- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.941
Gocamın netiyle çekiyor o da maç izliycekmiş fişimi çektiÇekiyor aslinda
Bu sene düzgün incir bulamıyoruz sizin incirlerdede sıkıntı varmıBen incire gidiyorum senide arayim kalk
İçerik değişmesi ile sadece 400 gram almışsın :) Cuma’ya çok rahat verirsin bence. İyi şanslarherkese günaydınnn :)
cuma : 68.9
bugün : 69,3
fark : +400
misafir olunca yemeklerin içeirği değişti tabi hemen yansıdı tartıya
onlar gidince spora başlayıp kendi düzenicem dönücem inşallah bir kaç gün kaldı
teşekkür ederimİçerik değişmesi ile sadece 400 gram almışsın :) Cuma’ya çok rahat verirsin bence. İyi şanslar
Hadi inşallahteşekkür ederimspor yapabilirsem cumadan cumaya -500 bekliyorum inşallah en az
BEN CTS menü göndermemiş miyim ya o kadar başım kalabalık ki farkedememişim
Menü kontrolu cuma c.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b @suspushanimcim ️ ️ ️ @Klassklasik ️ ️ ️ @ozlemblc ️ ️ ️ Y Yine_yeni_yeniden ️ ️ ️ @Orjinalanne1 ️️ ️ kittenlove ️️ ️ ️ G Gokyuzu_kadar ️ ️ ️ @_CikiLeta ️ ️ ️ @Eddaak ️ ️ ️ @Pandora27 ️ ️ ️
tebrik ederim eksi görmüşsünüzHerkese günaydıncuma tartı sonucum 87.5 tu. Bugün 87.00 olmuşum.
Günaydın
Günaydınsize de iyi haftalar
Eline sağlık kaptanım
Günaydın kızlarGunaydinnn
Neyse artıyı atmışsın
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Afiyet olsun canim4 eylül menüm
Kahvaltı 1 tane ince lavaşla yapılmış sucuk dürüm biraz kaşarlı yumurta
1 zeytin yarım
Akşam çorba
1 dilim ekmek
Ara yarım kilo vardır sanırım incir
E Elif_Eylul
Bizim incirler avucuna sıgmiyor güzel canimBu sene düzgün incir bulamıyoruz sizin incirlerdede sıkıntı varmı
2gun uzarsa salı biter carsamba evde degilmisin cuma nedenE Elif_Eylul kaptanım biz 2 gün daha uzatıcaz tatili cuma gününün tartısına da katılmayım istersen
Oooo cokguzel eksiCuma tartım: 67,75
Bugün: 67,20
Fark -550 gram.
Misafir gelince çöp oluyor hepherkese günaydınnn :)
cuma : 68.9
bugün : 69,3
fark : +400
misafir olunca yemeklerin içeirği değişti tabi hemen yansıdı tartıya
onlar gidince spora başlayıp kendi düzenicem dönücem inşallah bir kaç gün kaldı
Afiyet olsun canımdünkü menümü yazayım ;
kahvaltı : 1 er dilim kaşar peynir , beyaz peynir , domates ,salatalık , yarım simit
öğlen : 1 top dodurma
akşam : yarım tabak etli bezelye , salçalı makarna , 1 kase mercimek çorbası
kaçamak : yarım kaymaklı kadayıf
misafir varken diyet yapmak zor oluyor abartmamaya çalışıyorum ama
Yok dünku menu deyip yazdinBEN CTS menü göndermemiş miyim ya o kadar başım kalabalık ki farkedememişim
Günaydın canım cok guzel eksiHerkese günaydıncuma tartı sonucum 87.5 tu. Bugün 87.00 olmuşum.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Maşallah canımSünnet kombinin ve minik göbeğim hazııır
Böyle olunca gün sonu toplamını yaz canım fotoya gerek yok napalimM MissHayaLet ben oğlumun saatini taktım bugün ama oda bı 10000 kusurde kapandı neyse açtım gene sonra hepten şarjı bitmiş kapandı şimdi kesin 20000 var da adım sayısı 15 bini net şimdi foto da cekmemistim napacaz foto sartmi adım sayısı için 30 dk Leslie yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?