indireyim gene bı deniyeyim su adım programını ben bakalım ne olacakBugünlük sayıyla yazılsin yaptıgından eminiz
Tühhhh kürkçü dükkanı hee
Güzel gidiyor yarın son sonra kürkçü dükkanına dönüş
E Elif_EylulBugün gene menümüde cozuttum sabah 67 500 görünce ben tartıda
Sabah domates salata tahin pekmez yumurta
Öğlen hindi eti salata
Akşam iki tane pişi
10 veya 15 yaprak sarma
Yedim günümü batırdım
Neyse cumaya daha cok var Afiyet olsunBugün gene menümüde cozuttum sabah 67 500 görünce ben tartıda
Sabah domates salata tahin pekmez yumurta
Öğlen hindi eti salata
Akşam iki tane pişi
10 veya 15 yaprak sarma
Yedim günümü batırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?