- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.361
Ilkinsem sonunda olurum ona göre
Heeee ne olmişNiye kız grup için mi aldın üyelik
Benim yerimede uyu benim işlerim varBen uyuycam biraz yuhum geler
İyi sen uyu benim yerime de uyu daha yemek yemedimBen uyuycam biraz yuhum geler
E Elif_EylulNasılsınız kızlar
Sabah
Yumurta zeytin peynir tahin pekmez
Ara üç tane ceviz
Akşam taze fasulye bir kase
Bir kase cacık
Bir dilim kavun
Afiyet olsun canım
Regliyim bugün fena çarptı
Ne ediyonuz kizlarrrr, yüregim sizlarrrtt
Afiyet olsun canımSabah 9.30
Patatesli kasarli yumurta
Bikac dilim sucuk
Kinoali salata
Ara
Ekspresso
Ögle 14.30
Biraz balik
Ispanak
4yk pirinc pilavi
Salata
17.
Bir kucuk kase kadar soslu misir
Su 1.5
Su icmek aklima bile gelmiyoryanima cocuklara ayri kendime ayri aliyorum, kaplumbaga gibi ama cogu zaman unutuyorum.
Spor
8.000 adiim
25 dk Chloe
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Gecmis olsun kaptanim , ben de coculari alip parka gittik yeni geldik. Hava bir soguk bir usudum biraz.Regliyim bugün fena çarptı️
Sagol canımGecmis olsun kaptanim , ben de coculari alip parka gittik yeni geldik. Hava bir soguk bir usudum biraz.
Aksam gelemeyebilirim ödevlerim var ve 2 gundur cenazeden dolayi tekrar yapamiyorum. Derleri toparlamam lazim.
Ben 2 kez gittim ,esim de 3 4 kez gitti. Donusumlu gidiyoruz. Ben dun biseyler goturdum, esim ilk gun bauagi pilav salata vs yapti goturdu. Daha gitmem ben ama esim gittiginde uzun kaliyor cocuklari uyut et bana kaliyor enerjim bitiyor tabi.Sagol canım
Hava burda sıcak 3gündür yarinda öyleymis,pazartesi düşecekmiş,eylul ayi artik yari sıcak yari soguk gecer
7gunmu
gidiyosunuz cenaze evine
Anladim canimBen 2 kez gittim ,esim de 3 4 kez gitti. Donusumlu gidiyoruz. Ben dun biseyler goturdum, esim ilk gun bauagi pilav salata vs yapti goturdu. Daha gitmem ben ama esim gittiginde uzun kaliyor cocuklari uyut et bana kaliyor enerjim bitiyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?