- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.781
Oda iyiymiş keske silse,benimki yatar sadeceEşim 2 gün evde durdu iyiki kadın olmamışım kesin boşanırdım ,sen nasıl kilo alıyorsun dedi.Ben birde evden çalışıyorum bilgisayar başında. O günde 9 10 saat çalışıyor . Ben sabah 06:00 gece minimum 01.00 de yatıyorum. Gerçi hakkını yiyemem bugün o süpürdü evi ben sildim yardimi oluyor.
Bende dolduruyorum ama boşaltirken gözlerim kapaliBen o işi eşime kitliyorum. Nefret ediyorum bulaşık makinesi boşaltmaya . Ama kitleyene kadar yapmadığım yalakalık kalmıyor.
Eşim bi gün evi silerse bendeEşim 2 gün evde durdu iyiki kadın olmamışım kesin boşanırdım ,sen nasıl kilo alıyorsun dedi.Ben birde evden çalışıyorum bilgisayar başında. O günde 9 10 saat çalışıyor . Ben sabah 06:00 gece minimum 01.00 de yatıyorum. Gerçi hakkını yiyemem bugün o süpürdü evi ben sildim yardimi oluyor.
Doldururken iyiydiBende dolduruyorum ama boşaltirken gözlerim kapali
Filmi oooo çok büyük attin yaparsa nerden bulcaz filiEşim bi gün evi silerse bendeo kadar imkansızkiii ne adıyacağıma karar veremedim fil keserim herhalde
Oda iyiymiş keske silse,benimki yatar sadece
Amannn oda ne öyleValla benimkide elinden gelse yemekleri bana çiğnetecek o yutacak. ama ameliyattan sonra insafa geldi.
Afiyet olsun cok severim. Biz de aksam yemegini yedik cocuklarla, bahceye indik . Biraz adim yapayim. Bugun kilo verdim diye simardim biraz.Hemen barbunyayı ve bulgur pilavini ocaga koydum
SAgol canim sizede Afiyet olsunAfiyet olsun cok severim. Biz de aksam yemegini yedik cocuklarla, bahceye indik . Biraz adim yapayim. Bugun kilo verdim diye simardim biraz.
Eşim bi gün evi silerse bendeo kadar imkansızkiii ne adıyacağıma karar veremedim fil keserim herhalde
Afiyet olsun canımKizlarcim menüyü yazıyım
Sabah ayak üstü peynir zeytin ekmek çay
Ara kahve
Öğle şehriye çorbası 1 dilim ekmek
Ara limonata
Akşam patlıcan kebabı ,cacık ,2 kaşık şehriyeli pilav 1 dilim ekmek
Kahve içerim
Su 4 litre olur
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım10:00 3 tel peynirbiber nektari
12:00 küçük magnum
14:00 2 dilim ekmek Menemen
17:00 az nektari yarım yerli muz
19:00 1 krepli tavuk salata
E Elif_Eylul
Tabiki ben dışardan hiç almiyorumHey maşallah mantı ellerinle mi açtın
Bizde bugün başladık kızlar okula ne güzel fazladan 8 saatim varKızlar nasılsıniz valla ben kurulmuş robot gibiyim. Sabah bir koşturmaca ile başlıyorum bir bakıyorum akşam olmuş. Akşam oğlum okuldan geliyor .banyosu ,yemeği ,ödevi. kızın maması bezi valla tabanlarımın altı acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?