Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah 9.30
Patatesli kasarli yumurta
Bikac dilim sucuk
Kinoali salata

Ara
Ekspresso

Ögle 14.30
Biraz balik
Ispanak
4yk pirinc pilavi
Salata

17.
Bir kucuk kase kadar soslu misir

Su 1.5
Su icmek aklima bile gelmiyor yanima cocuklara ayri kendime ayri aliyorum, kaplumbaga gibi ama cogu zaman unutuyorum.

Spor
8.000 adiim
25 dk Chloe

E Elif_Eylul M MissHayaLet

Afiyet olsun canım

Regliyim bugün fena çarptı
Gecmis olsun kaptanim , ben de coculari alip parka gittik yeni geldik. Hava bir soguk bir usudum biraz.

Aksam gelemeyebilirim ödevlerim var ve 2 gundur cenazeden dolayi tekrar yapamiyorum. Derleri toparlamam lazim.

Gecmis olsun kaptanim , ben de coculari alip parka gittik yeni geldik. Hava bir soguk bir usudum biraz.

Aksam gelemeyebilirim ödevlerim var ve 2 gundur cenazeden dolayi tekrar yapamiyorum. Derleri toparlamam lazim.
Sagol canım
Hava burda sıcak 3gündür yarinda öyleymis,pazartesi düşecekmiş,eylul ayi artik yari sıcak yari soguk gecer

7gunmu gidiyosunuz cenaze evine

Sagol canım
Hava burda sıcak 3gündür yarinda öyleymis,pazartesi düşecekmiş,eylul ayi artik yari sıcak yari soguk gecer

7gunmu
Ben 2 kez gittim ,esim de 3 4 kez gitti. Donusumlu gidiyoruz. Ben dun biseyler goturdum, esim ilk gun bauagi pilav salata vs yapti goturdu. Daha gitmem ben ama esim gittiginde uzun kaliyor cocuklari uyut et bana kaliyor enerjim bitiyor tabi.

gidiyosunuz cenaze evine

Ben 2 kez gittim ,esim de 3 4 kez gitti. Donusumlu gidiyoruz. Ben dun biseyler goturdum, esim ilk gun bauagi pilav salata vs yapti goturdu. Daha gitmem ben ama esim gittiginde uzun kaliyor cocuklari uyut et bana kaliyor enerjim bitiyor tabi.
Anladim canim
Sizin ordada var demekki evlerine yemek götürmek

İyi akşamlar kızlar
Uzun zaman sonra (12 gün) yediğim şeker ve karbonhidratın vücuduma etkilerini söylemem lazım. Dün gece yarısı dışarı çıktık. 3 tane ekler yedim, dürüm yedim. Sabah simit öğlen mantı yedim. Tartıya mantıklı bir yansıma olmadı ama aşırı yorgun hissediyorum. Şekersiz diyeti yeniden başlattım çünkü sahiden beni yorgun, uyusam da uyumamışım gibi hissettiriyor. Kilo sorun değil veririm ama bunca yıl şeker tüketerek kendime nasıl işkence yaptığımı anladım. Bence bi kaç gün de olsa bu deneyimi yaşayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…