- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.761
Hey maşallah mantı ellerinle mi açtınÇamaşırları katladim dolaba koydum. Akşama mantı yaptım geldim
Afiyet olsunBendüşünmekle kalmıyorum hemen gerçekleştiriyorum
İyi yolculuklar dicemde varmışsındır varacağın yereYok trendeyim eve gidiyorum.
Dimi sen hiç öyle birşey yaparmısın yoook anca kahve içYok ya ne temizliği kahve yapiyorum
Evet ne temizligi ben boş beleş insanimDimi sen hiç öyle birşey yaparmısın yoook anca kahve iç
Banada atsanaBn okuldaydım ne temizliği yemek yapıcam şimdi senin krepli tavuktan
Bn gelim kızı tutBirisi bulaşık makinesi hayrina boşaltsin
Mutfak dolapların içini indirip silip tekrar düzenli bir şekilde yerleştirirsen 3 gün bulaşığını elimde bile yıkarımBirisi bulaşık makinesi hayrina boşaltsin
Valla bizde öyleyiz. Hatta kıçımızı kullanmıyoz oturamıyoz diye çıkarıp atmaya karar verdikKızlar nasılsıniz valla ben kurulmuş robot gibiyim. Sabah bir koşturmaca ile başlıyorum bir bakıyorum akşam olmuş. Akşam oğlum okuldan geliyor .banyosu ,yemeği ,ödevi. kızın maması bezi valla tabanlarımın altı acıyor.
Sen kara kızanla nerdeeeeBn gelim kızı tut
Sen marifetlisin bense bir garip insanMutfak dolapların içini indirip silip tekrar düzenli bir şekilde yerleştirirsen 3 gün bulaşığını elimde bile yıkarımmakine boşaltmakda neymiş
Yuh sende onu yaparsa kendi boşaltır makineyiMutfak dolapların içini indirip silip tekrar düzenli bir şekilde yerleştirirsen 3 gün bulaşığını elimde bile yıkarımmakine boşaltmakda neymiş
Valla bizde öyleyiz. Hatta kıçımızı kullanmıyoz oturamıyoz diye çıkarıp atmaya karar verdikyer kaplıyor boşuna
Birisi bulaşık makinesi hayrina boşaltsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?