- 4 Kasım 2018
- 26.733
- 110.177
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #106.081
Arrietty | cumartesi | ||
Adim | 10200 | ||
Spor puani | 2.000 | ||
MissHayalet |
Ben herzaman disarda yeme fırsatım olmuyor. Çıktığımda oyuzden yiyiyorum insan evde hazırlamaktan bıkıyor bu fırsatı kacirmiyorum. Ondan sonrada bisey yemiyorum ertesi gün hafif yiyiyorum dengeliyor hci sıkıntı olmuyorYiyeceğime olan inancım hala tam ama son dk kaçamak olurmu bilmem yediklerime sayıyorum
Afiyet olsun canım
Ben günlük 18 bin adımımı standart oturttum ama bir türlü 20 bine çıkartamadım ekstra leslie falan eklemeye çalışıyorum enerjim kalırsa
Yok ki kendi de dün geceden beri
22900müş evde değilim eve gittiğimde 23.000 olur. Gelsin 2300 puan22800 adım :) M MissHayaLet
Thread 'YeM MissHayaLet tablo ornegi aradim goremedim. Dogru mu anladim diye bakip kopya cekecektim
Su sekil mi yapiyorsun , ornek
Arrietty cumartesi Adim 10200 Spor puani 2.000 MissHayalet
Afiyet olsun canımSabah
Az sosis
Sahanda 1 yumurta
1 kepekli ekmek
Çay (şekerli)
Salatalık domates
Oglen
Uzum
Nescuik
Aksam
Mercimek yemeği
Yoğurt
1 kepekli ekmek
Su 1 litre
Spor yarım saat tempolu yürüyüş
Bu hafta yemek konusunda zorluk çekiyorum geçen hafta pazara gidemedik doğum günümüz vardı. Perşembe pazara gidince menüm daha güzel olur.
6 dan sonra bisey yemiyorum. Aralıklı oruç yapiyorum
Kız koşma gobisin erimesin
Tamam canım onu eklersin o zaman
Kız koşma gobisin erimesin
Yok kusum,nasil istiyor isen oyle yapThread 'Yedengele zayıfla spor listesi ' Ye dengele zayıfla spor listesi canım ilk tablonun altında ama ben adımı ve sporları ayrı yapmadım hepsini bir puanda ekledim ayrı mı yapayim
Geçmiş olsun canımIyi aksamlar kizlar , kaptanlarim.menumu sporumu yarin yazarim . Halsizim hasta olacagim sanirim bugun hep oda oda uyudum resmen bu sekilde gecti. Iyi geceler.
Afiyet olsun canım5 Eylül menü
12.00
1 orta boy kıymalı pide
2 bardak gazoz
15.30 1 avuç kavrulmuş fındık ,1 top dondurma
17.30 yarım porsiyon patlıcan yemeği, yoğurt
Su 2,5 3 lt olur
E Elif_Eylul
Bayılırım yağmura hava hafif karanlık olunca cam kenarında battaniyenin altında uyumak en sevdiğimGök gürültülü yağmur yağıyor
Benim kilolar dengeleme eşiğini çoktan aştı valla o yüzden ilk zamanlar biraz sıkıyorum kendimi. Diyetteki 1. Ayima özel yemege gideceğim amaBen herzaman disarda yeme fırsatım olmuyor. Çıktığımda oyuzden yiyiyorum insan evde hazırlamaktan bıkıyor bu fırsatı kacirmiyorum. Ondan sonrada bisey yemiyorum ertesi gün hafif yiyiyorum dengeliyor hci sıkıntı olmuyor
Afiyet olsun canimSabah
Az sosis
Sahanda 1 yumurta
1 kepekli ekmek
Çay (şekerli)
Salatalık domates
Oglen
Uzum
Nescuik
Aksam
Mercimek yemeği
Yoğurt
1 kepekli ekmek
Su 1 litre
Spor yarım saat tempolu yürüyüş
Bu hafta yemek konusunda zorluk çekiyorum geçen hafta pazara gidemedik doğum günümüz vardı. Perşembe pazara gidince menüm daha güzel olur.
6 dan sonra bisey yemiyorum. Aralıklı oruç yapiyorum
22800 adım :) M MissHayaLet
Özlem şu yürüyüş konusunda yakalayamadım seni
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin insIyi aksamlar kizlar , kaptanlarim.menumu sporumu yarin yazarim . Halsizim hasta olacagim sanirim bugun hep oda oda uyudum resmen bu sekilde gecti. Iyi geceler.
Rica ederim canım ben adim ve puanları hepsini bir topladimYok kusum,nasil istiyor isen oyle yapben nasil anladiysam oyle yazdim. Tesekkurler fikir icin
Başka birşey yapamıyorum yürüyeyim bari diyorumYemekten döndüm bir ara doğum günü kutlamasina özel bir Cappuccino içeyim dedim ama toparladım kendimi valla kacamaksiz bir gün daha sona erdi çok şükür
Afiyet olsun canım
Bayılırım yağmura hava hafif karanlık olunca cam kenarında battaniyenin altında uyumak en sevdiğim
Benim kilolar dengeleme eşiğini çoktan aştı valla o yüzden ilk zamanlar biraz sıkıyorum kendimi. Diyetteki 1. Ayima özel yemege gideceğim ama
Afiyet olsun canim
Özlem şu yürüyüş konusunda yakalayamadım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?