- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.961
Ay seni anlıyorum canım seninki iş yorgunlugu benimki tüm gün beynim yoruluyorBende yorgunum çok iliklerime kadar çok ağrım var
Şimdi düğüne gitcez, annemde 8de çıkçakmis evden
Hepsi aynı canım sıkma canını kızım 7 ye girecek valla deli ediyor beni hayır diğerleri de ona uyuyor tüm gün kafaya huni takmalikHerkese iyi akşamlar alıntıladigim mesajlar gittiburdan topluca selam vermiş olayım. Canım sıkkın biraz. Şimdiki nesli anlamakta zorlanıyorum. Benim büyük kız ocakta tam 10 yaşında olacak. Enerjim tükeniyor artık. Sizinkilere böylemi bilmiyorum ama üstelik kendim cocuk gelisimciyim ama yok terzi kendi söküğünü dikemez misali. Neyse hemen menumu yazayım unutmadan
E Elif_Eylul
Şekersiz ekmeksiz kacamaksiz 5. Gün
Kahvaltı
1 yumurta
İncecik 1 dilim peynir ve 2 tk labne
6 zeytin
2 ince dilim sucuk
Salatalık domates
Ara 1 kupa yeşil çay
Akşam 6 kaşık bol sebzeli kısır ve yarım kase yoğurt
Gece 1 kiraz sapı çay içerim ve kapatırım günü
Çok fazla yüklenme bacaklar ve popo pert olurYarım saatte su ewa danmi yapsam gectimi hala yapabiliyomuyuz kaptanım M MissHayaLet kaç dakika dayanabilir im bilemiyorum
M MissHayaLet
Ewa fitness kanal adı sanırım bir spor türü değilo kanaldan düz karın egzersizi yazıyo bişey yaptım ama birincisini 10 dakikalık yaptım
İkincisinide 15 dakikalik video yaptım bunların hepsi ewa fitnes mi simcik
İnşallah bir an önce toparlasın canım30 yaşındayım daha böyle bişey ilk defa başıma geliyo ilk defa bu kadar uzun sürdü ne uyku kaldı ne bişey
Saol ikinci kaptanımİnşallah bir an önce toparlasın canımçok geçmiş olsun
Günaydın canım toparladin mi bitti mi işlerinGünaydın kızlar
Sabah 8,30 da toplantıya gittim, eve geldim kahvaltı şu bu derken annem gitti az önce, tartilip paylaşırım birazdan.
Günaydın canım olsun bir şekilde ödem vardır cumaya kadar devam ,
Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın
Günaydınsize de iyi haftalar
Gunaydinnn
Günaydın güzelliklerGünaydın hayırlı sabahlar
sebebini kendiniz yazmışsınız 2 gün boyunca tek öğün demek bazal metabolizmanı aşırı yavaşlatır.bu işlerim bilim yanlış programla gidiyorsunuz . isterseniz sadece su için yine de kilo veremezsiniz verseniz bile 2 gün sonra geri alırısnız , sizin dengeli bi beslenme programına ihtiyacınız var .pes etmek yerine düzneleyelim benceEki Görüntüle 3124780 artik pes etmek üzereyim vermiyorum üstüne aliyorum sanki, dün adimlarin cogu aksama kaldi onu yaptim sonra cocuklar hasta kizim ha bire uyandi. Vucudum bir tuhaf derse de gitmedim bu yuzden. Ama sanki olmayacak gibi. Bu cuma da kilo bildirip daha dahil olmayacagim. Dersime odaklanmam lazim. O kadar emek kilo olarak donuyor. Anlamis degilim. 2 gun tek ogun yaptim. Hala da kahvalti yapmadim . Ama giden degil aksine gelen oluyor. 68i bir turlu goremedim.
ya yazarken önceki sonrası fark yazsanıza yorum yapalımBugün böyle geldim kaptanım E Elif_Eylul
Bayanlar sabah erkekler aksam sporunda yağ yakimini daha cok hızlandirip disariya atıyormuş
Massallah vallahi ya ne güzel . Bayağı yaş farkı varmış minnaklaBirtane 21yaşında kızım ve 16yasinda oğlum daha var
Bendeki önceki kilosunu bilmeyimce boş boş bakıyorumya yazarken önceki sonrası fark yazsanıza yorum yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?