- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.341
Tamam duymadımAman bosver ben sana demedim bisey sende duymadın
Temizlik mutfak kaldı supurcem silcemNe yapiyonuz kizlar ?
Uyukluyorum koltukta telefon şarja takicam %1 kalmis kapancak,islerimi halledeyim aksama gelirimNe yapiyonuz kizlar ?
Bende mola verdimUyukluyorum koltukta telefon şarja takicam %1 kalmis kapancak,islerimi halledeyim aksama gelirim
Ellerine saglik kaptanim.
Menü kontrolu cuma C.m.t pazar p.zt Salı ç.r.b P.r.b suspushanimcim ️ @Orjinalanne1 ️ @BitterCikilata ️ @_CikiLeta ️ @Eddaak ️ @ozlemblc ️ @Pandora27 ️ @aminebusra ️ @kittenlove ️ @Klassklasik ️ G Gokyuzu_kadar ️️ @Yine_yeni_yeniden ️
Cholenin bir haftalik programini yaptim 25dk ter bisaliyor suan.Temizlik mutfak kaldı supurcem silcem
Yat uyu bari, bizim burda da hava tam yagmurlu hava uyumalik ama cocuklarim uyutmaz.Uyukluyorum koltukta telefon şarja takicam %1 kalmis kapancak,islerimi halledeyim aksama gelirim
Ellerine saglik kaptanim.
Cholenin bir haftalik programini yaptim 25dk ter bisaliyor suan.
Yat uyu bari, bizim burda da hava tam yagmurlu hava uyumalik ama cocuklarim uyutmaz.
Oh oh maşallah canımEllerine saglik kaptanim.
Cholenin bir haftalik programini yaptim 25dk ter bisaliyor suan.
Yat uyu bari, bizim burda da hava tam yagmurlu hava uyumalik ama cocuklarim uyutmaz.
Tam zamanında girmişim desenizeBidaha seçerek alıcam insanlari bu sayfaya bidaha kazik yeme gibi bir şeyim kalmadi,nerde soyunduysalar orda giyinsinler,kimle dost olduysam onun kazığını yedim
Ilkinsem sonunda olurum ona göreTam zamanında girmişim desenizeevimde soyunup geyinşyom eyle her yerde soyunmam gııııııı ben burası için kk ya üyelik açmtım ilkimsin filiiiiiz
Niye kız grup için mi aldın üyelikTam zamanında girmişim desenizeevimde soyunup geyinşyom eyle her yerde soyunmam gııııııı ben burası için kk ya üyelik açmtım ilkimsin filiiiiiz
Zaten hep son buluyorIlkinsem sonunda olurum ona göre
Engellediklerine bak geçen Ömer haliste birşeyler yaptıEylül nasil yaptiysa kk deki ayarlari gece modu yapmış,birde 7kisi engellediniz yaziyor boyna nerden bakıcamki ben bunlara simdi
Kolay gelsinEylül nasil yaptiysa kk deki ayarlari gece modu yapmış,birde 7kisi engellediniz yaziyor boyna nerden bakıcamki ben bunlara simdi
Bir bakayim nerden yapmış bu kızEngellediklerine bak geçen Ömer haliste birşeyler yaptı
SağolKolay gelsin
Operadan giriyorsansa onun karanlık modu var onu kapa.Eylül nasil yaptiysa kk deki ayarlari gece modu yapmış,birde 7kisi engellediniz yaziyor boyna nerden bakıcamki ben bunlara simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?