Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen beni bi de diyetten önce görecektin
Çok iyisin maşallah canım o gobekmi artık çözdüm bu verme olaylarınida sen şekersiz veriyon ben karbonhidrat siz bende çözdüm gibi bazen cozutuyorum ama hatta bazen değil sıklıkla

Çok iyisin maşallah canım o gobekmi artık çözdüm bu verme olaylarınida sen şekersiz veriyon ben karbonhidrat siz bende çözdüm gibi bazen cozutuyorum ama hatta bazen değil sıklıkla
Aslında hepimiz biliyoruz kilo vermenin yolunu . İşimize gelmiyor motive edici bir güç arıyor insan. Ben sünnete kadar çok motiveyim ödül bile vermiyorum kendime. Sünnet sonrası toplu kullanacağım ödül hakkımı

Haydi inşallah

Bugün gene menümüde cozuttum sabah 67 500 görünce ben tartıda
Sabah domates salata tahin pekmez yumurta

Öğlen hindi eti salata

Akşam iki tane pişi
10 veya 15 yaprak sarma
Yedim günümü batırdım

Şifa olsun canım

Afiyet olsun canım

Bnmde ikinizin karışımı şekersiz karbonsuz beslenme ile
m

Herkese iyi akşamlar alıntıladigim mesajlar gitti burdan topluca selam vermiş olayım. Canım sıkkın biraz. Şimdiki nesli anlamakta zorlanıyorum. Benim büyük kız ocakta tam 10 yaşında olacak. Enerjim tükeniyor artık. Sizinkilere böylemi bilmiyorum ama üstelik kendim cocuk gelisimciyim ama yok terzi kendi söküğünü dikemez misali. Neyse hemen menumu yazayım unutmadan
E Elif_Eylul
Şekersiz ekmeksiz kacamaksiz 5. Gün
Kahvaltı
1 yumurta
İncecik 1 dilim peynir ve 2 tk labne
6 zeytin
2 ince dilim sucuk
Salatalık domates
Ara 1 kupa yeşil çay
Akşam 6 kaşık bol sebzeli kısır ve yarım kase yoğurt
Gece 1 kiraz sapı çay içerim ve kapatırım günü

Afiyet olsun canım
Enerjini düşürme hic,hep o yollardan gectik,buyüdüklerinde de aynilar kücükkende,kız 21 yasinda oglan 16 ama gel gör nasıl düsüncegimi bile bilmiyorum,bu sefer kücük kıza yetemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…