Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi bulaşık makinesi hayrina boşaltsin
Mutfak dolapların içini indirip silip tekrar düzenli bir şekilde yerleştirirsen 3 gün bulaşığını elimde bile yıkarım makine boşaltmakda neymiş

Valla bizde öyleyiz. Hatta kıçımızı kullanmıyoz oturamıyoz diye çıkarıp atmaya karar verdik yer kaplıyor boşuna

Mutfak dolapların içini indirip silip tekrar düzenli bir şekilde yerleştirirsen 3 gün bulaşığını elimde bile yıkarım makine boşaltmakda neymiş
Sen marifetlisin bense bir garip insan

Yuh sende onu yaparsa kendi boşaltır makineyi

Valla bizde öyleyiz. Hatta kıçımızı kullanmıyoz oturamıyoz diye çıkarıp atmaya karar verdik yer kaplıyor boşuna

Eşim 2 gün evde durdu iyiki kadın olmamışım kesin boşanırdım ,sen nasıl kilo alıyorsun dedi. Ben birde evden çalışıyorum bilgisayar başında. O günde 9 10 saat çalışıyor . Ben sabah 06:00 gece minimum 01.00 de yatıyorum. Gerçi hakkını yiyemem bugün o süpürdü evi ben sildim yardimi oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…