- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.001
NiyeGitti canim simdi giyinipte ne oldugunu bilmiyorum
O da benim amcam gibi neye küstüğünü demiyor çekip gidiyorGitti canim simdi giyinipte ne oldugunu bilmiyorum
Eline emeğine sağlık ablammm
Rica ederimEline sağlık canım
Nebilim bende yakinda delircemO da benim amcam gibi neye küstüğünü demiyor çekip gidiyor
Gerçekten takma abla annenin huyunu biliyorsun zaten
Ben eksi değilim sabitim tatilde almamışım ama
Hayırlı cumalarHayirli cumalar.
Ben veremedim sabitimTebrikler kızlar harika kilolar verilmiş.
Sağol canım bu hafta kahvaltı güzel yedim akşam yemekleri hafif yedim işe yaramışTebrikler canim eksin cok guzel
Bnm fena olmuş yine 1 el kurtardıkBen eksi değilim sabitim tatilde almamışım ama
Hayırlı cumalar
Ben veremedim sabitim
Güya sana destekGeldim eve anam eylülle oynuyor suratli falan,kahvalti masasini hazirladim sadece suyu ısitmış
Evet kaptanım fazla çıkıcam diye bekliyordumSabit olmanda guzel
Afiyet olsun canım
Eksin çok güzel canım tebrikler
Tebrikler canim eksin cok guzel
Aaa ben şok ne guzel eksi bu tebrikler
Neyse tatilde yedin sorun yok
Seninde yediklerin tırmalamış
Haftaya atarsin artıyı
Sabit olmanda güzel yemene rağmen,menulerini bundan sonra eksiksiz yazarmisin
Sanki gelmese senin için daha iyi olcak gibi en azından ona takılmaz kafanAksam biraz öhöh yapiyordu,Sabah biseymi oldu dedim bogazlarim aciyor dedi,hap falan verdim,dedim ıhlamur yapayimmi yok dedi
Geldik bisey hazir degil surati asık
Beni üzerek bana destek oldu doğruGüya sana destek
Evet kaptanım fazla çıkıcam diye bekliyordum
Sanki gelmese senin için daha iyi olcak gibi en azından ona takılmaz kafan
Kaptanım eline sağlık rabbim razı olsunEksi gelen herkesi tebrik ediyorum
Ye,dengele,zayifla
Başlangıç Kilo geçen
Cuma.güncel
Kiloverilen
KiloHedef
Kilo@Pandora27 91.5 83.2 83.6 +0.4 80 B BitterCikilata 100.8 93.7 95.5 +1.8 90 K Klassklasik 74.9 68.50 68.0 -0.5 65 @kittenlove 74.2 68.9 68.9 sabit 60 G Gokyuzu_kadar 80.0 75.9 75.9 sabit 65 @ozlemblc 71.20 67.75 66.0 -1.75 63 @Orjinalanne1 102.50 95.3 95.10 -0.2 90 @suspushanimcim 72.3 71.0 67.2 -3.8 65 @Eddaak 78.5 78.7 77.0 -1 7 70 @Yine_yeni_yeniden 88.5 87.5 86.0 -1.5 65 Gurbettt42 64.9 64.9 63.6 -1.3 60 aminebusra 90.15 90.15 90.15 -️1.1 85
Sıkma canını bende de seninkinin modelinden varGitti canim simdi giyinipte ne oldugunu bilmiyorum
Rica ederim canımKaptanım eline sağlık rabbim razı olsun
Sıkma canını bende de seninkinin modelinden vardün gene annemle konuştum moralimi yerle bir etti bu kez evdekilerde üzülüyor akşam eşim neyin var rengin solmuş genemi onlara canını sıktın dedi oturduk baya konuştuk artık üzülmemeye çalışıcam. Filiz sende takma sıkmada canını ne yapalım bizimkilerde böyle
Bak ne yaoarsak yapalım yaranamayız böyleler değişmiyorlar görmüyorlarda bizim çabamızıBeni üzerek bana destek oldu doğru
Insanoglu yaranamaz hiçbirzaman,ne dedik ne söyledik anlamadim,cocuk gibiler resmen,arkadasinla mesajlaşıp konuşuyor fisfıs sonra annem toz oldu
Anaaaaa aynı benimki ya gıııııııııı yoksam bunlar bacı falanmı senin deden hiç tokata gelmişmi acep bi araştırsanyaRica ederim canım
Hepsi degisik insan yemin ederim milletin anneleri cocuklari icin herseyi yapar,biri bisey dese o lafo kapatir,bizimki birbirine sokucak nerdeyse,ona gider beni anlatir,bana gelir onu anlatir
Anam tokati hiç görmedi tekirdagliyiz bizAnaaaaa aynı benimki ya gıııııııııı yoksam bunlar bacı falanmı senin deden hiç tokata gelmişmi acep bi araştırsanya
Kiz supurge yapiyom deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?