- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.401
Bende parka geldim kızı getirdim,9da dizim var sonra yatış,sabah 5bucukta incireBugün haftasonu hadi gidek
Amannn niye üyelik iptali yapmis@Frozen01 insan söyler giderken ben gidiyorum diye tugbada ayni seyi yapti sende,keske kâleee alıp yazsaydınız
Bilsem bende söylucemAmannn niye üyelik iptali yapmis
Kazen mi iptal etti ki uyelikleriProlukla alakasi yok
Gecen kazen geldi biri gitti bugun biri daha gitti haberimiz yok
Hayir kiz Allah seniKazen mi iptal etti ki uyelikleri
Aman napcan kız bosverBilsem bende söylucem
Kız sen sayfaya gelmiyon ki eee geçmişte yapmıyon tabi gündemden uzak kalacaksinBizde de her yer sirke koktu bu sirkeyle temizlik yapmaktan bı hal oldum
Benimde bitti bende bittim ama daha bulaşık makinası var bitirsin dizecem
Kız gündemden geri kalıyom ya bı de prolar sayfa sayfa gezerken gorunmuyo ya o çok güzel geliyo
Oh mis gibi temiz havaBende parka geldim kızı getirdim,9da dizim var sonra yatış,sabah 5bucukta incire
Paketli gıda hiç tüketmedim. Markete gidip meyve aldım, meyve yedim. Şekerden kasıt işlenmiş şeker. Yoksa süt şekeri, meyve şekeri tüketiyordum.Hemen hemen herşeyde şeker var nasıl yapıyorsun
Bu biraz şey oldu. Özlem çok daralmışsın aldığın elbise bol olacak şımarıklığıAfiyet olsun canım
Eee bugün de karbon var
Şımarık bebe seneBu biraz şey oldu. Özlem çok daralmışsın aldığın elbise bol olacak şımarıklığıkendime geldim kaptancım merak etme.
Ahaaa benim oglum gibiEvde böyle birşey var, sürekli karşımda meyve yiyor
Hangisi ay zor ayırt ettim :)2direk ışığı arası dolunayEki Görüntüle 3128176
Kız bu okul olayı beni bitirdi acemilik de kotuKız sen sayfaya gelmiyon ki eee geçmişte yapmıyon tabi gündemden uzak kalacaksin
Ha anladım paketli gıdalardan uzak duruyorsun direkPaketli gıda hiç tüketmedim. Markete gidip meyve aldım, meyve yedim. Şekerden kasıt işlenmiş şeker. Yoksa süt şekeri, meyve şekeri tüketiyordum.
Anam mezarlık mi kız o2direk ışığı arası dolunayEki Görüntüle 3128176
Evet canımcım, hepsinin içinde adı değiştirilmiş şeker var. İlk defa 12 gün şekersiz kaldım yağ oranım bile düşmeye başlamıştı ne güzelKız bu okul olayı beni bitirdi acemilik de kotu
Ha anladım paketli gıdalardan uzak duruyorsun direk
Anam mezarlık mi kız o
Benim yerimede uyu benim işlerim var
Hepinizin yerine uyudumİyi sen uyu benim yerime de uyu daha yemek yemedim
Uyudum kalktım sen nediyon
Ne ediyonuz kizlarrrr, yüregim sizlarrrtt
Normalde cok büyük ve güzel ama görünmüyorHangisi ay zor ayırt ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?