- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.901
Hem nasıl hem nasılOynadımı göbegin hoppidi hoppidi
Ben incire gidiyorum senide arayim kalkHem nasıl hem nasılyarın kalkabilir miyim acep
Ama hala geçmedi kiOzaman yemeseydin
Bi tanesinde sen varsın sanırımResimler nasıl yükleniyor göremiyom net çok az çekiyo inşallah yanlış foto atmıyorumdur
Bizde oğlana canta alcaz bakalim ne olmusOkul alışverişi yaptım geldik fiyatlar anasının gözü gibi en ucuz çanta 250 lira
Ilac icmiyormusun canimAma hala geçmedi kibı arkadaşımda benim gibi olmuş 10 gün surmus olecem benim 4. Gün bitti
Kaptanım serum ilaç ne desen yaptım neler yedim hatta kesilmiyor bı turlu barsak enfeksiyonu mu ne varmış bu aralar salgın sulardan bulaş oluyomus mikrop vücuttan atılana kadar ilaç su bu fayda etmiyomus olecem az kaldiBizde oğlana canta alcaz bakalim ne olmus
Ilac icmiyormusun canim
Benim kizda ishal
Deme òyle yaa sacmalama gecer insaAllahKaptanım serum ilaç ne desen yaptım neler yedim hatta kesilmiyor bı turlu barsak enfeksiyonu mu ne varmış bu aralar salgın sulardan bulaş oluyomus mikrop vücuttan atılana kadar ilaç su bu fayda etmiyomus olecem az kaldi
30 yaşındayım daha böyle bişey ilk defa başıma geliyo ilk defa bu kadar uzun sürdü ne uyku kaldı ne bişeyDeme òyle yaa sacmalama gecer insaAllah
Bizde dügüne gittik gitmez olaydim trafikte vardi kiz altina kaciriyor
Probiyotik varya reflor gibi onun yetişkin kullan hemen keser30 yaşındayım daha böyle bişey ilk defa başıma geliyo ilk defa bu kadar uzun sürdü ne uyku kaldı ne bişey
Hele Bn gidince hergün pazar olcak
Bugun yiğenlerimin sünnet mevlüdü vardı sabah yola cıkıcaz inşallah
Hayırlı yolculuklar canimBugun yiğenlerimin sünnet mevlüdü vardı sabah yola cıkıcaz inşallah
Sen nasılsınnaptın
Iyi geceler canimKızlar iyi gecelerbu akşam ufaklık durmuyor ekstra kuduruyor uyutucam
Kızlar iyi gecelerbu akşam ufaklık durmuyor ekstra kuduruyor uyutucam
Yarın bildirimleri unutmayın kızlar
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?