Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrikler kızlar ayaginiza sağlik
Eline sağlık canım
Eline saglik kaptanim.

Masallah erkenciyiz yine. Gunaydin.

Gunaydin herkese

Bizim de burada haftaya acilacak, az kaldi.

Kizlar bugun ne yemeyi dusunuyonuz, 2 haftadir persembe gunler gozu doymamazlik yasiyorum. Aksam ne bulsam yiyorum. Bugunu sag salim atlatmam lazim.
Taze fasülye yapıcam inşallah

Kizlar bugun ne yemeyi dusunuyonuz, 2 haftadir persembe gunler gozu doymamazlik yasiyorum. Aksam ne bulsam yiyorum. Bugunu sag salim atlatmam lazim.
Firinda köfte,patates,
Cocuklar pilav istedi
Salata cacık

Afiyet olsun canım
Dürüm hamur evet 2gündür yiyosun yarını temiz gecirmen lazim

Afiyet olsun canım
Sendede dürüm corba yemissin ekmek bari yemeyeydin,

Afiyet olsun canım
Hayırdir canim

Herkesi tebrik ediyorum
Ben dereceye girememisim yazıklar olsun
Bizim de bu hafta uyum haftası git gel bi hal olduk
Evet dün okula gittim uğradım veliler sıra sıra olmuş çocuğunu bekliodu bizden geçti onlar ahhhh.. Bizde 3 geçtik gazamız mübarek olsun. Dersler ödevler
Kizlar haftanin son gununu nasil kapataksiniz ?
Canim ne zamandir pirinc pilavi cekiyor ama yerim dayanamam diye yapmiyorum.

Ben börülce yapicam ilk defa yiyeceğim yaza girdiğimden beri hep makarna pilav yediğim için malum ne zamandır diyettesin
Bide wc icin ne önerirsiniz?
Ben bol su içince çıkıyorum ama tabi bazen bunyeler değişiklik gösterebiliyor. Bide yeşil biber yada kırmızı biber bence bağırsak çok iyi çalıştırıyor her kahvaltıda ve her akşam yemeğinin yanında yemelisin

Eline sağlık kaptanım bende girmişim dereceye bu hafta beklemiyordum

Hangi salatayı seviyorsan salata yap bolca
Tavuklu, bulgurlu, ton balıklı, yada semiz otu
Ben seçecek olsam tavuklu yaparım tavuğu tost makinasında yağsız kızart jülyen doğranmış lekilde, patlıcanı közle sarımsak katıp ez tabağa koy üstüne közkediğin tavukları koy birazda pul biber at hımmm
Bide wc icin ne önerirsiniz?
Valla en kısa yol kayısı çayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…