Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlar otururken sen spormu yaptın

Bugünkü menüm de
Sabah yarım kömbe biz kömbe deriz kerede denir icsiz kete peynir yumurta tahin pekmez
Ara bir avuç badem 10 tanede yer fıstığı
Ara bir salkım üzüm bir dilim kavun

Akşam köfte salata yerim sanırım gene yemeğe misafirim var bir kasede yoğurt tatlı matlı hiç bişey yemicem

Afiyet olsun canım
Köfte salata guzel koca bir bardak ayranda içebilirsin şişirsin

Afiyet olsun canım

Onlar otururken sen spormu yaptın
15 dakika sesinide kistin telefonun ama iki kere durdurdum videoyu çocuklar geliyo anne sen napiyosun böyle diyolar seste yok tepinip duruyorum adımlarımı saymıyor olması çok büyük dez avantaj benim için Leslie yapmaya çalışıyorum ki arayı kapatayım aslında hiç yapacağım şeyler değil

Afiyet olsun canım
Köfte salata guzel koca bir bardak ayranda içebilirsin şişirsin
Ayranlı çorba var ondan içsem içinde buğday ve kuru fasulye var ama kuru fasulye beni sisirir ben ayran yaparım olmadı kendime ya

Bak neguzel iste yarisma olunca sporda yapabiliyormuşsun

Ayranlı çorba var ondan içsem içinde buğday ve kuru fasulye var ama kuru fasulye beni sisirir ben ayran yaparım olmadı kendime ya
Yok sen icme corba simdilik bugday tamamda kuru olmaz

Bak neguzel iste yarisma olunca sporda yapabiliyormuşsun
O Eva varya spor salonunda güzel oluyo bir dönem gitmiştim çok zevkliydi ama evde çok çirkin bir görüntü eşim beni görecek diye ödüm patliuo

Heryerin oynuyor evada
Saçma sapan oluyorum gene onlar yapınca yakisiyoda ben bir komik yapıyorum anlatamam çocuklar bir gülüyorlar anne napiyosun diyolar hiç görmemişler beni öyle hareketler yaparken bide ilk defa yapınca özürlü gibi hareket ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…