Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerine saglik kaptanim.
Temizlik mutfak kaldı supurcem silcem
Cholenin bir haftalik programini yaptim 25dk ter bisaliyor suan.
Uyukluyorum koltukta telefon şarja takicam %1 kalmis kapancak,islerimi halledeyim aksama gelirim
Yat uyu bari, bizim burda da hava tam yagmurlu hava uyumalik ama cocuklarim uyutmaz.

Ellerine saglik kaptanim.

Cholenin bir haftalik programini yaptim 25dk ter bisaliyor suan.

Yat uyu bari, bizim burda da hava tam yagmurlu hava uyumalik ama cocuklarim uyutmaz.
Oh oh maşallah canım

Bidaha seçerek alıcam insanlari bu sayfaya bidaha kazik yeme gibi bir şeyim kalmadi,nerde soyunduysalar orda giyinsinler,kimle dost olduysam onun kazığını yedim
Tam zamanında girmişim desenize evimde soyunup geyinşyomeyle her yerde soyunmamgııııııı ben burası için kk ya üyelik açmtım ilkimsin filiiiiiz

Tam zamanında girmişim desenize evimde soyunup geyinşyomeyle her yerde soyunmamgııııııı ben burası için kk ya üyelik açmtım ilkimsin filiiiiiz
Ilkinsem sonunda olurum ona göre

Niye kız grup için mi aldın üyelik

Eylül nasil yaptiysa kk deki ayarlari gece modu yapmış,birde 7kisi engellediniz yaziyor boyna nerden bakıcamki ben bunlara simdi
Engellediklerine bak geçen Ömer haliste birşeyler yaptı

Eylül nasil yaptiysa kk deki ayarlari gece modu yapmış,birde 7kisi engellediniz yaziyor boyna nerden bakıcamki ben bunlara simdi
Operadan giriyorsansa onun karanlık modu var onu kapa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…