Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım

Yardımı olmasa zaten atalım çöpe gitsin bunları. Ama okul iyi oluyormuş büyük kiz 2. Sınıfa gidiyor sorun yokta küçük olanı bugün anaokula başladı. İnat dediğim dedik bugünü dedim atlatirsak bir daha böyle gider

Nasil gecmis ufakligin okulu

Bugun okulun ilk günüydü ama 4 e kadar kahvaltı yapma zamanım bile Olmadı oyuzden tartilmistim eve gelince güzel gidiyor. Şuan regl olmak üzereyim. Yarın tam anlamıyla olurum.

CUma kaçtım hatırlayamadım
Bugun 76.4

Ilk günü diye neden kahvalti yapmadinki okuldamiydin tum gün
77.0 canim 400 eksisin

Bn okuldaydım ne temizliği yemek yapıcam şimdi senin krepli tavuktan
O krep böreğin içine kızarmış patlıcan kızarmış babak koyup kızartıyorum oda çok güzel oluyor nam nam nam

Kızlar napuosunuz okulun ilk günü ne kadar yoğundu yaaaa yoğunluk tam bana göre ya. Ne sakin bir hayat sürsem kilo alıyorum bitkinlesiyorum kolum kalkmiyor böyle hareketleniyorum. Bugün hemencik okul aile birliği toplantisi yapıldı derken okul çıkış saatine kadar toplantidaydim. Smdi oturdum ama ev berbat

Ilk günü diye neden kahvalti yapmadinki okuldamiydin tum gün
77.0 canim 400 eksisin
400 mu vayyy vaktim olmadı canm yemeğe. Öğretmenlere pugaca yaptım götürdüm. Eve geliodum toplantı var dediler kaldım. Sonra okul bitti 3 te oğlan okul bahçesinde oynayacağım dedi. Eve geldim saat 5 oldu. Yemek yedim Esra Erol derken saat 7

Okadar saat okulda kalmakmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…