- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #106.521
Evet icretide uygun birde arkadaşta alacağım vardı ama yurtdisina geldiğim için buraya kesintisi vs çok olacak ama simdin istersem o parayi bu şekilde değerlendirmiş olacağım.Diyetisyeni tanımıyorum ama diyetisyen eşliğinde kilo vermek daha güzel tabi ki ,aç kalmdan dengeli beslenerek verirsiniz bu şekilde ,ücreti de bu dönem için uygunmuş
Iste sabrım nereye kadar gider emin olamıyorumBence hic gerek yok. Bu sekilde sabirla gidersen vermeyecegin kilo yok. Onlarin sana yazdigi diyet listesi bugün yediginden farkli olmayacak.
Ne kadar sürede verdin canım. Birde şöyle birsey var. Ben tamamen katı bir şekilde diyete başlıyorum kendim yapınca yani az ye herseyden ye kısmını uygulayamiyorum. O şekilde hır türlü kilo veremiyorum. Katı diyetlerdede bir süre sonra sıkılıyorum. Bugün 8. Günüm mesela şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama sabah inanılmaz bir tatlı krizi ile uyandımBen burada bu gruplarla 85den 58 e dusmustum. Hic diyetisyen destegi almadan ama suan kurs ev kucuk kizim zaman kalmiyor spora. Gayet de korudum ama dogumdan sonra kalanlari veremedim bir turlu .
Oooo premsessss gunaydinGünaydın
Sürdürebilen diyet yapmadığimız icin sıkılıyoruz belirli zaman sonra malesef,herseyi birden hayatimizdan cikartiyoruz,ilk yanlışı burdan yapiyoruzEvet icretide uygun birde arkadaşta alacağım vardı ama yurtdisina geldiğim için buraya kesintisi vs çok olacak ama simdin istersem o parayi bu şekilde değerlendirmiş olacağım.
Iste sabrım nereye kadar gider emin olamıyorum
Ne kadar sürede verdin canım. Birde şöyle birsey var. Ben tamamen katı bir şekilde diyete başlıyorum kendim yapınca yani az ye herseyden ye kısmını uygulayamiyorum. O şekilde hır türlü kilo veremiyorum. Katı diyetlerdede bir süre sonra sıkılıyorum. Bugün 8. Günüm mesela şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama sabah inanılmaz bir tatlı krizi ile uyandım
Günaydın
Günaydın bugün okullar açılıyorrrr
Günaydınnnnnn
Gunaydinnn
Günaydın
Günaydın,
Bugün işe geç gideceğim. Uzun zamandır canım lor peynirli yumurta istiyordu. Şimdi onu yapıp yiyeceğim. Sonra işe
Günaydın
Günaydın beybitolarGünaydın kızçeler
Canım karbonhidrat diyetini bir arastirsana belki sanada uyar hem tatlı yersin hızlı veremezsin belki tatlı yediğin icin ama adapte olana kadar idare edersin ben öyle yaptım oldu valla yani tatlı kacamagim çok olmadı ama tahin pekmez yediğim için sanırım ordan karşıladım herhal şekere ihtiyacımı bir kere adepte olunca devamı geliyoEvet icretide uygun birde arkadaşta alacağım vardı ama yurtdisina geldiğim için buraya kesintisi vs çok olacak ama simdin istersem o parayi bu şekilde değerlendirmiş olacağım.
Ne kadar sürede verdin canım. Birde şöyle birsey var. Ben tamamen katı bir şekilde diyete başlıyorum kendim yapınca yani az ye herseyden ye kısmını uygulayamiyorum. O şekilde hır türlü kilo veremiyorum. Katı diyetlerdede bir süre sonra sıkılıyorum. Bugün 8. Günüm mesela şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama sabah inanılmaz bir tatlı krizi ile uyandım
Okulların açılmasınaNeye son 5 günyarışmaya mi okullarami
Ben çok adım atamıyorum ya sporumda çok işe yaramiyoOkulların açılmasına
He ne kosacam beOkullar açılır açılmaz hemen anneme koş
Yan cebe koy sürekli bak canım dikkatli at adimlarini bazı uygulama saymıyorBen çok adım atamıyorum ya sporumda çok işe yaramiyoontuzden yarışmadan bahsediyorsun gibime geldi nasıl gidiyoruz bu arada benim telefon saymiyomu napiyo bu adımlarımı ya dün 3 bın adımı zor attım o kadar adım attım saymamis 3 bine tamamlayayim bari diye evin içinde döndüm durdum elindeyken sayıyo cebimdeyken aklı nerde bu programın
İndirdiğim programların haddi hesabı kayıp arayan mevlasini bulurmus derler bende bulacak en sonundaYan cebe koy sürekli bak canım dikkatli at adimlarini bazı uygulama saymıyor
65 e kadar 4 ayda verdim kalanini bir yila yayip verdim. Bence kuru meyve ekleyebilirisin yada meyve cipsleri oluyor vardir sizin orada da biraz seker istegini bastiriyor. Arada ödül verkendine mesela. Ama ben veririen her mutlaka bir saat tempolu yuruyordum. Sonrasinda hit cardio yaptim sikilasmak icin.Evet icretide uygun birde arkadaşta alacağım vardı ama yurtdisina geldiğim için buraya kesintisi vs çok olacak ama simdin istersem o parayi bu şekilde değerlendirmiş olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?