Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masallah
Diyeti bosver hayattan bahset,neler yapıyorsun
Park park geziyorum çocuğum için napayim tek çocukta zor ya nasıl memnun etcek sin şaşırıyorsun. Sürekli sıkılıyorum anne sıkılıyorum anne. Sürekli işim ev canım ne yapayım. Yemek temizlik derle topla. İş arıyorum rabbm güzel Bi nasip eder inşallah. Nede olsa maddi durumdan ikinciyide yapamıyorum bari gideyim çalışayım diyorum

Hoş buldum ablam
Misafirim vardı, arkadaşım geldi ,yemiyor bisey arkadaşlık yapayım yesin derken ondan daha çok yedim
O kalktı annem geliyor geldiği günden beri burda kalmadı bugünde burda yatıp yarın gitcekmis evine .

Alışverişe çıktım 17 Eylül’de yeğenimin sünneti için elbise aldım ve aşırı motive oldum. Sünnet kınasını ben yakacağım o yüzden afilli olmaya çalıştım. Birazdan elbisem ve ayakkabılarımla fotoğraf atıcam:) 17 eylülde 65 kilonun altına düşmeyi hedefliyorum

Benimkide tek cocuk sayılir 3buçuk yaşında ayni seyler bizdede var artık yetemiyosun yeri geliyor
İnşaAllah iş bulursun canim Allah yardımcin olsun

Yedinyani

Hadi at bekliyoruz

M MissHayaLet ben oğlumun saatini taktım bugün ama oda bı 10000 kusurde kapandı neyse açtım gene sonra hepten şarjı bitmiş kapandı şimdi kesin 20000 var da adım sayısı 15 bini net şimdi foto da cekmemistim napacaz foto sartmi adım sayısı için 30 dk Leslie yaptım

Bugünlük sayıyla yazılsin yaptıgından eminiz

Bugün gene menümüde cozuttum sabah 67 500 görünce ben tartıda
Sabah domates salata tahin pekmez yumurta

Öğlen hindi eti salata

Akşam iki tane pişi
10 veya 15 yaprak sarma
Yedim günümü batırdım
Neyse cumaya daha cok var Afiyet olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…