- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.801
Afferim benim kardesime ben disardan aliyorumTabiki ben dışardan hiç almiyorum
Afiyet olsun canımSabah
9.30
Bir dilim tt ekmek
1 domates 1 avakado
Zeytin biraz, peynir biraz
1 yesil elma
Ara 13 30
Bir dilim tt ekmek
Biraz kasar
Aksam 16.30
6 yk bulgur pilavi
Patlican kebabap
Salata
Su 1.5 olur ins. Su icemiyorum
Adim aksam atacagim. Daha atiyorum.
E Elif_Eylul
Yardımı olmasa zaten atalım çöpe gitsin bunları. Ama okul iyi oluyormuş büyük kiz 2. Sınıfa gidiyor sorun yokta küçük olanı bugün anaokula başladı. İnat dediğim dedik bugünü dedim atlatirsak bir daha böyle giderEşim 2 gün evde durdu iyiki kadın olmamışım kesin boşanırdım ,sen nasıl kilo alıyorsun dedi.Ben birde evden çalışıyorum bilgisayar başında. O günde 9 10 saat çalışıyor . Ben sabah 06:00 gece minimum 01.00 de yatıyorum. Gerçi hakkını yiyemem bugün o süpürdü evi ben sildim yardimi oluyor.
Neyse benimki süpürüyor sesimi cikarmayimEşim bi gün evi silerse bendeo kadar imkansızkiii ne adıyacağıma karar veremedim fil keserim herhalde
Nasil gecmis ufakligin okuluYardımı olmasa zaten atalım çöpe gitsin bunları. Ama okul iyi oluyormuş büyük kiz 2. Sınıfa gidiyor sorun yokta küçük olanı bugün anaokula başladı. İnat dediğim dedik bugünü dedim atlatirsak bir daha böyle gider
Al sen al dışarıdanAfferim benim kardesime ben disardan aliyorum
Şükür çok İYimis valla sevindimNasil gecmis ufakligin okulu
Hayy maşallahŞükür çok İYimis valla sevindimgeçen gün görümcem de 5 kişi susturamamisti gerçi öğretmenlerin işleri o maşallah
Hicbir fikrim yok baktim geldin yazmadinE Elif_Eylul ya ben yazıyorum ama yorumlarım çıkmıyor ki neden anlamadımtartı fotoğrafımda yüklenmiyor 86.100 olmuşum bugun geçen hafta 86 idim
Bugun okulun ilk günüydü ama 4 e kadar kahvaltı yapma zamanım bile Olmadı oyuzden tartilmistim eve gelince güzel gidiyor. Şuan regl olmak üzereyim. Yarın tam anlamıyla olurum.Eddaak bugun tartı günu
Ilk günü diye neden kahvalti yapmadinki okuldamiydin tum günBugun okulun ilk günüydü ama 4 e kadar kahvaltı yapma zamanım bile Olmadı oyuzden tartilmistim eve gelince güzel gidiyor. Şuan regl olmak üzereyim. Yarın tam anlamıyla olurum.
CUma kaçtım hatırlayamadım
Bugun 76.4
O krep böreğin içine kızarmış patlıcan kızarmış babak koyup kızartıyorum oda çok güzel oluyor nam nam namBn okuldaydım ne temizliği yemek yapıcam şimdi senin krepli tavuktan
Yemede yaninda yat sonra gel buraya artıyım deO krep böreğin içine kızarmış patlıcan kızarmış babak koyup kızartıyorum oda çok güzel oluyor nam nam nam
400 mu vayyyIlk günü diye neden kahvalti yapmadinki okuldamiydin tum gün
77.0 canim 400 eksisin
Okadar saat okulda kalmakmı400 mu vayyyvaktim olmadı canm yemeğe. Öğretmenlere pugaca yaptım götürdüm. Eve geliodum toplantı var dediler kaldım. Sonra okul bitti 3 te oğlan okul bahçesinde oynayacağım dedi. Eve geldim saat 5 oldu. Yemek yedim Esra Erol derken saat 7
Afiyet olsun canım ekmekte yeseydinSabah soğuk çay
Öğlen normal çay
Aksam (18.30)
Sahanda 2 Yumurta (peynirli maydanozlu)
Karpuz 1 kase
7 8 tane siyah zeytin
1 litre su
Bugun rahat 10000 adım yapmışımdır
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Aaa yedim zaten unuttum yazmayıAfiyet olsun canım ekmekte yeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?