Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Günaydın bugün okullar açılıyorrrr

Bu arada günaydın herkese
Ben bu hafta çok yoruldum yaa yatılı misafir işi zormuş

Hem işte çalış hem evde 5-6 saat uyku da yetmiyor bu tempoya ,kendimi de yemeğe verdim gibi hissediyorum enerjim olsun diye

Günaydın,
Bugün işe geç gideceğim. Uzun zamandır canım lor peynirli yumurta istiyordu. Şimdi onu yapıp yiyeceğim. Sonra işe

Günaydın

Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum. Diyetisyen Nilay kececiyi taniyanlariniz vardır. Kabak detoksunu yazan kadin. Simdi online diyette kampanya yapmış. 3 aylık 1200 tl. Aklım karıştı biraz acaba alsammi diye. Kendim şimdi iyi gidiyorum ama nereye kadar diyorum. Sonuçta vermem gereken 25 kilo var ve bir süre sonra tıkanmaya ve duraklamalara başlayacağım. Siz ne düşünüyorsunuz

Diyetisyeni tanımıyorum ama diyetisyen eşliğinde kilo vermek daha güzel tabi ki ,aç kalmdan dengeli beslenerek verirsiniz bu şekilde ,ücreti de bu dönem için uygunmuş

Bence hic gerek yok. Bu sekilde sabirla gidersen vermeyecegin kilo yok. Onlarin sana yazdigi diyet listesi bugün yediginden farkli olmayacak.

Ben burada bu gruplarla 85den 58 e dusmustum. Hic diyetisyen destegi almadan ama suan kurs ev kucuk kizim zaman kalmiyor spora. Gayet de korudum ama dogumdan sonra kalanlari veremedim bir turlu .

Günaydın bugün okullar açılıyorrrr
Günaydın canım
Günaydın canım
Bu arada günaydın herkese
Ben bu hafta çok yoruldum yaa yatılı misafir işi zormuş

Hem işte çalış hem evde 5-6 saat uyku da yetmiyor bu tempoya ,kendimi de yemeğe verdim gibi hissediyorum enerjim olsun diye
Günaydın canım
Günaydın canım sagol
Forografli atın canim karşı tarafa haksizlık olmasın
Günaydın canim
Günaydın canım
Günaydın,
Bugün işe geç gideceğim. Uzun zamandır canım lor peynirli yumurta istiyordu. Şimdi onu yapıp yiyeceğim. Sonra işe
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kızçeler
Günaydın canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…