- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #106.821
Gelmis sanirim bir bak bakalim ucuzda aslindaYarın mi geliyormus
Onlar otururken sen spormu yaptınE Elif_Eylul ben dün dayanamayıp 3 yumurta yedim akşam 6 da menü ekledim yaniama çok tempoluydu yemeğe misafirim vardı yatana kadar oturmadim desem yeridir o sırada onlar balkonda otururken ben bide 15 Leslie yaptım yani düşün
Aaaa bak gelmemis@Mavi_Karanfil de yok galiba dünden beri göremedim
Afiyet olsun canımBugünkü menüm de
Sabah yarım kömbe biz kömbe deriz kerede denir icsiz kete peynir yumurta tahin pekmez
Ara bir avuç badem 10 tanede yer fıstığı
Ara bir salkım üzüm bir dilim kavun
Akşam köfte salata yerim sanırım gene yemeğe misafirim var bir kasede yoğurt tatlı matlı hiç bişey yemicem
Afiyet olsun canımŞekersiz 11. Gün
Bugünki menüm
09:00 Türk kahvesi
12:00 acılı ekşili çorba, 8 dilim suşi
13:00 1 elma, 1 nektari.
Günü böyle kapatıyorum yarın sabaha kadar yeşilçay ve kahve ile devam edeceğim
E Elif_Eylul
15 dakika sesinide kistin telefonun ama iki kere durdurdum videoyu çocuklar geliyo anne sen napiyosun böyle diyolarOnlar otururken sen spormu yaptın
Ayranlı çorba var ondan içsem içinde buğday ve kuru fasulye var ama kuru fasulye beni sisirir ben ayran yaparım olmadı kendime yaAfiyet olsun canım
Köfte salata guzel koca bir bardak ayranda içebilirsin şişirsin
Bak neguzel iste yarisma olunca sporda yapabiliyormuşsun15 dakika sesinide kistin telefonun ama iki kere durdurdum videoyu çocuklar geliyo anne sen napiyosun böyle diyolarseste yok tepinip duruyorum adımlarımı saymıyor olması çok büyük dez avantaj benim için Leslie yapmaya çalışıyorum ki arayı kapatayım aslında hiç yapacağım şeyler değil
Yok sen icme corba simdilik bugday tamamda kuru olmazAyranlı çorba var ondan içsem içinde buğday ve kuru fasulye var ama kuru fasulye beni sisirir ben ayran yaparım olmadı kendime ya
O Eva varyaBak neguzel iste yarisma olunca sporda yapabiliyormuşsun
Heryerin oynuyor evadaO Eva varyaspor salonunda güzel oluyo bir dönem gitmiştim çok zevkliydi ama evde çok çirkin bir görüntü eşim beni görecek diye ödüm patliuo
BencedeYok sen icme corba simdilik bugday tamamda kuru olmaz
Saçma sapan oluyorum gene onlar yapınca yakisiyoda ben bir komik yapıyorum anlatamamHeryerin oynuyor evada
İşi falan mı var kiAaaa bak gelmemis
Annesine yada kardesine gittiyseİşi falan mı var ki
Hmm olabilirAnnesine yada kardesine gittiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?