Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canım aramiza🥰
Bugün tartı günümüz tartılip atarsan listeye eklerim net kilonu
Cuma ve pazartesi tarti günü,menunü eksiksiz her aksam yazmani rica edicem,burda aktif oldukca hedefine ulasirsin insaAllah

Bu menu neki böyle MaşaAllah Afiyet olsun

Afiyet olsun kızlar 💞
Kaptanım dün diyetin içine ettik kv ye gittim 🙈

Hoşbuldum teşekürler. İnşallah ne ara 65e çıktım anlamadım resmen arabanın camında kendimi görünce direk karar verdim.
Ne zaman tartiliyoruz peki
Pazartesi kontrol tartimiz var cuma Esas tartı günü en geç 12 ye kadar tartilmis olmak gerekiyor.

Cuma kilom 66.0 idi
Az önce diyetisyen tarttı, kahve içtiğim için de 1 kilo düştü. 65.30 çıktım. Yani normal tartıda 66.30um. 1 kilo yağdan vermişim son 2 haftada. Sünnette giyeceğim Ben elbisemin göğüs kısmı bol gibi olmaya başladı. Bu hafta kilo vermek yerine kilomu korusam daha iyi olacak. Elbiseyi tadilata veremeyeceğim :(

Cuma kilom 66.0 idi
Az önce diyetisyen tarttı, kahve içtiğim için de 1 kilo düştü. 65.30 çıktım. Yani normal tartıda 66.30um. 1 kilo yağdan vermişim son 2 haftada. Sünnette giyeceğim Ben elbisemin göğüs kısmı bol gibi olmaya başladı. Bu hafta kilo vermek yerine kilomu korusam daha iyi olacak. Elbiseyi tadilata veremeyeceğim :KK43:
Öyle yap canım bir hafta idare et daha sonra devam edersin ben abiye elbisemi en az iki beden kucultmustum düğün zamanı.

Hoşgeldin aramıza 🤗
Bugün kontrol tartı günümüz tartı fotosu atabilirsin hemde kilon yazılmış olur listeye
Cuma da asıl tartı günü
Hoşbuldum sağolun erkek tartıldım aslında ama çocuğu birak okula gel çocukları ayarla anca yazabildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X