Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yorgunum çok iliklerime kadar çok ağrım var
Şimdi düğüne gitcez, annemde 8de çıkçakmis evden
Ay seni anlıyorum canım seninki iş yorgunlugu benimki tüm gün beynim yoruluyor

Hepsi aynı canım sıkma canını kızım 7 ye girecek valla deli ediyor beni hayır diğerleri de ona uyuyor tüm gün kafaya huni takmalik

bilmiyorum ne yaptın ama genelde bu kız oluyor videolar da

30 yaşındayım daha böyle bişey ilk defa başıma geliyo ilk defa bu kadar uzun sürdü ne uyku kaldı ne bişey
İnşallah bir an önce toparlasın canım çok geçmiş olsun

artik pes etmek üzereyim vermiyorum üstüne aliyorum sanki, dün adimlarin cogu aksama kaldi onu yaptim sonra cocuklar hasta kizim ha bire uyandi. Vucudum bir tuhaf derse de gitmedim bu yuzden. Ama sanki olmayacak gibi. Bu cuma da kilo bildirip daha dahil olmayacagim. Dersime odaklanmam lazim. O kadar emek kilo olarak donuyor. Anlamis degilim. 2 gun tek ogun yaptim. Hala da kahvalti yapmadim . Ama giden degil aksine gelen oluyor. 68i bir turlu goremedim.

Günaydın kızlar
Sabah 8,30 da toplantıya gittim, eve geldim kahvaltı şu bu derken annem gitti az önce, tartilip paylaşırım birazdan.
Günaydın canım toparladin mi bitti mi işlerin

sebebini kendiniz yazmışsınız 2 gün boyunca tek öğün demek bazal metabolizmanı aşırı yavaşlatır.bu işlerim bilim yanlış programla gidiyorsunuz . isterseniz sadece su için yine de kilo veremezsiniz verseniz bile 2 gün sonra geri alırısnız , sizin dengeli bi beslenme programına ihtiyacınız var .pes etmek yerine düzneleyelim bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…