- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.021
Ele deme yolu falan düşmüştür belkim bizimki de gördüyse onliyuuuu şarkısı çalmıştırAnam tokati hiç görmedi tekirdagliyiz biz
Neyse keyfinKiz supurge yapiyom deli
Ölmüs gitmis kiz bosver .Ha bu arada anannem gerçekten koca delisiydiyalan atmadım
Kiz sen neden böyle seyler yapiyosun isyerine dime
2 dilimlik yiyeydin yemiyorsan bana yolla
Immmm
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar yürüyüş yapıp geldim şimdi kahvaltı zamanı. Hemen tartı resmimi ekleyeyim. Geçen hafta sanırım 87.5 tu emin degilim ama
B12 0 benim şuan k. Bakma unutkanım bende diyorum neden gelmiştim
Geçen hafta sanırım 78.6 idi
Fark - 1.6
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3127176
Tebrikler kızlar
Almaktansa sabit olmak iyidirBen eksi değilim sabitim tatilde almamışım ama
Hayırlı cumalar
Ben veremedim sabitim
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Whatsapa şifre neyin koysaydınAnnem gider ayak oğlanı çağırdı yanına,ahmet hani whatsaptan gelen mesajlar siliniyormus 24saat sonra onu ayarlasana bana silinsin dedi cocukta ayarladi
Bence birileri biseyler söyledi mesajlarini okumasinlar senin sil onlari dedi,yada benim tel evdeydi onlari okudu
Bnm yerimede yermisin canımImmmm
Gidip senin yüzünden bişey yicem
Hic aklima gelmedi gerci mesaj yoktu,bikac bisey vardi silmek aklima gelmediki evdekiler karistirmaz benim teliWhatsapa şifre neyin koysaydın
Ahmet o ara okusaydı ya biri bişi mi demiş diye
Okuduysa da çok ayıp etmiş senin telini
Karıştırdıysa
Çıkar kokusu bi kaç güneHic aklima gelmedi gerci mesaj yoktu,bikac bisey vardi silmek aklima gelmediki evdekiler karistirmaz benim teli
Okudumu günahini alamam ama surati neden yapti anlamsiz
Annemin amca kızı var onla kankalar,kızlarinlada biz,kızı aradi bikac sey söyledi canım sıkıldı annelerimiz ayni yaniÇıkar kokusu bi kaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?