- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.381
Keske devam ettirseydin canimİyi akşamlar kızlar
Uzun zaman sonra (12 gün) yediğim şeker ve karbonhidratın vücuduma etkilerini söylemem lazım. Dün gece yarısı dışarı çıktık. 3 tane ekler yedim, dürüm yedim. Sabah simit öğlen mantı yedim. Tartıya mantıklı bir yansıma olmadı ama aşırı yorgun hissediyorum. Şekersiz diyeti yeniden başlattım çünkü sahiden beni yorgun, uyusam da uyumamışım gibi hissettiriyor. Kilo sorun değil veririm ama bunca yıl şeker tüketerek kendime nasıl işkence yaptığımı anladım. Bence bi kaç gün de olsa bu deneyimi yaşayın.
Güncelleme gelince geliyorlarBizim bu sayfanın altına diğer diyet grupları i kim koydu yav sayfayı kaydırın derken gruplara girmiş oluyom
Hemen hemen herşeyde şeker var nasıl yapıyorsunİyi akşamlar kızlar
Uzun zaman sonra (12 gün) yediğim şeker ve karbonhidratın vücuduma etkilerini söylemem lazım. Dün gece yarısı dışarı çıktık. 3 tane ekler yedim, dürüm yedim. Sabah simit öğlen mantı yedim. Tartıya mantıklı bir yansıma olmadı ama aşırı yorgun hissediyorum. Şekersiz diyeti yeniden başlattım çünkü sahiden beni yorgun, uyusam da uyumamışım gibi hissettiriyor. Kilo sorun değil veririm ama bunca yıl şeker tüketerek kendime nasıl işkence yaptığımı anladım. Bence bi kaç gün de olsa bu deneyimi yaşayın.
Ya sorma spor sayfası da sabah vardı simdi yine yokBizim bu sayfanın altına diğer diyet grupları i kim koydu yav sayfayı kaydırın derken gruplara girmiş oluyom
Afiyet olsun canımŞekersiz 1. Gün
Sabah: 1 simit, bir kaç dilim tulum peyniri
Öğlen: mantı, kavun
Akşam: yok
E Elif_Eylul
Zıkkım gireydi ya ikidir 9. Takıma giriyomGüncelleme gelince geliyorlar
Bı tek Spor sayfası oluyodu şimdi 3 tane diyet grubu varYa sorma spor sayfası da sabah vardı simdi yine yok
Kim girmiş kız icimizeHepte içimizdeymişler
Üyelik iptali yapanlarKim girmiş kız icimize
Bende şu an sadece 9. Takım gözüküyorBı tek Spor sayfası oluyodu şimdi 3 tane diyet grubu var
Bizde de öyle oluyo ya benim kız elektrik süpürgesi den korkuyo mecbur akşam baba gelince yapiyom aha daha yeni bittiBizim evde temizliğin saati olmaz
Kız sırf bunun için pro üye olacam yeterin ya kim ne yapmış gormuyom benÜyelik iptali yapanlar
Benim bitti canım şükür şimdi dinlenme zamaniBizde de öyle oluyo ya benim kız elektrik süpürgesi den korkuyo mecbur akşam baba gelince yapiyom aha daha yeni bitti
Görüp napcanKız sırf bunun için pro üye olacam yeterin ya kim ne yapmış gormuyom ben
Temizlik yaptım bitti birazdan bulaşık makinası bitirir onu dizecemNe yapiyonuz kizlar ?
BendedeBende şu an sadece 9. Takım gözüküyor
Bugün haftasonu hadi gidekBendede
Bizde de her yer sirke koktu bu sirkeyle temizlik yapmaktan bı hal oldumOhhh her yer missss koktu
Benimde bitti bende bittim ama daha bulaşık makinası var bitirsin dizecemBenim bitti canım şükür şimdi dinlenme zamani
Kız gündemden geri kalıyom ya bı de prolar sayfa sayfa gezerken gorunmuyo ya o çok güzel geliyoGörüp napcan
Prolukla alakasi yokKız sırf bunun için pro üye olacam yeterin ya kim ne yapmış gormuyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?