- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.061
Hee yaa,babam öldüğünden beri yanliz diye bisey demiyoruz canimİşler karışır desene
Evet iş yerine arada yaparım bele şeylerKiz sen neden böyle seyler yapiyosun isyerine dime
Yimem yiyemem2 dilimlik yiyeydin yemiyorsan bana yolla
Immmm
Gidip senin yüzünden bişey yicem
Yani herkes kendi kilosunu alsın daha kendimizinkinden kurtulamıyozYok herkes kendi yerine yesin
Sen şimdi çok gerginsin kaynat kaynat pişmezsinSende beni yee
Şirkettekiler bitirdi nerdeyseAma illa yenilecek
Soda daha iyi olur bence filiz ticibonun türk kahvesini aldım kokusu güzel tadınada bakıcam birazdanÜstümede kayfe iç
Evet kaptanım onu dedim ya ben sabit bekliyodum ama 500 gram eksi
Sorumu bu da tabiki seninEvet iş yerine arada yaparım bele şeyler
Yimem yiyememtutasın gönderiyom
günahı kimin boynuna
He vallah daha kendi kilolarını bana yüklüyorYani herkes kendi kilosunu alsın daha kendimizinkinden kurtulamıyoz
Sen şimdi çok gerginsin kaynat kaynat pişmezsin
Şirkettekiler bitirdi nerdeyse
Soda daha iyi olur bence filiz ticibonun türk kahvesini aldım kokusu güzel tadınada bakıcam birazdan
Aman boşver canım takma senAnnem gider ayak oğlanı çağırdı yanına,ahmet hani whatsaptan gelen mesajlar siliniyormus 24saat sonra onu ayarlasana bana silinsin dedi cocukta ayarladi
Bence birileri biseyler söyledi mesajlarini okumasinlar senin sil onlari dedi,yada benim tel evdeydi onlari okudu
Pili bitmek üzere olabilir canimGaliba bozulmuş üstüne çıkınca açılıyor ama abuk subuk şeyler yazıyor ekranda.
Saol canm ömrümde yemedigim kadar az yiyiyorum normal aslındaTebrikler canim cok guzel eksin
Ama göz hakkı diye birsey var 2 tane at ağzına günah
Annem gider ayak oğlanı çağırdı yanına,ahmet hani whatsaptan gelen mesajlar siliniyormus 24saat sonra onu ayarlasana bana silinsin dedi cocukta ayarladi
Bence birileri biseyler söyledi mesajlarini okumasinlar senin sil onlari dedi,yada benim tel evdeydi onlari okudu
Kısır yaptım bugün ben ama bol domates ve yeşillikle tabiKızlar menü de ne var aklıma hiç bir şey gelmiyor
Aklimda daha diyetlik seyler vardi ama pizza oldu. Bol malzemos.Kızlar menü de ne var aklıma hiç bir şey gelmiyor
Yooooooh ben göz hakkı yirsem filizde cuma günü beni yirPili bitmek üzere olabilir canim
Saol canm ömrümde yemedigim kadar az yiyiyorum normal aslında
Ama göz hakkı diye birsey var 2 tane at ağzına günah
Kısır yaptım bugün ben ama bol domates ve yeşillikle tabi
Afiyet olsun çıtır hamır yaptıysan birde offffAklimda daha diyetlik seyler vardi ama pizza oldu. Bol malzemos.
Ben artık cuma günü şunu yiycem diye beklemiyorum aklıma koymayınca öyle şeyleri daha kolay oldu sanırım yada bana iyi geldi bir tek ailecek yaptığım kahvaltıda yiyorum o da gene börek falan değilPizza yedim suan kapanisi yaptim. Ama aklim hala yapamayip yiyemediklerimdecumaya sunu yaparim bunu yapatim diyordum.
Afiyet olsun canımSelamlar huhu neredesini
Sabah
9.30
Salata
1 minik pizza pogaca
Biraz uzak dogu cipsi
14.00
2 minik pizza pogaca domate peynir
Ayaküstü yedim yine arkadasima gittik taziyeye Kuran okuduk dua ettik. Acil ciktim.
16.30
2 dilim pizza
Salata
Cay
Su 1.5
Spor suan 8500 adim 10.000tamamlayacagim.
E Elif_Eylul
Bigun icin planim lahmacuncu ama taziye evine minik pizza pogacadan yapip gotürdüm hamuru fazla yapmisim eve de yaptim.Afiyet olsun canım
Pizzaa pizza götürmüşsün malı
Senin menulerini düzenlemen lazimdi az yiyordun bazen tek yiyordun bazen atıstıriyordunAma abla sunu farkettim afedersin kac gundur wc problemim vardi , karbon yiyince gidebildim.Anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?